sabahtan D1 e girmiştim 6:00 gibi öğlen yukarıda Gm yine bi şi ler yazıyo boss Time fln gittim herkes luferson un önüne koşuyo gittim baktım bi de ne göriyim sadece 2 sinin ss sini alabildim buyrun!
bunların haricinde çıkan boss lar şunlar: scura 5 , Talos(golemin boss u ) ya şu scura 5 i görmeliydiniz müthişti bana 1200 lük buff la tek attı +70 adamlara 1 yada 2 çaktı bu boss keecon gibi ama çok kötü kapatıyo keşke ss alabilseydim sonradan aklıma geldi bunları çekebildim ancak kusura bakmayın...!
güzelmiş sağ ol
Haha manyak birşey.
quote:
güzelmiş sağ ol
ne demek görevimiz
gerçekten çok güzel bir resim paylaşım için saol
bu saat 9.30 gibi belluğa townunda çıkmıştı centaur ranger oluyoduk ama ex gıtmıyodu kestık ama guard aldı kutuyu :D
quote:
Orjinalden alıntı: KINGMAGEMURAT
bu saat 9.30 gibi belluğa townunda çıkmıştı centaur ranger oluyoduk ama ex gıtmıyodu kestık ama guard aldı kutuyu :D
sizde guarda ateş etseydiniz .. o kadar ks de zaten kutu acılmaz
quote:
Orjinalden alıntı: KINGMAGEMURAT
kutumu acılıyo o kadar ks de
bunları görmüştük.niye başlıkta GÖRÜLMEDİ!! falan yazıyosun ki?*?
Gerçekten harikaymış..
ss için saol drop alabildinizmi bari
quote:
Orjinalden alıntı: 4Revenge
Aynen... İlgi Çekmek İçin Sanırım...
boss eventte ölünce ex gitmiyo mu?
Güzell
walla güzelmiş de aslında gm tam lüfer'im önüne volcanic rock çıkartsa tam süper olurdu haa rezler bayramm ederlerdi
bilinen bosslar bunlar
kanka ben sana bitane boss resmi gösteririm amaparayla
quote:
Bu boss ları bilmeyen bir çok kişi var buna benzer boss resımlerı vardı herkes kesin Japko da fln yazmışlardı bende Japkoda sanmıştım ama gözlerimle Usko da görünce bende DH liler le paylaşmak istedim amacım dikkat çekmek fln deil
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme