Şimdi Ara

BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ :@:@:@ DH YA YAKIŞTIRAMIYORUM BÖYLE DAVRANIŞLAR.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • karakter ve eşya satışına açtığım konumun kapatılmasının saçmalığını anlayamadım, ve kapatılma nedenin post kasma ve UP lama olduğunu belirtmişler peki sorarım size bir konuda belli bir up lama sınırımı var yoksa NOMAD olacak arkadaşımız benim konumun karakter ve eşya satısı bolumunde olup ve orda post kasılmadıgını bılmemesınden dolayımı kaynaklanıyor cunku arkadaşın bana dediği burda up laya uplaya 50 post kasmışsın halbuki bu bölümde post kasılmıyor. ve ben bu arkadaşı şikayet ediyorum 1 saat sonra konum silinyor ve 2 uyarı puanı alıyorum bu saçmalık değilmidir peki sorarım size
    kime ne zararı var benim konumun uygun şekillede açmışım ve istediğim gibi uplarım kimene !!! işte ss leride koyuyorum ve bu konuyuda kitlersiniz artık çoğul kullanmayım günahını almayım kimsenin uyarıyı veren admin gizli gozukuyor üstüne o yüzden herkeze değil bu lafım.

BÖYLE SAÇMALIK OLMAZ  :@:@:@    DH  YA  YAKIŞTIRAMIYORUM  BÖYLE DAVRANIŞLAR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NervoUsKing -- 2 Kasım 2007; 15:39:51 >

• Dehşet bişi.
  • ASIL BU RESME NEDEMELİ

• arkadaşım valla bişi diyemıcem ortada kaldım
    :))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    bundan sonra up demek yasak anlaşıldı
  • her şeye ceva pveriyoruz arkadaşlar buna ne diyeceksiniz böyle şey olmaz sabah 9 da giryorum foruma akşam 8 e kadar forumdayım kım gelıyor kım gıdıyor takıp edıyorum ama boyle saçmalık görmedim ben
  • bu yanlış düzeltene kadar up
  • vallah benıde banlarlar yardım yataklıktan up
  • eyvallah kardeş çok sinirim bozuldu böyle şeylere tahammül edemiyorum.
  • boyle sacmalık olmaz...
  • Kendi satış konusunu 24 saat içinde 1 den fazla up yapanın konusu silinir, kendisi de uyarı puanı alır.
    Talep yoksa yoktur. Zorlamanın anlamı da yok. Yeni konuları sürekli kendi konunuzu uplayarak aşağı düşürüyorsunuz.
    Saçmalıktır, şudur, budur, istediğim gibi uplarım, yönetimi takmam gibi tavırlar içine de girmeyin, yönetimle takışmanın size kazandıracağı birşey yoktur.
    Kurallar konusunda rahatsızlığınız varsa forum desteğe mail atabilirsiniz.
    Son olarak DH ye yakıştıramadım, böyle mi yönetim olur, ben mazlumum gibi tribüne oynayan şovenist tavırlardan uzak durursanız, rahatsızlıklarınızı konu açarak değil de PM veya forum desteğe mail yoluyla dile getirirseniz daha etik olur.
    Daha çabuk da sonuç alırsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.