Bildirim
böyle bişey gördünüzmü (japko)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
evet çok gördük -
ben ilk defa gördüm yaa bahsettiim şey oyun. knight ama çok farklıquote:
Orijinalden alıntı: KruxeL
evet çok gördük -
+10 Özelliklerine sahip bir chitin shell :)quote:
Orijinalden alıntı: KruxeL
evet çok gördük
JPKO SUX. -
ne olacak knightın japon olanı yani japkoquote:
Orijinalden alıntı: hallowenxx
+10 Özelliklerine sahip bir chitin shell :)
JPKO SUX.
Alıntıları Göster
-
offfff gözümü aldiquote:
Orijinalden alıntı: assaisianarceryy
ne olacak knightın japon olanı yani japko
Alıntıları Göster
-
-
yaa oyun harbi manyak gözüküyo acaba bu uskoda kaçıncı patchde olcak ((( 1945134 . mi acaba))quote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKen -
bu resmi ilk defa gördüm süpermiş yaquote:
Orijinalden alıntı: CrZy_ado
offfff gözümü aldi
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: RentzusuKenquote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
+1 -
hile hiledirquote:
Orijinalden alıntı: onlyonequote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
+1
Alıntıları Göster -
adamın elindeki ne öyle bide sheller manyak yavquote:
Orijinalden alıntı: JoS
hile hiledir
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: JoS
hile hiledir
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: JoS
hile hiledir
ne hilesi adam oyunu mu değiştircek tamamen şimdi biri çıkıp photoshop demesin bana
-
ya japko dııl kı bu taıwan bıldıgım kadarı ıle japko bızımkıne benzıyo daha cokquote:
Orijinalden alıntı: ::112::quote:
Orjinalden alıntı: JoS
hile hiledir
ne hilesi adam oyunu mu değiştircek tamamen şimdi biri çıkıp photoshop demesin bana
Alıntıları Göster
-
walla bişi anlaşılıo galiba ama ben bişi anlamadım ztn resimde çok parlak renkli..ama gzl bişidir herhaldequote:
Orijinalden alıntı: LordSoth
adamın elindeki ne öyle bide sheller manyak yav
Alıntıları Göster -
ya onlar chitin shell de anlamadığım nokta (+21) yazıo ya ama str bonusu +10/24 gibi.quote:
Orijinalden alıntı: Garrosh Hellscream
ya japko dııl kı bu taıwan bıldıgım kadarı ıle japko bızımkıne benzıyo daha cok
Alıntıları Göster
ve kafama takılan başka bişey ise onun onundeki kırmızı chitin shelli male warrior var, o nasıl oluyor.
ya bunların gmleri itemleri editlemiş, skillerde farklı olnalar var,adamın 11k hp si var yuhhh
-
1quote:
Orijinalden alıntı: nvrenough
walla bişi anlaşılıo galiba ama ben bişi anlamadım ztn resimde çok parlak renkli..ama gzl bişidir herhalde
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddfdefdw -- 29 Ocak 2006 13:12:13 > -
LvL 80 yazıo bnde bişi sorcam orası cz mi..arkada gerçi tp gate war ama çözemedim.quote:
Orijinalden alıntı: ddfdefdw
1
Alıntıları Göster -
arkadaşım bu gerçekten var ama burası japon serveri değil oyunu birazdaha öğren burası KOREKO yani kore nin yapımı kore serveri böle şeler var eğer japon veya kore serverına falan başlıcak olan varsa şimdiden böle şeyler görmeye alışsın.quote:
Orijinalden alıntı: nvrenough
LvL 80 yazıo bnde bişi sorcam orası cz mi..arkada gerçi tp gate war ama çözemedim.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: .HonoR.
arkadaşım bu gerçekten var ama burası japon serveri değil oyunu birazdaha öğren burası KOREKO yani kore nin yapımı kore serveri böle şeler var eğer japon veya kore serverına falan başlıcak olan varsa şimdiden böle şeyler görmeye alışsın.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X