Günümüzde kılıçla savaşılmadığı için dünyada tüm müslümanlar acı çekiyor.savaşlarda öldürülüyor amerikaya gidemiyor gitmek isterse dalga geçiliyor doğru düzgün iş güç sahibi olamıyor istediği kadınla evlenemiyor kadınlardan red yiyor vs. vs. oysa kurban olduğum ortaçağımda öyle miydi? herkes kendi halindeydi ve herkesin işi gücü vardı.günde sadece 3-4 saat çalışıyordun.kılıçla savaşıldığı için refleksleri güçlü olan eli hızlı olan kazanıyordu onun dediği oluyordu sözü geçiyordu.herkes dünyada istediği yere gidip istediği yerde yaşayabiliyordu.istediğin kadını zorla alabiliyordun.hangi kıza aşık olduysan seni istemese bile anında senin oluyordu direkt evlenebiliyordun.kılıçla savaşıldığı için savaşlar çok daha mertçeydi.yetenekli hızlı olan kazanıyordu.hiç daha önce keşke ortaçağ hiç bitmeseydi kılıçlı savaşlar hiç bitmeseydi dediğiniz oldu mu? |
Hiç daha önce 'ah ulan keşke kılıçlı savaşlar ve ortaçağ hiç bitmeseydi' dediğiniz oldu mu?
Hiç daha önce "ah ulan keşke kılıçlı savaşlar ve ortaçağ hiç bitmeseydi" dediğiniz oldu mu?
(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
-
-
up.
-
RokujyuuyonShouyoutubeRohirrim Charge HD (Blu-ray) 1080phttps://www.youtube.com/watch?si=jhEF2a86Ukv0ioc0&v=8Tgi-j56ueU&feature=youtu.be
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hiç olmadı. ben kendi çağımdan memnunum
-
hay ağzını öpeyim düşüncelerime tercüman oldun bu konu daha güzel anlatılamazdı.
-
şu ihtişama bak be.avengers ta bile böyle bir ortam atmosfer savaş yok.
-
senle kılıç vs si atsak kılıcını 2ye kırarım ne diyorsun bu işe
-
benim her zaman için insanlara ve hasımlarıma söylediğim tek söz vardır; yapabiliyorsan yap.
-
up.
-
Aynen kardeşim kesin sen hayatta kalırdım zaten o kılıç savaşlarında. sokağında silah sıkılsa korkudan başını kaldıramayacak adamlar savaş guzellemesi yapıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kılıcı la sen kılıçla kafanı bozmuşun 2024te git bi işe gir çalış boş işlerle uğraşma
silahla kılıç bir mi kardeşim?
-
Her Allah'ın günü diyorum
Who cares
Tam aksine Müslümanlar ateşli silahlar sayesinde dünyaya hükmetti. Osmanlı'nın eşi benzeri görülmemiş ateşli silahlar gücü vardı. Kılıçlı savaşlar öyle filmlerde gördüğünüz gibi teke tek gerçekleşen aksiyon dolu muharebeler değildir. Öyle refleks falan söz konusu değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 21 Ağustos 2024; 23:17:1 > -
hayır osmanlılar kılıçtaki eşsiz yetenekleri sayesinde dünyaya hükmedebildiler.osmanlının düşmanlarındada ateşli silahlar vardı.ateşli silahlar zaten osmanlı zamanında çok sık kullanılmıyordu.eğer osmanlı sadece ateşli silahla kazansaydı duraklama dönemine girmezdi.avrupada fetihlere devam ederdi.
-
tam tersi olm kimden ogrendın tarıhı akkoyunlulara karsı savas nasıl kazanıldı sanıyon top sayesınde ya safevi ve memluk onlar da ateslı sılah sayesınde bedava bedava konusuyon bılmeden.
-
asıl sen tarihi nerden öğrendin olm ortaçağda meydan savaşlarında zaten top kullanılmazdı ki.safevileri ve memlükleri top değil kılıç yeteneği sayesinde yenebildik.osmanlı askerlerini tasvir eden googledaki resimlere bir bak bakalım ellerinde tüfek mi var kılıç mı var? bir halt bilmiyon boş yere sallıyon.
Benzer içerikler
- kulağa gliserin damlattıktan sonra ne yapılmalı
- 100 şınav kaç kalori
- yazıldığı gibi okunan diller
- onu unutamıyorum
- üç virgül on dört neyi ifade eder
- kasım indirimleri ne zaman
- 5g nedir zararları
- yeşil nasim
- para sayma makinesi bim
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X