Şimdi Ara

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !! +14 !! +15!! +16!! +17 GOOO +18 ???!!!!¿¿¿ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
33.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • +30 a kadar yolu var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eternal_Fox

+30 a kadar yolu var

eğer olursa Forumda geçici hafıza kaybı yaşayan elemanlar olabiir.
  • oha bea
  • +7 ve +8 item piyasasını biliyorum az çok ama bu +15rb kaç para eder yaw bu item ytl değerinde kestiremiyorum fiyatını zaten cyper eskiden (şimdi varmi bilmiyorum) dupe serveriydi heralde ozamanlardan kalan bir zenginlik bu avedonlar iiler

edit: arkadaşlar siz denemeyin ne olursa olsun kimse burada söylemez gerçekten basma yöntemini bu bilgiler paraya çok rahatça çevrilebilirdiği için inanmayın denemeyin benden söylemesi bu işler koxper bugçu işleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 10 Nisan 2008; 4:48:55 >
  • +16 Yapamazki
    ßiz +7 Chitin ßasamiyoz Millet Neler ßasiyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: K.Kahriman

+7 ve +8 item piyasasını biliyorum az çok ama bu +15rb kaç para eder yaw bu item ytl değerinde kestiremiyorum fiyatını zaten cyper eskiden (şimdi varmi bilmiyorum) dupe serveriydi heralde ozamanlardan kalan bir zenginlik bu avedonlar iiler

edit: arkadaşlar siz denemeyin ne olursa olsun kimse burada söylemez gerçekten basma yöntemini bu bilgiler paraya çok rahatça çevrilebilirdiği için inanmayın denemeyin benden söylemesi bu işler koxper bugçu işleri

Cümlelerini düzeltisen sevinirim. Oyunu birakicam dedim bastim bugdur koxpdur bilmem anlamam bilmediğim tanimadiğin kişiler hakkindada bu şekildede konuşma

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

Fazla basma bunuda silmesinler
    Bu arada AOC kullanma sebebini öğrenebilir miyim +3 WP IN vb seçenekler varken?
    Ayrıca +3 PE de yaparsan defans 1400 görecek Hp de undy setsiz bu kadarsa undy set ile rahat 15k olur

+3 aoc kullanma sebebim sadece verdiği 25 dex den dolayidir tabiki yaninda 25 str yi hiçe sayamayiz.
  • valla tek kelimeyle bravo ve imrenerek bakıyorum sana
    Bu arada merak etim oyun u bırakıyormusun ? ondan mı bu item i gözün kapalı anvil e atıyosun yoksa saglam ve daha güzel bir silahın mı var asıl kulandıgın ? ..

Bu arada bu anvil i hiç anlamam neye göre yanmaz neye göre yanar bi anlıyamdm gitti herkez bir formul üretmiş ama bu işin dogrusunu bu arkadaş biliyor
    Keşke bizde ögrensek bu formulleri de hayatımızda ilk defa +8 silah basalım şöyle bir sevinelim (şahsen +8 basamadım)şu oyunda , ama nerdeeee bizde o şans
    neyse tekrar tebrik eder pk videolarını da görmek isteriz böyle bir silahla nasıl terör estirilir cz de göstermen lazım !!görmemiz lazım!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fly_Momento -- 11 Nisan 2008; 3:08:03 >

• Arkadaş oLayi anLatmiş saten.
    Eğer +16 ya denemeye KaLkarsan Burdan sana harbi fena sövecekler olabiLir.
    Lütfen yapma. AiLeni düşün.. Avedonu düşün..

quote:

Orjinalden alıntı: undersoul

valla tek kelimeyle bravo ve imrenerek bakıyorum sana
    bu arada merak etim oyun u bırakıyormusun ? ondan mı bu item i gözün kapalı anvil e atıyosun yoksa saglam ve daha güzel bir silahın mı var asıl kulandıgın ? ..
    Bu arada bu anvil i hiç anlamam neye göre yanmaz neye göre yanar bi anlıyamdm gitti herkez bir formul üretmiş ama bu işin dogrusunu bu arkadaş biliyor keşke bizde ögrensek bu formulleri de hayamızda ilk defa +8 silah basalım şöyle bir sevinelim (şahsen +8 basamadım)şu oyunda , ama nerdeeee bizde o şans
    neyse tekrar tebrik eder pk videolarını da görmek isteriz böyle bir silahla nasıl terör estirilir cz de göstermen lazım !!görmemiz lazım!!!

• Hayırlı olsun. Yalnız anlamadığım nokta resimlerde ne kadar ismini kapatsan da imzanda belirtiyor olman.

Yoksa çift 80 mi kasıyorsun ?

quote:

Server: Cypher
    Nick : LongTimeDeat > BigHunt > KingHarami
    LvL : 80
    Irk : Orc
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Uyguladıgın bir formul varsa söyle de bizde yapmaya çalışalım
    Hep böyle yaptıklarını göstermekle olmuyo valla içimiz gidiyo ayıptır günahtır yauw
    Zaten bize ögretsen bile biz senin gibi öyle +13 +14 +15 gitcek kadar delirmedik +8 yada bilemedin +9 basar uslu uslu oynarız oyunumuzu sana da rakip olmayız yane

Son söz : Nazar a gelceksin!!..Bundan sonrası başka bir item olsun yada cz show olsun ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fly_Momento -- 11 Nisan 2008; 6:25:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Hayırlı olsun. Yalnız anlamadığım nokta resimlerde ne kadar ismini kapatsan da imzanda belirtiyor olman.

Yoksa çift 80 mi kasıyorsun ?

quote:

Server: Cypher
    Nick : LongTimeDeat > BigHunt > KingHarami
    LvL : 80
    Irk : Orc

Resimlerde kapatiyor olmam sadece resimlerin ko ya iletilmemesidir. Oyuncular tarafindan bilinmesinde sakinca yok

• ya vallaha süpersin söylenecek söz yok helal olsun. Bişi sorcam diğer resimlerinde hp 6-7 k arasıydı bu son resmde und var dimi ? Und un sembolu göremedimde o yüzden soruyorum bu arada hayırlı olsun
    Not: Pardon sonradan gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t_mac55 -- 11 Nisan 2008; 18:09:38 >
  • Helal olsun. Bence Daha Fazla Basma Yeterli böyle kalsın.
  • reb +16 olmadımı
  • ohh maşşalah yaa yaa manerin aç senin
  • 211 AP bir an kendimi private serverde zannettim
  • WOW Kaç YTL eder o silah ßide oyun parasıyla kaç para ediyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

reb +16 olmadımı

Denemesini yapmayi düşünüyorum ne dersiniz
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.