Beyler 17 yaşına geldim daha dişime göre kız bulamadım belki göreniniz vardır diyorum aşağıda verdiğim özelliklerin hepsi bir yerde 1 kızda buluna bilir mi? 1-10kelimesinden 1 küfür olan. 2-İnsanların ne dediğini kafaya takmayan. 3-Vandalizm seven. 4-Sms'te T9 kullanan Türkçeyi katletmeyen. 5-Uzun boylu +1.75 6-Göbekli Türk kızlarına inat zayıf 7-İçki içen 8-Sürekli oynaşan 9-Sinir edince trip atmayıp üstüne yürüyen bir kız var mı ulan?
1 kilo vereyim mi abi?
genel eve git derim bi.
Olum varsa ona göre mecnun gibi dolaşmıcam
Tamam
yok
kusura bakmada oldu olcak zengin olsun bana baksın felanda deseydin
Vandalizm konusunda bi fikrim yok boyuda 1.70. Kız esmer tanıyorum. Sesi çok güzel, ama çekilcek bi tip değil gerçekten
quote:
Orijinalden alıntı: dasdacik
kusura bakmada oldu olcak zengin olsun bana baksın felanda deseydin
Çok mu abartmışım lan
quote:
Orijinalden alıntı: onur153
Beyler 17 yaşına geldim daha dişime göre kız bulamadım belki göreniniz vardır diyorum aşağıda verdiğim özelliklerin hepsi bir yerde 1 kızda buluna bilir mi? 1-10kelimesinden 1 küfür olan. 2-İnsanların ne dediğini kafaya takmayan. 3-Vandalizm seven. 4-Sms'te T9 kullanan Türkçeyi katletmeyen. 5-Uzun boylu +1.75 6-Göbekli Türk kızlarına inat zayıf 7-İçki içen 8-Sürekli oynaşan 9-Sinir edince trip atmayıp üstüne yürüyen bir kız var mı ulan?
elimizde kalmamış malesef
quote:
Orijinalden alıntı: Cafraline
1 kilo vereyim mi abi?
Verince ideal kız mı olacan?
quote:
Her şey senin ELİNDE unutma
quote:
Orijinalden alıntı: Blackankas
quote:
Her şey senin ELİNDE unutma
Alayına inat OTSBİRE Devam
var ama sana bakmaz
Bu özelliklerle anca erkek bulursun sen
1-10kelimesinden 1 küfür olan. 2-İnsanların ne dediğini kafaya takmayan. 3-Vandalizm seven. (Nolduğunu bilmiyorum) 4-Sms'te T9 kullanan Türkçeyi katletmeyen. 5-Uzun boylu +1.75 6-Göbekli Türk kızlarına inat zayıf 7-İçki içen 8-Sürekli oynaşan 9-Sinir edince trip atmayıp üstüne yürüyen bir kız
Yeşiller bana uyuyor da kırmızılar uymuyor
1-10kelimesinden 1 küfür olan. 2-İnsanların ne dediğini kafaya takmayan. 3-Vandalizm seven. (Bu tam ne anlama geliyor bilmiyorum biraz daha açarsan var yada yok diyebilirim.) 6-Göbekli Türk kızlarına inat zayıf 7-İçki içen 8-Sürekli oynaşan
Yukardaki kalan sayılar benim kız arkadaşlarımın ortak yönleri.Öbür adıyla "Kafa kız"