herşeyin bir ilki vardır bence ilklere alışman lazım
quote:
Orjinalden alıntı: senamss
kusura bakmayın ama böyle yapan erkeklere lan.t olsun ya 3 sene peşimden koştu çıkalı daha 3 ay olmadı hakkında duymadığım şey kalmadı en son duyduğum artık bardağı taşırdı bi arkadaşı bana başka bi kızla çıktığını ve ayrıldıklarını söledi aldatmak erkeklerin doğasımı ya ama bu böle kalsın istemiyorum bu zamana kadar kimse bana bunu yapmadı yapamazda şimdi sizce ondan nasıl intikam almalıyım çok acı olmalı hazmedemem bunu.
Sen öyle san
Yapılabiliyormuş Demekki
quote:
Orjinalden alıntı: S_A_H
quote:
Orjinalden alıntı: sleep
quote:
Orjinalden alıntı: ed@
Erkeğini elinde tutamıyorsan o senin sorunun
+"1234567890*-
ayrıca sen haketmişin ne ötüyosun daha....eh niye konuşuyorum ki burda...kız sonuçta...zeka 2 şeye çalışıyo...
yazmıcam burda...yoksa ottan bi nedenden banlanmak istemiom...
arkadaş nerde şuan acaba
bence bu kızı,erkek arkadaşı saplantı haline getirmiş ve onu elde edince artık ona ulaştığı için başka limanlara yelken açmış.Tabi bu düşüncem kızın anlattıkları dğrultusunda,ne kadar gerçek bilemiyoruz.Çünkü 3 sene birsinin, birisinin peşinde koşması hiç mantıklı gelmiyor.Eğer 3 yıllık süreç içinde onun peşinden koştuysa hiç kız arkadaşı olmamış demektir.Diğer yandan etrafında çok fazla kız olduğunu söylemiş,bu kadar kızlarla gezmeyi seven bir insanın bu 3 senelik süreçte kız arkadaşının olmaması bana çok uzak bir ihtimal gibi geliyor
işte sizin çıktığın bu serseriler yüzünden bizim gibi melek çocukların adı kötüye çıkıyo
*bu arada 3 sene peşinden koştuysa sen yat kalk ona şükret... bence iyi dayanmış çocuk... siz kızların peşinden 1-2 aydan fazla koşulmaz.. süründürürsünüz... ve sen de çocuğu süründürmüşsün belli ki...
sena sana az bile yapmış eleman.. 3 sene koşturdun ha
quote:
Orjinalden alıntı: Ráistlin
Bir kız topic açmayadursun, hemen sayfa sayfa ilgi gösteriliyor. Sanal alemde bile abazan yurdum insanı. Çıkın bi dolaşın ya hiç mi kız görmediniz kaynıyor dışarda güzel güzel
burda herkes olaya yorum yapmış, senin dediğin anlamda yazan olduğunu sanmıyorum.. sana
1. kimseye lanet etme 2. intikam kötü bi şeydir yapma 3. erkekler kötüdür
quote:
Orjinalden alıntı: ed@
Erkeğini elinde tutamıyorsan o senin sorunun
ne kadar güveniyon yaw kendine sen. ne bu kuşmu kafesemi kosun elemanı. alla alla.. seven aldatmaz güzelim.
4.Fake Olma Unutmuşun Bu Yasayı
quote:
Orjinalden alıntı: ***ceylo***
1. kimseye lanet etme 2. intikam kötü bi şeydir yapma 3. erkekler kötüdür
quote:
3. erkekler kötüdür
biz mi kötüyüz
quote:
Orjinalden alıntı: çağrı y
quote:
3. erkekler kötüdür
biz mi kötüyüz
kötüsünüüüz
refika çok oluosun ama
Fake Tamam Tamam Kızma Minik,Bücürük,Hobbit,Fake Ay Pardon
quote:
quote:
quote:
3. erkekler kötüdür
biz mi kötüyüz
kötüsünüüüz
refika çok oluosun ama
quote:
quote:
quote:
3. erkekler kötüdür
biz mi kötüyüz
kötüsünüüüz
ne kötülüğümüzü gördün
sapıksınız ulen
Avatarın Erkekleri Çok İyi Açıklıyor Tek Sorun Bu
bnm ne sapıklığımı gördün
%99 ihtimal long distance relationship idi, ve bayagı da ertelenmiş birşey idi.
Gözden ırak olan gönülden de ırak olmuş. Bakmış ki ortalıkta benzeri de çok
Ferrari yok, Tofaş çok, az biraz maserati var ama onların da nazı çok,..