bilmeden konuşma japkoda ata biniyolar desek hiledir dersin ama biniliyo
quote:
Orjinalden alıntı: ::112::
ben ilk defa gördüm yaa bahsettiim şey oyun. knight ama çok farklı
sen cagın gerisinde kalmıssın
japkoda giysi renkleri değişik oluyo pembe chitin falan gibi bildiğim kadarıyla duydum sadece ama olma ihtimali var çünkü orda uskoda olmayan o kadar çok item varki adamlar oyunu harbiden güzel yapmışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: RentzusuKen
+1905 bende +7 shell var diye havalaniyordum hava mava kalmadi simdi adamlar baska bir dünyada oynuyorlar
kiralamıştır adam ve adam cz ye 20m parayla gidermi hiç
Ölmeye niyetli değilse,neden olmasın
Adamda bleeding ve shock stun skilleri var
Bleeding (74 lvl) 200% hasar + 150 hp hasar + 20 saniye içinde toplam 1000 hasar ve asla ıskalamaz.
Shock Stun (80 lvl) 200% hasar ve 3 saniye kitler (yalnızca pk.)
quote:
Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
/>
Bleeding (74 lvl) 200% hasar + 150 hp hasar + 20 saniye içinde toplam 1000 hasar ve asla ıskalamaz.
/>
Tam da dediklerini yazcaktım.
adamlarda sheller bizdeki priest full plateler gibi
ben warriora değil flame damagelı priest impacte şaşırdım O_o
Neden Horttlatınız ki konuyu Kaç kere verildi bu +21 shell hikayesi
quote:
Orjinalden alıntı: SlipKnot06
kiralamıştır adam ve adam cz ye 20m parayla gidermi hiç
Söylediğim lafa Bakk. Adam Serverın Kralı.. Kimbilir kac parası vardır..
beyler ben elindekine dikkat ettimde bazı priestlerde de böyle şeker çubuğ var nerden çıkıyor? ne işe yarar? güçlü mü? bizim knightda var mı?
quote:
Orjinalden alıntı: AreaOfEffect
/>
/>
YA SORDUM SORDUM Bİ CEVAP ALAMADIM PK NE
flame impact süpermiş
menüler japkoya cok benziyor ama yazılar farklı..bir başka uzakdoğu serverı olabilir..usko üyelerinden 5kuruş daha fazla nasıl yolarım hesabını bırakmadığı sürece böyle şeyler uskoda olmayacak sanırım.. @triankle pk player kill..karşı ırktan birisini öldürmek..
höööööfff hep ayn1 resimler ya b1kt1m art1k ayni resimleri görmekten. Ayr1ca post kasmay1n lütfenn
bunu bende görmemiştim +24 raptor felan gördümde aslında en güzeli kiralık item bi adamda gördüm +6 dark vane kiralamış