Soracağım konuya benzer bir çok başlık açılmış ve ben bunları okudum.Ancak sonuçta cevap alamadım. Şimdi Ben symbian özelliği olan radyolu bir telefon arıyorum (1-1.5 sene sx-1 kullandım) . 3230 a bakıyorum ses iğrenç diyorlar 6630 a bakıyorum radyo yok diyorlar. Bana ne olur birisi ya da birileri 400-450 ytl aralığında (2.el de olabilir ) bir telefon önerisinde bulunsun.
o paraya istediğin özelliklerde telefon bulman zor bi işte kullanmış olduğun sx1 uyuyor devam et sx1 ile gusel telefon netice itibariyle
evet o fiyata symbianlı, radyolu 2 tane telefon bulabilirsin -6260 -3230
ikisininde ses kalitesi kötü, tavsiye edilmez. ( kullandım da ordan biliyorum, sallamıyorum )
ancak radyo olmazsa olmazın değilse 6630 iyi telefondur, 9 aydır kullanıyorum, tavsiye ederim.
dostum 6630 süper telefon radyoysu yok diye dert etme mp3 süper.
ayrıca radyoyu doğubank veya nokia shoplara git orjinal stereo radyolu (kendi özelliği radyo olması) kulaklık istiyorum de ve al 30-40-ytl kadar fiyatı var ve bütün radyosuz nokialar uyuyor dostum.
bak radyo sorununu ben böyle hallettim.
atakansah a katılıyorum 6630 un ek aparatı var radyolu streo kulaklıgı dogubank veya yazıcıoglunda bulabilirsin sanırım
yani çare 6630 diyorsunuz. Peki benim dediğim 400-450 fiyat aralığında alabilirmiyim 6630 u
6630 650ytl civarı 2.el alabilirmisin bilemem...
quote:
Orjinalden alıntı: viper37
Arkadaşlar
Soracağım konuya benzer bir çok başlık açılmış ve ben bunları okudum.Ancak sonuçta cevap alamadım. Şimdi Ben symbian özelliği olan radyolu bir telefon arıyorum (1-1.5 sene sx-1 kullandım) . 3230 a bakıyorum ses iğrenç diyorlar 6630 a bakıyorum radyo yok diyorlar. Bana ne olur birisi ya da birileri 400-450 ytl aralığında (2.el de olabilir ) bir telefon önerisinde bulunsun.
viper37 YETER ARTIK AMA AKLINA GELEN HERŞEY İÇİN KONU AÇMAKTAN VAZGEÇ ÖNCE FORUMLARDAKİ YAZILARI OKU ORALARA YAZ SORULARINI AKLIAN BİR SORU GELEN HAYDİİİİ HEMEN KONU AÇIYOR ONDAN SONRA UĞRAS DUR!!!!
quote:
Orjinalden alıntı: meric22
quote:
Orjinalden alıntı: viper37
Arkadaşlar
viper37 YETER ARTIK AMA AKLINA GELEN HERŞEY İÇİN KONU AÇMAKTAN VAZGEÇ ÖNCE FORUMLARDAKİ YAZILARI OKU ORALARA YAZ SORULARINI AKLIAN BİR SORU GELEN HAYDİİİİ HEMEN KONU AÇIYOR ONDAN SONRA UĞRAS DUR!!!!
Be asabi kardeşim saçmalama. AKLINA GELEN HERŞEY İÇİN KONU AÇMAKTAN VAZGEÇ yazmışsın. Bana bir tane daha açtığım konuyu örnek gösterebilirmisin. Böyle seviyesizce laf olsun diye yorum yapan sensin. Ben mesajımda da belirttim açılan başlıkları okudum ve sonuç alamadım diye. ONDAN SONRA UĞRAS DUR!! demişsin uğraşma o zaman . Ben meriç22 bana yardım et çağrısındamı bulundum. Lütfen git stresini başka yerlerde dindir.