Şimdi Ara

böyle bişi olabilirmi???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
496
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • burada yayınlanmış metin düzmece çıkmıştır. bu sebepten dolayı silinmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaraBey_ -- 15 Mart 2006; 9:32:17 >

• ya kardeşim sende netten alışveriş yaparken orda ödediğine dair bi belge çıkıyo sonunda.onun çıktısını al dursun bi kenarda.en olmadı senin kredi kart extrende neler alıp kaça nerden aldığın belli.ondan problem olmaz.bi defa aynı şey benim lcw de başıma geldi.montu alalı 1yıl olmuştu renginde atma oldu.tabi faturasını vergi iadesinde kullandık.elimde bisey kalmadı.yerine götürdüm anlattım durumu.sonra yapıkrediden son 1 senelik extreleri mailimize istedik 2gün sona geldi.ve o harcamalarımı gösteren belgeyle oraya gittik değişim yaptılar.böle bişey olcanı sanmıyorum yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 14 Mart 2006; 15:14:28 >
  • Bu, bidoludan ağzı yanan bir kişinin kopardığı yaygaradan başka birşey değil. Aynı problemler tüm alışveriş sitelerinde de yaşanıyor. Ama sonuçta bir şekilde çözümleniyor. Bidoludan da diğerlerinden de defalarca alışveriş yaptım ve yapmaya devam ediyorum. Tedarik problemleri ve gecikmeler dışında hiç sorun yaşamadım. Dolandırıcılık vs. suçlamaları yersiz bence.
  • gecikme problemi var ama dolandırıcılık denemez!!!
  • bu kadar mı terbiyesizlik olur ya. birileri vardı burda yaygara koparmıştı bi sürü laf deyincede bi sövmedikleri kaldı ne kadar aciz insanlarmış belli oluyor
  • çamur at tutmazsa izi kalsın kişisel bir olay bir şirket yada kurumu sahtecilkle suçlamaya yetmez. münferit olay bu....
  • bascuda.com bu konu hakkında forum kullanıcılarına bildiri şeklinde bir açıklama yapmış ve bu maili alan dağıtan ve yaşadığını iddia eden gerek forum kullanıcıları gerekse mail dağıtıcılarına hukuki savaç başlatmıştır

bilginize
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    OLMAZ BÖYLE Bİ PROBLEM
    18 yıl önce açıldı
    Yok böyle birşey
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaş telefon aldı (6630) 3 haftadır gelmedi bile, inşalah bozuk çıkmaz

(ama bidolu'dan değil)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agle Ewing -- 14 Mart 2006; 22:00:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.