Şimdi Ara

böyle erkeklere lan..t olsun ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
174
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sakamaka21

quote:

Orjinalden alıntı: senamss

merhaba arkadaşlar bugun tekrar konu gündeme gelmiş konu çok yanlış yere çekildi bazı arkadaşlar bazı şeyleri baya bi abarttı ama neyse akıllandım kusura bakmayın hata bende galiba bida foruma girmicem kib nız bys

nız bys nedir

ayrıca erkeğini elinde tut dh ailesinin kafasını bozma
  • sen en iyisi güzin ablayla mesajlaş.senin acının anca o hafifletir.
    (haydar dümende olabilir.)
  • Bu başlıktan sonra 250 tane pm gelmiştir eminin
  • evet bence de lanet olsun...

kadın erkek sevgilisini aldatan herkese lanet olsun ama sadece erkeklere değil.
  • böyle bir konuda bile erkek dayanışması yapıyorsunuz ya pes....
    3 sene peşinden koşturan mı salak yoksa koşan mı?
    aldatan mı ahlaksız aldatılan mı?
    3 yıl boyunca peşinden koştuğu kıza güven sağlayamayan mı sorunlu güvenemeyen mi?
    3 yıl peşinden koştuğu kişiyi 3 ay bile dolmadan aldatılan mı istikrarsız aldatan mı?

ha bir de şu var
    güvenemediğin insanı neden peşinden koşturursun?
    ancak 3 yılda mı karar verebildin de şimdi kabul ettin?
    ayrıca bir insanı neden 3 yıl peşinden koşturursun?( red veya kabul ama bir cevap vermeliydin)

neyse ikisi de birbirini hak eden insanlar, ancak forumda o(pis) zihniyete sahip insanların çok fazla olması da hayli üzücü ve umut yok eden bir şey... hatta kaliteli olduğunu zannettiğim insanların bu şekilde olması da ayrıca üzdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

böyle bir konuda bile erkek dayanışması yapıyorsunuz ya pes....
    3 sene peşinden koşturan mı salak yoksa koşan mı?
    aldatan mı ahlaksız aldatılan mı?
    3 yıl boyunca peşinden koştuğu kıza güven sağlayamayan mı sorunlu güvenemeyen mi?
    3 yıl peşinden koştuğu kişiyi 3 ay bile dolmadan aldatılan mı istikrarsız aldatan mı?

ha bir de şu var
    güvenemediğin insanı neden peşinden koşturursun?
    ancak 3 yılda mı karar verebildin de şimdi kabul ettin?
    ayrıca bir insanı neden 3 yıl peşinden koşturursun?( red veya kabul ama bir cevap vermeliydin)

neyse ikisi de birbirini hak eden insanlar, ancak forumda o(pis) zihniyete sahip insanların çok fazla olması da hayli üzücü ve umut yok eden bir şey... hatta kaliteli olduğunu zannettiğim insanların bu şekilde olması da ayrıca üzdü.

tırtılcık'ın yazıları çok güzel . bu yazısı da güzel ve yerden göğe haklı.
    anladığım kadarıyla da kendisi çok sevimli ve de iyi kalpli .
    yazısına hak veriyorum ve de destekliyorum

• güzel yorumun, desteğin ve düşüncelerin için teşekkür ederim canım.

bu arada imzandaki siteni inceledim çok şirin ve hoş, fotoğraflar da çok güzel

annem beni çarşıya götürecekmiş, ben gideyim bari :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: tırtılcık

güzel yorumun, desteğin ve düşüncelerin için teşekkür ederim canım.

bu arada imzandaki siteni inceledim çok şirin ve hoş, fotoğraflar da çok güzel

annem beni çarşıya götürecekmiş, ben gideyim bari :)

iyi alışverişler tırtılcık. söylediklerim iltifat değil gerçek zaten ben de sana teşekkür ederim.

imzamdaki siteye tesadüfen raslamıştım çok beğendim . benim gibi beğenenler mutlaka çıkar diye imzama ekledim.

• quote:

Orjinalden alıntı: penguin

Hem suçlu hem güçlü.
    Sen karakter sahibi birini seçmeyi beceremiyorsan erkekler napsın kızım.

Kısmen doğru ama bunu anlamak zor.

3 yıl peşinden koşması saçma, sevdiğinin arkasından koşacaksın ama 3 yıl değil, 3 yıl boyunca karşındakini oyalıyorsan, oynusarsan sonuçlarına katlanacaksın...

Aşk, sevgi böylelerine kaldı ya buna çok üzülüyorum.
  • Sana bir şey söyleyeyimmi tek bir şey yap, Arkadaşlarınızla(ortak arkadaşlarınızla) birlikteyken kalk ayağa ve ondan neden ayrılmak istediğini herkesin içinde ona söyle ve en son olarak erkeksen ve bir parça gururun varsa bir daha beni arama de hayatının dersini almış olur emin ol.

Bunu yap sadece bunu?
  • ya kıs bi sorununu paylaşmış siz erkekler nesiniz yaa yok kızlara laf yok yok efendim sen ne karaketsizsin sizin açtınız topicler ne yok kızlar nası tavlanır bilmem nee yazmadınız şey yok şu forumda karkterinizi burda sergilemeyin rica ediorum bir bayan olarak dehşete düşüyorum çünki kızın 3 yıl koşturması hoş bir davranış degil orda sizlere katılıyorum ama kızada yapılan kötü bişi kardeşim koşma peşinden allah allah kızmı yok hem madem okadar koştun nie bırakıyosun yani nerden bakarsan bak saçmalık ama sizlerinde yapnız çok berbat yorumlar madem kızlardan bu kadar şikayetçisiniz onların hiç bir hakka sahip olamayacagını düşünüyosunuz nie kızsız yaşayamıyosunuz hepiniz tek tabanca takılın yada kapayın çeneleriniz

• salla ya hayat devam edio
  • Bir kız topic açmayadursun, hemen sayfa sayfa ilgi gösteriliyor. Sanal alemde bile abazan yurdum insanı. Çıkın bi dolaşın ya hiç mi kız görmediniz kaynıyor dışarda güzel güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 6 Ekim 2007; 18:37:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bir kız topic açmayadursun, hemen sayfa sayfa ilgi gösteriliyor. Sanal alemde bile abazan yurdum insanı. Çıkın bi dolaşın ya hiç mi kız görmediniz kaynıyor dışarda güzel güzel

Biz çıkarız çıkmasınada onlar bize bakmıyor ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: onlyone

bence bir erkek bir kzın peşinden 3 yıl koşmaz.

bence cocuk basta seni sevmiş sen naz yapınca hafif bir nefret-inat oluşmuş "ben bunu ayarlıcam burnunu sürttürcem" diye....

ayarlayıp burnunu sürttürüm bırakmış seniderdine yan bi bardak soğuk su iç

hatta kasayı yan yatır

YAŞASIN ERKEK EGOSU!!!!!!!

4 Yil koşan var.

• quote:

Orjinalden alıntı: KornEr

quote:

Orjinalden alıntı: Ráistlin

Bir kız topic açmayadursun, hemen sayfa sayfa ilgi gösteriliyor. Sanal alemde bile abazan yurdum insanı. Çıkın bi dolaşın ya hiç mi kız görmediniz kaynıyor dışarda güzel güzel

Biz çıkarız çıkmasınada onlar bize bakmıyor ki.

Sen dolaş iyice bulursun eninde sonunda bi tane

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleep -- 6 Ekim 2007; 18:46:36 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ed@

Erkeğini elinde tutamıyorsan o senin sorunun

cat fight
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.