Şimdi Ara

böyle erkeklere lan..t olsun ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konudaki kullanıcılar: Özgür, JRMadZeus, Birol_12, cornrose, onlyone, Nightmare_2, liero, D-Assault, mall05, MH, stronghold603, orinmicek, YrkndrY, psikopak, Ege_Aşığı

• quote:

Orjinalden alıntı: senamss

bir insanın başka şey için 3 yıl koşması sana mantıklı geliyomu az lafını bilde konuş karşındakini tanımıyosun !

Karşımdakinin Kim Oldugu Önemli Değil Sonuçta Benim Sana Baktıgım Kadarsın

Buda Eşittir Bir Erkek Daha Kızı Kapının Önüne Koydu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 24 Temmuz 2007; 17:52:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

@senamss

eğer gerçekten kız isen bu topicden çık çünkü millet işi gırgıra vurdu! saçmasapan laf edenler var! (bknz:@bonser24)

eğer sahte hesapsan devam et :) çünkü seninde hoşuna gidiyor bu kızlara sarf edilen kötü laflar!

+1
  • quote:

Erkeğini elinde tutamıyorsan o senin sorunun

Ateşe körükle gitme
  • quote:

Orjinalden alıntı: fox_w

quote:

Erkeğini elinde tutamıyorsan o senin sorunun

Ateşe körükle gitme

Fox_w O ne Biçim İmza 23 cm BENİMKİ Diye Bir Çagrışım Hissediyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jijimm -- 24 Temmuz 2007; 17:55:04 >

• buraya ne yazıosun burada kızlara hak verilmez
  • quote:

@senamss

eğer gerçekten kız isen bu topicden çık çünkü millet işi gırgıra vurdu! saçmasapan laf edenler var! (bknz:@bonser24)

eğer sahte hesapsan devam et :) çünkü seninde hoşuna gidiyor bu kızlara sarf edilen kötü laflar!

Nokta.
  • bu kız kız değil, yani gerçekte kız değil

yok duygularıma yenik düştüm felan, seviyordum sanırım o yüzden 3 yıl burnum kalksın egom kabarsın diye peşimden koşturttum(bak bak peşinden erkekte koşuyormuş satışa bak:P)

ya kız değilsin eğlence arıyorsun, yada gerçekten kızsın ama salak bir kızsın...akıllı zeki kız olman lazım akıllı ve seki bir erkekle çıkabilmen için. sen havadan sudan 3 yıl trip yap çocuğa (ki sanma oda başka kız mı yok bana demiyor:P) sonra çocukta seni çıkıp bıraksın:S

yaw ben niye alındım kızdım böle anlamadım neyse benim sorunum değil.ama benimde taaaa liseden bir kız arkadaşım var. liseden beridir kaş göz yapıyor bana. kaç çocukla el ele kolala yanımdan geçerken gözüme baka baka sırıtıp kaş göz yapıyor. tam hoşlanmadığım kız tipi, çok bekler:D

yahu bendemi gariplik var bilmiyorum ama kız bir kere salak olunca ısınamıyorum yahu. ne bileyim kız işte salak birde diyorum gözümde küçülüyor sanki.

neyse bu arada sena mı sema mı anlamadım ismini ama yaşını bilmediğimden ksuurada bakma diyeyim bu cümleyide ekleleyim.eyw

• quote:

Orjinalden alıntı: MH

quote:

Orjinalden alıntı: senamss

kusura bakmayın ama böyle yapan erkeklere lan.t olsun ya 3 sene peşimden koştu çıkalı daha 3 ay olmadı hakkında duymadığım şey kalmadı en son duyduğum artık bardağı taşırdı bi arkadaşı bana başka bi kızla çıktığını ve ayrıldıklarını söledi aldatmak erkeklerin doğasımı ya ama bu böle kalsın istemiyorum bu zamana kadar kimse bana bunu yapmadı yapamazda şimdi sizce ondan nasıl intikam almalıyım çok acı olmalı hazmedemem bunu.

su iç

su değil maden suyu

• Nerde tehlikeli, sadakatsiz tipler var bayılıyorsunuz. Oysa duygusal ve anlayışlı biri olsaydı dikkatini çekmezdi bile. Haketmişsin.
  • siz kızlar:
    genelleme yapmayın dersiniz, kralını yaparsınız
    erkeklerin ruh yapısının içine edersiniz, ufacık şeylere ağlarsınız

tek kelimeyle iyi olmuş yuh sana.

demekki sen o çocuğa hiç güvenmemişsin hep arkasından konuşulanlara kulak vermişsin. biraz onla ilgilenseydin, direk ona sorardın. hiç güven sağlamamışsın yazık valla.

bir daha kimseyle çıkma sen çünkü direk türk filmlerindeki kıskanç uyuz tiplere benzeyen bir yapın var.
  • 3 yıl peşinden koşturana
  • 3 sene peşinden kopşturdun demek gurur mu duyuyorsun3 sene içinde 300 kızla aldatmıştır seni ii olmuş
  • Şimdi benim aklımda 2 soru var

1) Senin aslında erkek olup,olayı sahneleyenler cinsiyet açısından tamamen tersi olabilir mi ?
    2)Senin kız olduğuna ihtimal verenler olduysa gerçekten fena bir biçimde yandığının farkındamısın ?
    PM kutunu sık sık boşaltmanı öneririm

gerçekten bir bayansan

geçmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi judith -- 24 Temmuz 2007; 19:32:40 >

• Çok sabit neden yaptığı.

Daha önce benimde başıma geldi kızı başta seviyordum 5-6 ay peşinde koştum sonunda oldu istediğim ama ilk aydan sonraki sevgi değildi artık inat olmuştu. Ben bu kızla nasıl beraber olamam tarzında ve çıktıktan 1 ay sonra.

3 sene peşinde koşturduktan sonra bunu yapması gayet doğal birşey. Ben olsam daha fazlasını yapardım orası ayrı.

3 sene peşinde koştur sonrada beni aldattı de. 3 sene sen onun neler çektiğini biliyor musun? Kızlara herşey hoş geliyor, nasılsa peşimde gelsin canım istediğinde kabul ederim. Allah bilir bu 3 sene içinde sürekli ilgilenip umutta vermişsindir. Sonrası zaten inat oluyor ve bugünkü duruma gelmeside gayet doğal.

• 1. 3 yıl peşinden koşan adama acırım.
    2. Peşinden koşan adama 3 yıl boyunca güvenemeyip sonra onunla beraber olmana acırım.
    3. 3 yıl peşinde koşan adamı elinde tutamamana acırım.
    4. Koskoca 3 yılın boşa geçmesine acırım.
    5. Onun sana yaptığı ayıba ve senin ona kasten zavallıca açtığın konuya acırım.

Bu kadar acınacak halde olduğun bir durum var. Umarım bir daha böyle bir hata yapmazsın. Acıyarak Allah gönlüne göre versin demek istiyorum.

• eveeet

İsmail YK nında dediği gibi
    tüm dh devammmmm

ALLAH
  • kadın dedigin taktınmı koluna yakışacak çarptınmı duvara yapışacak alıntı: deli kadir
  • o cocuk senden intikam almak için 3 sene peşinde koşmus olabilirmi acaba
  • İyi yapmış.Biri beni 3 sene peşinde koşturacak adamın anasını ağlatırım valla.Peşinden koştururken iyiydi ama dimi güzel oluyodu.Bide 3 sene ya inanılcak bişi gibi değil dicem ama var öyle salakalar 3 sene bi kızın peşinde koşan.Ne diyim sana demekki 6 -7 sene koşturman lazımmış az olmuş.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.