yaw bu k.o. olamaz adamın skilllerine baktınızmı bana tanıdık gele n sadce sword dancing ti artı bide magelerdeki tp skilli war dı ayrıca adamın elindeki ıtem nedir bileniniz warm ı ben bunları geçen gün bizim kralın elinde gördüm ama adam rogue bu ise wariror walla kafam ii ce karıştı
Beyler adam ın elinedki king sceptor ve +21 olan ne onu farkedemedim aynısı usko da da var cpher ın kralı xeval de var foto yu koyamadım imagehack çalışmadı
ya beyler siz onu bunu boşwerin adamın üstünde durduğu iteme bakın +21 yazıoadam photoshop yapmış ama bellli olmuo yani japon yazılarının yanında +21 yazdığı pek belli olmuo baya bi baktım resme soradan gördm
olm adam o kadar +21lık sılahların ıcınde shellı ovuonuz ya HELAL! olm +21lık sılah ne demek lan arkadaslarfazla kactı
kesinlikle böyle adam olmaz bence +21 nasıl yapmışsa
olum o krallıgın semboludur admın arkasında bıde beyaz pelerın varsa o kraldır we elındekılerde gayet normaldır !
ülem biz +3 yapmya hatim indirioruz adam +23 yapmışş ..gaza geldim bende yapcamm
ya lütfen eziq eziq konuşma lvl 80 adam hiç görmedinmi japkoda kaynıoo o üstükiitemlerde 4 kişide var sadee onda deil