Şimdi Ara

BÖYLE OYNAYIN , BİZE YETER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • inanın elendiğimize falan üzülmedim. her zaman şu maçın ilk yarısındaki gibi oynasın fenerbahçe varsın elenelim avrupadan. gram koymaz kimseye. selçuk bile döktürüyor bugün amman sabahlar olmasın

• İlk maça göre daha iyi ancak herkesin dilinde söylemekten tüy bitti. Baroni'nin bu takımda yeri yok. Selçuk da aptal aptal oynuyor. Şu ikisinin yerine adam gibi 2 transfer yapamadılar senelerdir.
  • aziz yıldırım zihniyeti diye buna deniyor heralde dostum neden elensinler adam gibi oynayıp adam gibi kazansalardı zaten oynamaları gereken futbol bu neden büyütüyorsunuz
  • 1 Tane top ust uste direkten dondu ve direyi siyiran topumuz var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe'de farklı olan birşey yok,arsenal rahat olduğu için iyi gözüküyoruz,bırakın böyle oynayın canımı yiyinleri nolursunuz
  • meireles çok büyük topçuda bu adam niye maç seçiyor
  • İlk yarı bir önceki maçta 0-0 dı şimdi 1-0 ama Fener iyi oynuyor bu nasıl bir ironi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kadar Troll Yeter
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zaten oynamaları gereken top bu. Çok matah birşeymiş gibi birde övüp durmayın şu ruhsuzları. Madem böyle oynayabiliyorlardı neden ilk maç oynamadılar. Ayrıca Arsenal umursamıyor maçı, bizimkilerde oynuyor gibi gözüküyor.

• fener nesine iyi oynuyor adamlar kasmiyor bile
  • arsenal yine eziyo neyin kafası bu

• Arkadaşlar nesi iyi ben göremiyorum? Adamlar 4-0 oldu diye iyice saldı 2 pasla ortasahayı geçiyor 20-23 arası 3 dakika fenere top gelmedi, ne bekliyorsunuz 4-0ken adamların hala tüm güç saldırmasını mı? Tüm oyunun kontrolü arsenalde hala.
  • Adamlar 3-0'ın rövanşına çıkmış üstüne bir de 1-0'da öne geçmiş maçı formalite niyetine oynuyorlar siz Fenerbahçe iyi oynuyor mu sanıyorsunuz. Cidden şaka gibi yorumlar var bu bölümde.
  • Ben başka maç izliyorum galiba. Neyin etkisiyle izliyosunuz maçı?

• Arsenal yürüyerek top oynuyor, bunlar da güzel oynuyoruz diye seviniyor. Yazık yahu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: donsuz gezen adam

Fenerbahçe'de farklı olan birşey yok,arsenal rahat olduğu için iyi gözüküyoruz,bırakın böyle oynayın canımı yiyinleri nolursunuz

iyi analiz etmişsin adamlar ilk 5- 10 dakikada sizi tartıp disiplinsiz futbola geçtiler.
  • İkinci yarı 4 kesin olur Arsenal dahasını bilmem... Fenerin gol atacak canı yok. Emenike ofsaytta bebeler görüyor kendi görmüyor çünki adamın gol atacağına inancı yok ofsayt falan atayım diyor.
  • Fener iyi falan oynamıyor kandırmayın kendinizi bir kere taktik baştan hatalı stoch gibi adam neden gönderilir daha aklım almıyor
  • fener gerçekten kötü değil. ilk yarının hakkı beraberlikti.
  • Böylesi önemi olmayan, daha doğrusu önemini ilk maç itibariyle yitirmiş bir maçta, hangi tarafın daha iyi oynayıp oynamadığına bakmaktansa, futbolcuların performanslarını değerlendirmek daha mantıklı olur.

İlk maçta sahada olmayan Kuyt ve Meireles'i beğendim, Emenike ve Sow'da elinden geleni yaptılar. Sahada görmediğim tek isim Gökhan, o da ikinci yarı toparlarsa gol atabileceğimizi düşünüyorum.
  • Arsenal tek kale oynuyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.