Şimdi Ara

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !! +14 !! +15!! +16!! +17 GOOO +18 ???!!!!¿¿¿ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
33.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şansda bi yere kadar 15 düz bi rakam sen daha zorlama bence bi yere kadar gelmişsin sonra üzülürsün , fakat olurda denersen ve geçerse ne mutlu sana..
  • Hayvansın Sen :|^
    +16deneme bu yeter sana bence
  • anvil bug dır o anvil bug bulmussundur bir yolunu :) ben +9 basacam diye ne ıtemler ne +8 shardlar yaktım,tek avedonda +15reb hll valla (bug bilmedigini dusunsem hll nasıl basıyor diyecegimde diyomiyorum heleki anvil bug yapanlar oldugunu bildigimiz icin(+9 yapacan bir de buna reb basıp +10 a dogru yol alacan hemde ytl degeri o kadar olan bir ıtemde, dedigim gibi ya cok zenginsin ıtem yansada olur kafasındasınki düsük ihtimal,yok yok kesin anvil bug uzerine alınma ama bunu dusunmemi engelleyemezsin:))))))

quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

quote:

Orjinalden alıntı: HighDamagE

reb +16 olmadımı

Denemesini yapmayi düşünüyorum ne dersiniz

• Bas yanarsada ticket atarsın manyağın teki hesabıma girip basmış dersin muhtemelende inanırlar.
  • King kardeş +16'ya denersen çok kişi kalp krizinden gidebilir.
    lütfen deneme yaw
    hakkın yok bizi heycana sokma
  • Biraz Yukardaki Arkadaşın Dediği Gibi ;
    Öldürün Beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fLx1 -- 14 Nisan 2008; 15:16:10 >
  • Karar verdim basiyorum dua edin bolca
  • quote:

Karar verdim basiyorum dua edin bolca

• Basma harbici basma.Yanacak bak diyorum,yanmasın Eşşeğim diye bağırcam forumdaBasma gözünü seveyim basma.Allahını seversen basma yanıcak içime doğdu yanıcakk
  • yanmayacagını bilerek basınca adam gozunu kırpmıyor degilmi:)
  • yazık olcak o canım iteme oyunu bırakcakmışın git sat o itemi reel parayla çok iyi para eder sonra parayı çatır çatır yersin basma yav lütven!!!!!!!!!!!!
  • daha öncede yazdım şansını fazla zorlama ama inş geçer geçmesede sen yenisini bulursun
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

yanmayacagını bilerek basınca adam gozunu kırpmıyor degilmi:)

Yanarsa alirim anahtarini

Şaka bir tarafa eğer yanarsa oyun hayatim bitecek arkadaşlar 2. bir silahimda yok ama ya geçerse zaten serverda şu an bundan iyisi yoktu üstüne bir rebirth daha katmış olacağim dualarinii esirgemeyin.

@NuriAlço_Jr yazini değiştir lütfen kimsenin forumda çirkin sesler çikarmasini istemem

• Bence vedalaş avedonunla şimdiden
  • abi sen insanmısın ya+16ya deniyeyimmi diye soruyon bide
  • quote:

Orjinalden alıntı: t_mac55

yazık olcak o canım iteme oyunu bırakcakmışın git sat o itemi reel parayla çok iyi para eder sonra parayı çatır çatır yersin basma yav lütven!!!!!!!!!!!!

Paranin pesinde olsam zaten basmazdim arkadasim bu heyecani bu adrenalini nerde bulabilirsin soruyorum sana daha şimdiden kalbim yerinden çikacak gibi atiyor oyundanda soğumaya çalişiyorum bütün oyun geleceğini bu itemin geçip geçmemesine bağlamiş bulunuyorum eğer +16 rebirth olursa oyuna devam, olmadi yarin diğer itemlerimi satiyorum forumda başliği görürsünüz.
  • bu kadar stress'e gerek yok madem + deneyecen +16-+17+18+19+20+21 dene ust uste tam adrenalin olsun :) (yanmaz o yanmaz bi bildigin var senin )

quote:

quote:

yazık olcak o canım iteme oyunu bırakcakmışın git sat o itemi reel parayla çok iyi para eder sonra parayı çatır çatır yersin basma yav lütven!!!!!!!!!!!!

Paranin pesinde olsam zaten basmazdim arkadasim bu heyecani bu adrenalini nerde bulabilirsin soruyorum sana daha şimdiden kalbim yerinden çikacak gibi atiyor oyundanda soğumaya çalişiyorum bütün oyun geleceğini bu itemin geçip geçmemesine bağlamiş bulunuyorum eğer +16 rebirth olursa oyuna devam, olmadi yarin diğer itemlerimi satiyorum forumda başliği görürsünüz.

• Basma harbiden basma.İtemi sat 2-3 Milyara Türk Kalp Vakfına,Mehmetçiklere felan bağışla.Yazık günahtır ya..
  • quote:

quote:

yok parası için söylemedim de hani yanarsa baya büyük bir miktar para gitmiş olcak adrenalin arıyorsan başka seçenekler var tabi senin işine karışmak gibi olmasında yanarsa sende üzülcen bende üzülcem

• Bas gitsin.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.