Şimdi Ara

böyle erkeklere lan..t olsun ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • erkek bu severde söverde döverde aldatırda
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

quote:

Orjinalden alıntı: senamss

ya elinde tut diye bişey deil bu bizim benim okul nedeniyle ayrı kaldık ayrı kaldık diye hemen bunumu yapıcaktı dogru aslında onun seviyesine inmeme bile degmez bakalım şimdi kaç sene koşucak !

Canım her insanla çıkılmaz! Eğer onda sevgi namına bir şey gördüysen,ve sende onu sevdiysen iş bitmiş demektir.Kaybetmemek için elinden geleni yap! ama öylesine birisiyse çıkman hata :)

öylesine biri olmadığı 3 yıl peşinden koşan biri olduğunu parantez aralığında belirtmeği bir borç bilirim.

• benim onu 3 sene koşturmamın sebebi gıcıklık olsun diye deil bende seviyodum onu ama bi türlü güvenemiyodum ya erkek arkadaşından çok kız arkadaşı vardı ama onun beni sevdini biliyodum bende seviyodum hemde çok en sonunda artık dayanamadım kabul ettim peki bu reva mı !
  • 3 yil adami maymun etmeden once dusunecektin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EatItPunk -- 24 Temmuz 2007; 17:03:56 >
  • quote:

benim onu 3 sene koşturmamın sebebi gıcıklık olsun diye deil bende seviyodum onu ama bi türlü güvenemiyodum ya erkek arkadaşından çok kız arkadaşı vardı ama onun beni sevdini biliyodum bende seviyodum hemde çok en sonunda artık dayanamadım kabul ettim peki bu reva mı !

değil tabi nerde o söyle iindirelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *RoyalBlue* -- 24 Temmuz 2007; 17:03:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: speedman

erkek bu severde söverde döverde aldatırda

• quote:

benim onu 3 sene koşturmamın sebebi gıcıklık olsun diye deil bende seviyodum onu ama bi türlü güvenemiyodum ya erkek arkadaşından çok kız arkadaşı vardı ama onun beni sevdini biliyodum bende seviyodum hemde çok en sonunda artık dayanamadım kabul ettim peki bu reva mı !

oha sana oha.

git başka yerde konuş
    bu lafın üstüne hala daha kendini mi savunacaksın.
    adam sana az bile yapmış
    beter ol.
    sen 3 yılını ye
    sana ceza versin adam 3 yılın karşılığı olarak sen de burda ben kız olarak mağdurum de.

hadi anam başka kapıya

• Asıl ben çocuğa inanamıyorum 3 sene niye koşmuş ki?
  • bence bir erkek bir kzın peşinden 3 yıl koşmaz.

bence cocuk basta seni sevmiş sen naz yapınca hafif bir nefret-inat oluşmuş "ben bunu ayarlıcam burnunu sürttürcem" diye....

ayarlayıp burnunu sürttürüm bırakmış seniderdine yan bi bardak soğuk su iç

hatta kasayı yan yatır

YAŞASIN ERKEK EGOSU!!!!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onlyone -- 25 Temmuz 2007; 6:20:18 >

• Lannet olsun

suratına tükür gitsin
  • sadakat genellikle erkekler için yaratılmış bir duygu değil allahtan evli değilsi takmamaya çalış eğer gerçekten intikam istiyorsan ki bence gereksiz aynı duyguları onun tatmasını sağla burada yada başka yerdeki gönüllülerde lazım değil madem kadınsın işini bilirsin
  • İyi yapmış neden 3 sene peşinden koşturdun eminim biryerden sağlam bir tekme yedin unutmak için yediğin tekmeyi 3 sene snra beraber oldun yada şunu söyliim bakımlı metroseksüel birisi idi demi siz bayanlarda gram akıl yok
    Kafası joleli bakımlı birine kene gii yapışırsınız
    İyi birisi isede kullanırsınız çevirirsiniz
  • Bu konudaki kullanıcılar: SinanBest, orinmicek, Birce, SashkinCarzyma, ZorTLaK, onlyone, JoKeYANKARA, getlive, firtikk, mall05, Kensei ®, mturk, diabolik191, :::aLp:::, liero, nx_7010

• Ben çocuğu tebrik etmek istiyorum.Ne demek 3 sene süründürdüm ya bence o 1 taneyle değil 3 senede 30 taneyle aldatmıştır seni.Eee bekletmeyecektin o kadar hata sende
  • quote:

bakın siz erkeklere ilgi göstermeyince onlarda haliyle diğer kızlarla yakınlaşıyor onlarla arkadaş olmaya başlıyor buda gayet normal bişey çünkü erkekler kızlarla arkadaş olmaktan onlarla sohbet etmekten gerçekten zevk alır (hatta ben teselli etmekten aşırı hoşlanırım ) ama eğer sen ilgiyi en başta gösterseydin oda dğer kızlarla yakınlaşmaz dizinin dibinde otururdu aynı durumdayım ama ben erkeğim yani erkek versiyonu diğer kızlarla biraz fazla yakınım diye güvenemiyo galiba bana konuşmalarındanda onu çıkarıyorum neyse unutucaz artık ben koşmam daha fazla

• 3yıl peşin koşan erkeğin tA Aklına s*çayım ben jenniper lopez için bile 3 yıl deymez az bile sana daha fazlası lazım
  • aşk falan yok bırakın bu işleri
  • quote:

kusura bakmayın ama böyle yapan erkeklere lan.t olsun ya 3 sene peşimden koştu çıkalı daha 3 ay olmadı hakkında duymadığım şey kalmadı en son duyduğum artık bardağı taşırdı bi arkadaşı bana başka bi kızla çıktığını ve ayrıldıklarını söledi aldatmak erkeklerin doğasımı ya ama bu böle kalsın istemiyorum bu zamana kadar kimse bana bunu yapmadı yapamazda şimdi sizce ondan nasıl intikam almalıyım çok acı olmalı hazmedemem bunu.

su iç

neden intikam alıyorsun ki yaptıysa o onun eşşekliği sende aynı hataya düşme ayrıl gitsin arama sorma bu kadar basit. sen dedin ya bu erkeklerin doğasında mı var diye birde şöyle birşey var biz neden millet olarak hep intikam peşindeyiz ?

• Kız tabi feyk değilse hala intikam peşinde işte böyle zavallı yaratıklarsınız hani biten aşka dostluğa üzülmüyorsunuzda altta kalmayam derdindesiniz
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.