Şimdi Ara

Böyle kasma görülmedi Allahını seven yardım etsi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bıktım ya vallahi bıktım şimdi benim casper minibookum var Ekran Kartı ; Graphics Media Acellerator 3150 ama knight çok kasıyor oynancak şekilde değil windows xp kullanıyorum game booster gamegain oyun güçlendirici programlar kullanın dediler kullandım yok arkadaş olmuyor olmuyor böyle kasmaması lazım GB RAM uyuyor knighta eminim çok kasıyor ya oynancak şekilde değil derdim çok büyük Yardım edebilcek arkadaşlar varmı acaba ?

• Yokm bir cevap verecek vatandaş ya ?
  • knight'ta kasıyorsa bence bilgisayarı çöpe at
  • Aynen ko da kasıyorsa çöpe at he ayarları sona getirisin kasabilri anlarımda en düşük ayardada kasıyorsa ya pc yi at yada marioua başla knight ı bırak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Casper minibook nedir hocam onda oyun oynanır mı ya. Adam akıllı bi masaüstüne pc toplayın 1000tl yeter bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chemical33

Arkadaşlar bıktım ya vallahi bıktım şimdi benim casper minibookum var Ekran Kartı ; Graphics Media Acellerator 3150 ama knight çok kasıyor oynancak şekilde değil windows xp kullanıyorum game booster gamegain oyun güçlendirici programlar kullanın dediler kullandım yok arkadaş olmuyor olmuyor böyle kasmaması lazım GB RAM uyuyor knighta eminim çok kasıyor ya oynancak şekilde değil derdim çok büyük Yardım edebilcek arkadaşlar varmı acaba ?

pc'yi at çöpe
  • O gpu ile anca paintte resim çizersin. Netbook büyük ihtimalle atom işlemci vardır. Bırak Ko'yu facebook okey bile kasar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kanki senin yine iyi bendeki 2gb ekran karttlı casper laptop kasıyordu fanı ısınıyordu en son sinirlendim duvara attım paramparça oldu şimdi bitek ipad'im var :( . İş arıyorum kaç gündür pc paramı çıkarmak için. O yüzden alacağınız laptobu iyi seçin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpe at dedinizde pcyi windows 7 ye çevirdim ram taktırdım bilgisayar uçak gibi oldu :D şuan tek rakibim ttnet :D teşekkürler yorumlarınız için sorun çözüldü :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.