kusura bakmayın ama böyle yapan erkeklere lan.t olsun ya 3 sene peşimden koştu çıkalı daha 3 ay olmadı hakkında duymadığım şey kalmadı en son duyduğum artık bardağı taşırdı bi arkadaşı bana başka bi kızla çıktığını ve ayrıldıklarını söledi aldatmak erkeklerin doğasımı ya ama bu böle kalsın istemiyorum bu zamana kadar kimse bana bunu yapmadı yapamazda şimdi sizce ondan nasıl intikam almalıyım çok acı olmalı hazmedemem bunu.
bırak boşver yaa, seviyesine düşmeye değmez
Erkeğini elinde tutamıyorsan o senin sorunun
sende onu aldat o zaman..burada bayagı talip bulabilirisn
@senamss
Boş ver sen çevrene bak seni anlayacak daha duyarlı daha zeki daha yakışıklı daha karizmatik kişi çıkar
Bu arada ben Robinson Robinson Crusoe
3 SENE PEŞİNDEN KOŞTU SONRA BUNU YAPTI HIYAR HA GEÇMİŞ OLSUN.
Mehmet Ali Erbil'in lafı geldi aklıma prostat olur inşallah
ayrıl gitsin kendine akıllı kişiliği oturmuş birini bul.
Böyle asaletsiz insanlar maalesef mevcut.Bu tip hareketlerle kendi egosunu tatmin etmeye çalışıyor büyük ihtimalle.Neyse daha düzgün insanlarla arkadaşlık yap,zaten böyle mizaçlı bir insan'a karşı intikam anlamında yapabileceğin pek birşey'de yok gibi gözüküyor...
photoshop kasayı yan yatır düzelir
Peki 3 yıl niye peşinden koşturdun çocuğu?Yazık değilmi?
Burada çözüm bulaman.
Eh işte 3 senenin intikamını almış
evet bencede
geçmiş olsun fakat genelleme yapman seni haksız konuma sokar.
ya elinde tut diye bişey deil bu bizim benim okul nedeniyle ayrı kaldık ayrı kaldık diye hemen bunumu yapıcaktı dogru aslında onun seviyesine inmeme bile degmez bakalım şimdi kaç sene koşucak !
3 sene peşinden koşturtmayacaktın
sen adama eziyet çektir ondan sonra da erkeklerin doğasında var de
yemezler güzelim bu kadarına da gelemeyiz
Hayat bu herşey oluyor. Neyse fazla üzülmeye gerek yok. Hem neden 3 sene peşinde koşturdun çocuğu yazık değilmi ona.
ben genelleme yapmadım dikkat ettiysen bunu yapan erkekler dedim ok
quote:
Orjinalden alıntı: senamss
ya elinde tut diye bişey deil bu bizim benim okul nedeniyle ayrı kaldık ayrı kaldık diye hemen bunumu yapıcaktı dogru aslında onun seviyesine inmeme bile degmez bakalım şimdi kaç sene koşucak !
Canım her insanla çıkılmaz! Eğer onda sevgi namına bir şey gördüysen,ve sende onu sevdiysen iş bitmiş demektir.Kaybetmemek için elinden geleni yap! ama öylesine birisiyse çıkman hata :)