Şimdi Ara

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !! +14 !! +15!! +16!! +17 GOOO +18 ???!!!!¿¿¿ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
33.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Akşami bekleyemedim bu kadar adrenalinle duramazdim itemi bastim arkadaşlar.

Beklenen sonuç artik +16 rebirth avedon sahibiyim
  • anvil bug o anvil bug :) yanmayacagını bilerek basmak guzel sey demıstım ben sana :))

quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

Akşami bekleyemedim bu kadar adrenalinle duramazdim itemi bastim arkadaşlar.

• quote:

yok artık lebron james
    ama +17 yapamzsın
  • quote:

+21 yapda sende kurtul forumda kurtulsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: stormshadow

bu kadar stress'e gerek yok madem + deneyecen +16-+17+18+19+20+21 dene ust uste tam adrenalin olsun :) (yanmaz o yanmaz bi bildigin var senin )

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: t_mac55

yazık olcak o canım iteme oyunu bırakcakmışın git sat o itemi reel parayla çok iyi para eder sonra parayı çatır çatır yersin basma yav lütven!!!!!!!!!!!!

Paranin pesinde olsam zaten basmazdim arkadasim bu heyecani bu adrenalini nerde bulabilirsin soruyorum sana daha şimdiden kalbim yerinden çikacak gibi atiyor oyundanda soğumaya çalişiyorum bütün oyun geleceğini bu itemin geçip geçmemesine bağlamiş bulunuyorum eğer +16 rebirth olursa oyuna devam, olmadi yarin diğer itemlerimi satiyorum forumda başliği görürsünüz.

neden bu kadar olumsuz yorumlar yapiyorsun buraya bu şekilde yazan bir tek sen varsin farkindamisin.

Ben hakkimla basiyorum ama inanmasi güç tabiki inanmaman normal ama lütfen iğneleyici laflar kullanma.

• bu sefer direk +30 yapamassın deyin geçin

1 ay sonra +30
  • orası cypher adı cıkmıs 100e ınmez 80 e :) neyse cnm +21 i basda bir an once milletide kendinle hop oturtup hop kaldırtma o ıtemın yanmayacagını ben biliyorum bunu sende pek ala biliyorsun sana ozenipte ıtemlerini basmaya kalkanlar olacak ben onlara acıyorum simdiden :) neyse hayrını gor simdiden k2 anladıgında yaptıgını silinecek o ıtem demedi deme :)

quote:

quote:

bu kadar stress'e gerek yok madem + deneyecen +16-+17+18+19+20+21 dene ust uste tam adrenalin olsun :) (yanmaz o yanmaz bi bildigin var senin )

quote:

quote:

yazık olcak o canım iteme oyunu bırakcakmışın git sat o itemi reel parayla çok iyi para eder sonra parayı çatır çatır yersin basma yav lütven!!!!!!!!!!!!

Paranin pesinde olsam zaten basmazdim arkadasim bu heyecani bu adrenalini nerde bulabilirsin soruyorum sana daha şimdiden kalbim yerinden çikacak gibi atiyor oyundanda soğumaya çalişiyorum bütün oyun geleceğini bu itemin geçip geçmemesine bağlamiş bulunuyorum eğer +16 rebirth olursa oyuna devam, olmadi yarin diğer itemlerimi satiyorum forumda başliği görürsünüz.

neden bu kadar olumsuz yorumlar yapiyorsun buraya bu şekilde yazan bir tek sen varsin farkindamisin.

Ben hakkimla basiyorum ama inanmasi güç tabiki inanmaman normal ama lütfen iğneleyici laflar kullanma.

• No CommenT
  • quote:

Orjinalden alıntı: birlik001

bu sefer direk +30 yapamassın deyin geçin

1 ay sonra +30

Yok artik kesin kararliyim bir daha anvilin yanindan dahi geçmeyeceğim.
  • Forumdaki arkadaşların ruh sağlığını koruması açısından konuyu kitleyeceğim. Yoksa bende bişiler diyecem dayanamıyorum .
  • num@n haklısın valla hepimiz maf olduk
    heycan bastı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Brother~ -- 14 Nisan 2008; 16:08:03 >
  • Yok artık harbiden yok artık.+16 Eminmisin?? Kör olmayasın :S
  • quote:

orası cypher adı cıkmıs 100e ınmez 80 e :) neyse cnm +21 i basda bir an once milletide kendinle hop oturtup hop kaldırtma o ıtemın yanmayacagını ben biliyorum bunu sende pek ala biliyorsun sana ozenipte ıtemlerini basmaya kalkanlar olacak ben onlara acıyorum simdiden :) neyse hayrını gor simdiden k2 anladıgında yaptıgını silinecek o ıtem demedi deme :)

quote:

quote:

quote:

quote:

Lafdan anlamiyorsun madem kendime yakişmayan bir kelime kullanacağim ve bu senin için bir nokta olacak eğer bu itemi basarken bir hile yapiyorsam kabulleniyorum ben şerefsizim ama eğer yapmiyorda sen bana o şekilde bir itiraf atiyorsan sen şerefsizsin al sana kocaman bir nokta artik yazdiklarini okumayacağim.

• boru gibi parlıyodur da şimdi o
  • quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Forumdaki arkadaşların ruh sağlığını koruması açısından konuyu kitleyeceğim. Yoksa bende bişiler diyecem dayanamıyorum .

@numan konu kilit pls yaktiracaklar bana bu itemi iyi gaz veriyorlar inan bana
  • Resim koy Morst et bizi.Hehe basamadı +16 diyip kendini avıtıyor demek istiyorum ya
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Num@n

Forumdaki arkadaşların ruh sağlığını koruması açısından konuyu kitleyeceğim. Yoksa bende bişiler diyecem dayanamıyorum .

@numan konu kilit pls yaktiracaklar bana bu itemi iyi gaz veriyorlar inan bana

basamazki 17 ye

• Numan hacu
  • abi yorum yapmadım yapmadım dayanamıym bişeler dicem artık kilit yahu adama da veriyolar gazıo bastıkça basıyo sanki chitin basıyo
  • İddaya girerim +17 YAPAMAZSIN!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.