Şimdi Ara

BÖYLE KOMŞU OLMAZ OLSUN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir üst katta oturan insan görünümlü varlıkların gece geç saatlerde gürültülerini çektiğim yetmiyormuş gibi 40 yılda bir bu gün önemli misafirleri ağarlayayım dedim eve geldiğimde bu manzara ile karşılaştım:

BÖYLE KOMŞU OLMAZ OLSUN

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• halı asmış nolmuş yani 2gün dursa ölcenmi orda
  • quote:

Orijinalden alıntı: KNO3

halı asmış nolmuş yani 2gün dursa ölcenmi orda

Üst komşu geldi
  • Diğer komşuya söylemiştim iletmiş olacak uzun olan halıyı aşağı attı, kısa olanı yıkarı çekip aldı.
    Başka zaman olsa umurunda olmaz ama hiç misafir ağırlamadığım halde evime gelen önemli misafirlerin bu manzarayı görmeleri beni deli etti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kediyeyolgösterenadam

quote:

Üst komşu geldi

Alıntıları Göster
    Geçen sene balkonun tamamını kapatacak şekilde üst kattaki halı astı.3 gün durdu ve evde ıslak halı kokusundan durulmadı.Lan bu nedir diye söylenirken alt kattaki mal kadın balkonda ayaklarını uzatıp çayını içerken eee nolmuş biraz anlayışlı olmak lazım deyince içtiğim sigaraları halıda söndürdüm.Bir daha da asmadı.

• Ben de apartmanda yasayip hali silken tiplere ayar oluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 28772

Ben de apartmanda yasayip hali silken tiplere ayar oluyorum.
    böyle cahil fakirleri aramıza almayacağız arkadaş ayak uyduramıyor sosyeteye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dünyada çok fazla kız var ya
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Diğer komşuya söylemiştim iletmiş olacak uzun olan halıyı aşağı attı, kısa olanı yıkarı çekip aldı.
    Başka zaman olsa umurunda olmaz ama hiç misafir ağırlamadığım halde evime gelen önemli misafirlerin bu manzarayı görmeleri beni deli etti.

Altı üstü halı asmışlar ne var bunda? Bunda can sıkılacak bir durum yok keyfine bak
  • quote:

O halıların yanına seni de asmak lazım.

• quote:

Walt !
    Are you serious ?!

• quote:

Orijinalden alıntı: John SAS

quote:

Walt !
    Are you serious ?!

Alıntıları Göster
    Bizimki de betonu deliyordu ayaklarını nasıl vuruyorsa artık ama artık olmuyor. Baktık insanca olmayınca bizde hayvanlık yaptık, çok yakında konuyu açıcam da uygun zaman olmuyor bir türlü.

imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derp -- 14 Haziran 2014; 2:51:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: John SAS

quote:

Walt !
    Are you serious ?!

Alıntıları Göster
    Üst katımda aynı seninki gibi bir yamyam ailesi oturuyor. Halı silkelerler, 2 tane çocuk yaptılar onlar evde hayvan gibi tepinir, bu yamyamlar çocuklara bütün gün cırtlak sesle bağırır, zaten yedi kuşak sülale aynı evde yaşıyolar. Hayvanlara beyin taksan aynen böyle yaşar. Geçende yakaladım elektrik süpürgesinin toz torbasını balkondan boşaltıyor 1 alt kattada çamaşır asmışlar. Sen napıyosun ya diyincede içeri kaçıyor bide salak sanki hiç rastlamayacaz. Köyden alınmış bir gelin işte ne beklersin? Kadıköy merkezde yaşıyolar bide. Bildiğin hayvan insanla alakası yok, hayvandan tek farkı insan rahmine düşmüşler gerisi yalan. Şeytan diyor alttan yukarı en ince ucu tak matkapla delik aç, ver alttan gazı.

Edit: Senin perdeler güzelmiş bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi War Star -- 14 Haziran 2014; 3:00:06 >

• quote:

Orijinalden alıntı: War Star

Üst katımda aynı seninki gibi bir yamyam ailesi oturuyor. Halı silkelerler, 2 tane çocuk yaptılar onlar evde hayvan gibi tepinir, bu yamyamlar çocuklara bütün gün cırtlak sesle bağırır, zaten yedi kuşak sülale aynı evde yaşıyolar. Hayvanlara beyin taksan aynen böyle yaşar. Geçende yakaladım elektrik süpürgesinin toz torbasını balkondan boşaltıyor 1 alt kattada çamaşır asmışlar. Sen napıyosun ya diyincede içeri kaçıyor bide salak sanki hiç rastlamayacaz. Köyden alınmış bir gelin işte ne beklersin? Kadıköy merkezde yaşıyolar bide. Bildiğin hayvan insanla alakası yok, hayvandan tek farkı insan rahmine düşmüşler gerisi yalan. Şeytan diyor alttan yukarı en ince ucu tak matkapla delik aç, ver alttan gazı.

Edit: Senin perdeler güzelmiş bu arada

Alıntıları Göster
    biraz rahat ol turnuva kardeş herşeyi bu kadar dert etme

• quote:

Orijinalden alıntı: kukaraça

Alıntıları Göster
    tamam be bagırma çekiyoz halıları
  • quote:

Alıntıları Göster
    ümraniyenin neresi orası olaya hemen el atalım.
  • 15 yillik ust komsunun eziyetlerine katlanan bi annem vardi.
    Tabi cocukluk yillarinda pek atarlanamiyord. Gecen gittigim salonda otururken birde hali cirpmaya basladi.
    Bende cikip yapma dedim.

Ama devam etti. Hemen belediyeye bir mail attim ve gelip ceza kestiler. O gunden sonra her sey duzgun sekilde ilerliyor.

Kanunları kullanmak gerek

• quote:

Alıntıları Göster
    Ben çocukken hep en üst kattaki evimizde otururduk, koridorda depara kalksam annem alttakiler rahatsız olmasın diye hemen uyarırdı. Bu mantıkla yetiştik hep, ama görüyorum ki çok değişik insanlar var. Şimdi 1. kattaki bahçeli bi eve taşındık, üst katta halıyı/masa örtüsünü annemin astığı çamaşırlara silken tipler var. Kaç kere izmarit topladık bahçeden. Uyarınca da başkalarını bahane gösteriyolar, illa tepki göstereceksin herhalde adam gibi davranmaları için. Birinin dişlerini avucuna döksen hepsi hizaya geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbek deliği pamukçuğu -- 14 Haziran 2014; 3:09:29 >

• Yerden göğe kadar haklısın ışte bu insanlar apartman yaşantısına ayak uyduramamis iki kültür arasında ne yapacağını şaşırmış insanlar birde balkondan aşağı çöp atanlari var o.... bi bitmediler hocam. Yıl 2050 olsada bu hep olucak bu ülkede.

• quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Yerden göğe kadar haklısın ışte bu insanlar apartman yaşantısına ayak uyduramamis iki kültür arasında ne yapacağını şaşırmış insanlar birde balkondan aşağı çöp atanlari var o.... bi bitmediler hocam. Yıl 2050 olsada bu hep olucak bu ülkede.
    Çekip aşağı indirseydin dostum hata sende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The@Thing

Yerden göğe kadar haklısın ışte bu insanlar apartman yaşantısına ayak uyduramamis iki kültür arasında ne yapacağını şaşırmış insanlar birde balkondan aşağı çöp atanlari var o.... bi bitmediler hocam. Yıl 2050 olsada bu hep olucak bu ülkede.
    Altta kalmıcan abi gidip konuşucan yoksa böyle gider.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.