Şimdi Ara

Böyle Şans Mı Olur ya!! Gitti Bishop

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde ardream bowlda gezerken köşede bişey gördüm o da ne baktım bishop kesermiyim diye tereddüt ettim önce sonra bi deniyim dedim ve kesmeye başladım bunlar da resimleri

işte tam canını bu kadar indirmişken buff yanıp sönmeye başladı hemen silip yeniden basmaya çalıştım bishop sürekli vurduğu için failed verdi!kaçmaya çalışırken falan öldüm 2 sn sonra okçunun biri gelip kesti.dibinde ölseydim kutu yine bana çıkcaktı ama uzak olduğum için kutu da gitti inşallah rom falan çıkmamıştır

• ben direk yanında yatardım bence kaçmıyıcakdın yanlış yapmışsın
  • kaçmamam gerekirdi ama heyecandan elim ayağıma dolaştı bi baktım yatmışım
  • sen logosta oynuyon dimi 7 cascade7 benim charda :D:D:D:D
  • evet logos :D
  • pot basarak kaçsaydın bi süre sonra geri dönerdi buff atıp keserdin. Okçunun yerinde olsam canı azken dalmazdım kutu gelsin diye dolmasını beklerdim biri gelene kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ccm*

pot basarak kaçsaydın bi süre sonra geri dönerdi buff atıp keserdin. Okçunun yerinde olsam canı azken dalmazdım kutu gelsin diye dolmasını beklerdim biri gelene kadar.

Onun yerine ölenin yanından uzak bi yere çekipde kesebilirdi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yakınında ölseydi bishop, kutuya tiklayip confirm yapip townda alirdin drop. saglik olsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpc

yakınında ölseydi bishop, kutuya tiklayip confirm yapip townda alirdin drop. saglik olsun.

Ölede alınmıo bende öle lycon ve lupus pendant denemiştim townda da çekilmiyo
  • sen yine dropu gormemişsin hiç deilse bnm ortak gece kesmis drop rol tam tıklarken pc hata veriyo ve rol u alamıyo ve sonrası gecenn 3unde duvarları yumruklayan bi insan dusun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhun1453 -- 24 Kasım 2007; 10:25:45 >
  • Bırak Sen Drobu Görememişşin...
    Ben Göz Göre Göre PP'yi Alamadım...
    Hemde O Zaman 40 Gb İdi O İtem...
    Atillayı Kestim Üstümde Çok Pot Vardı Yakmayı Unutmuşum Tıkladım Aldım Sandım Oturup Muhabbet Ettim Msn den Arkla...
    Birde Baktım PP Yok...
    Saat Gece 2 İdi Sinirden PC'yi Tekmeledim Ama Ne Fayda...
  • bnde bugun duke kesiyodum bufsuz lagdan yattım asaslar geldi kesti :S
  • Geçmiş olsun .. ama yine de oyunda en heyecan verici anlardan biridir böyle tenha bi yerde bi bos bulmak
  • quote:

Orjinalden alıntı: shinnok

Geçmiş olsun .. ama yine de oyunda en heyecan verici anlardan biridir böyle tenha bi yerde bi bos bulmak

gerçekten çok heyecanlıydı şimdi 1 ay geçti üstünden daha boss göremedim ardreamde :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: kronox

quote:

Orjinalden alıntı: mpc

yakınında ölseydi bishop, kutuya tiklayip confirm yapip townda alirdin drop. saglik olsun.

Ölede alınmıo bende öle lycon ve lupus pendant denemiştim townda da çekilmiyo

İlk lupus pendant'a tıklarsan gelir.
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.