Şimdi Ara

böyle olan var mı? yardım ,umut

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • YGD'de,denemelerde yaptığım netten 30-40 net daha az yaptım.hala aklım almıyor.hedefim 10-20 bindi.Lys'yi full bile yapsam olmuyor.mezuna kaldım yani.İlk girişinde 400bin küsür yapıp ikinci girişinde 70-80 bin yani ilk 100 bin yapabilen var mı? ya da olur mu?

• kardeşim öncelikle şöyle ifade ediyim sana kesinlikle mezuna kalmayı düşünme bunu çıkar aklından olacakmış gibi devam et.. benim bi arkadaşım geçen yıl 140k da idi sayılsal bu sene 42 k ya çekti yani olabilecek bi durum ama ben geçen seneden kötü yaptım hiç beklemediğim şekilde .. ikisini de düşün kararını ona göre ver ama bana sorarsan bırakma seneye işini ben yaptım sen yapma
  • ben yine çok iyi çalışacağım orası kesin.bugün başlıyorum hatta belki birazdan ama mezuna kalmam lazım.470 bin yaptım aklım almıyor.tmyim lysyi full hesapladım 2012ye göre,yine de 40 binlerde bir şey oldu.bense 15 bin falan istiyorum ne acı.resmi olarak umut yok yani dediğin gibi bırakmıyorum orası ayrı benim korktupum şey seneye de ygsyi berat yapmam.100 bine girebilir miyim? ciddi anlamda çok çalıştım son güne kadar ama olmadı nedenini anlamıyorum.
  • ilk yıl kaç bin yaptın ? şimdi kaç bin yaptın,kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xnhy

ben yine çok iyi çalışacağım orası kesin.bugün başlıyorum hatta belki birazdan ama mezuna kalmam lazım.470 bin yaptım aklım almıyor.tmyim lysyi full hesapladım 2012ye göre,yine de 40 binlerde bir şey oldu.bense 15 bin falan istiyorum ne acı.resmi olarak umut yok yani dediğin gibi bırakmıyorum orası ayrı benim korktupum şey seneye de ygsyi berat yapmam.100 bine girebilir miyim? ciddi anlamda çok çalıştım son güne kadar ama olmadı nedenini anlamıyorum.

kardeş tm ysen her türlü umut var,ayrıca sıralama hesaplamak çok saçma çünkü lys belki çok zor gelir sen yaparsın kimse yapamaz o yüzden internetteki hesaplamalara takma sen elinden geleni yap.kazanamama ihtimalini sonra düşün.
  • umut var diyorsunuz yani.peki o zaman düşünmiyim mezuna kalmayı hiç.teşekkürler dostlar.
  • Arkadaşlar ben 504 bindeyim :( sayısalım lys me güveniyorum çok çalışırsam 100bine çekebilir miyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben yine çok iyi çalışacağım orası kesin.bugün başlıyorum hatta belki birazdan ama mezuna kalmam lazım.470 bin yaptım aklım almıyor.tmyim lysyi full hesapladım 2012ye göre,yine de 40 binlerde bir şey oldu.bense 15 bin falan istiyorum ne acı.resmi olarak umut yok yani dediğin gibi bırakmıyorum orası ayrı benim korktupum şey seneye de ygsyi berat yapmam.100 bine girebilir miyim? ciddi anlamda çok çalıştım son güne kadar ama olmadı nedenini anlamıyorum.

eğer kendine güveniyorsan kesinlikle mezuna kal. geçen sene tm2 sıralamam 24bindi. birçok kişi tercih yapıp gitmemi söyledi. ama hedefimi yapmazsam rahat etmeyecektim. bir sene daha hazırlandım . ygs sonucu 7k geldi. inş. lysde ilk 500 hedefliyorum. ki senin durumun daha rahat. 470 bin olmuşsun. önümüzdeki sene kesinlikle çok çok üstününü yaparsın. sağlam hazırlanırsan 50-60 k yı bile görebilirsin. lys de zaten çok rahat ileri atarsın. bence tekrar hazırlan. ancak bu sene kesinlikle lys yi yalayıp yut seneye çok rahat edersin.

• Ben seneye kalmayı istemiyorum ama çok çalışıp 100bine bu sene çekme şansım yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xnhy X kullanıcısına yanıt
    ben kotu ya gecensene 90 k lardaydi simdi 150 coksacma ama yapacak bisey yok ...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen ben de 15 bin yapmazsam içimde kalacak gibi.dediğin gibi bu sene lysyi yiyip yutsam seneye de rahat ederim.beni mutsuz eden afedersin it gibi çalışıp da bu sıralmayı yapmak beni düşündürüyor.bu arada tebrik ederim.
  • daha mı az çalıştın ya da neyi farklı yaptın kardeş?
  • kardes son bir ay hastaydim surekli onun etkisi illaki var ama yinedebunu beklemiyordum sok oldum anlayacagin gecen sene hic calismadan yaptim ben onu bu sene iyi calistim ama nasip degilmis olm adi :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladım kardeş.geçmiş olsun.nasip böyleymiş aynen.bence çok iyi çekebilirsin 150yi de.
  • quote:

daha mı az çalıştın ya da neyi farklı yaptın kardeş?

açıkcası en önemli avantajım konuların ana fikrini kapmak oldu. yoksa girdiğim deneme sınavları hariç fazla soru çözmezdim. önemli olan soru çözmekten çok konulara çok iyi hakim olmak. birde sınavdan 1 hafta önce derslerle tamamen ilişkimi kestim. 1 hafta boyunca elime ne bir kalem ne kitap aldım. arkadaşlarımla gezip vakit geçirdim. bu sayede sınava normal bir deneme havasında girebildim.
  • yalnızkalmıstozlukitap Y kullanıcısına yanıt
    anladım.tmci olarak bu sıralama çok iyi gerekten,tebrik ederim.hedefin ne?
  • quote:

anladım.tmci olarak bu sıralama çok iyi gerekten,tebrik ederim.hedefin ne?

ankara hukuk istiyordum. lys de büyük bir kaza olmazsa oldu gibi.
  • Değerli üyemiz,

Konu başlığınız konunuzu açıklar ve özetler nitelikte değildir. Bu nedenle konunuzu kilitliyorum. Tekrar açabilirsiniz, lütfen bu kez başlığınızı doğru seçmeye özen gösteriniz. Bu durum tekerrür etmesin.

İyi forumlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.