Şimdi Ara

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !! +14 !! +15!! +16!! +17 GOOO +18 ???!!!!¿¿¿ (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
33.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Creatos

quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

Beni taniyan bilir bu itemi nasil bastiğimi illegalin galini bilmem bir köpek bugu öğrendim 60 lvl yapiliyormuş hayatimda denediğim ilk bugdu nasil yaptiysak 20 lvl köpekler 3 lvl e düşmüştü gerisini anlayin artik

o kadar k.zmym dion yani onu bile yapamıosun

Resmen beceriksiz dedi

• utanmasan +10 yapıcan
  • Dupe konusunda beceriksizim neden kizayimki ?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Natsukawa

Hala ötenazi istiyorum Abi naptın sen yaw... O değil şu avedon elindeyken bi resmini çeksene bi bakalım o şekline.. Eminim ben gibi senin charını da arşive koyan arkadaşlar vardır. Donanımhaber Ailesine bi hatıra olsun. Yap bi kıyak

Charimdan bir görüntü

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !!  +14 !! +15!! +16!! +17  GOOO +18 ???!!!!¿¿¿

Teşekkür ederim hocam saol.

• quote:

Dupe konusunda beceriksizim neden kizayimki ?

tebrikler inş. +21 görürüz
  • ilhan baba taktırmadın şu itemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: SUHUTLU

GEcecek !

Bİ sorum var kingharami ! 1 ayda kac cash harciyorsun=?

Söylemistim ! O item Yanmaz arkadasim !

SENİN O İTEMDE BİRSEY VAR !

DUN 240 M YE +4 REBİTH MD CEKTİM BASARSAM DUAL +8 KULLANIR SHARDİ SATARİM DEDİM !

sonuc husran ! +4 REBİTH MD gecmedi ;)

Avnilin yanindan gecmiyorum artik namussuz herifler avnilin oraya bus trina +6 +7 itemler koyuyorlar tezgagha durtuyolar butun paramiz gidiyo :S

dd den yaptigim 500 m karin 300 u gitti anlayacaginiz ! King Dedigim gibi ! bende upgrade yapmamistim ! yapayim tam yapayim dedik Olan oldu !

SEnin o İtem NORMAL DEGİL ! İTemde olmasa bile bi yerde mutlaka bi anormallik var !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUHUTLU -- 29 Nisan 2008; 10:09:42 >
  • kardes hemen hemen aynı yaştayız ama anlayamıyorum seni şuan +18 rebithle oyunun en iyi itemine sahipsin..hala niye yakmaya çalışıyorsun...eminim bundan sonra +19 a deniyeceksin ama burda bırak artık,,,oyunun zevkini çıkar...kimse vs de kesemez seni daha ne istiyorsun...
  • hele bi baksın forumdan bir kaç kişi bana hiç inandırıcı gelmiyor cyper duper server olsada bu kadarına pes

yada gm arkadaşıdır veya saatleri takip ederek öğrenmiştir bazı saatler var yüzde 20 oran artıyor basma oranları osaatlerde birde platinyum birde karividis ile işi bitiriyordur
  • Söliyim Avedon Okadar İyi Bi Sİlah Değil Gene De Ölürsün Ölmessin Diye Bişi YOk Ama +18 Değil
  • daha fazla ileri gitme herşeyin azı kar çoğu zarardır güzel item tebrikler başarının devamını dilerim..
  • bu olayda bişey yok arkadaşlar power up storede satılan tears of bilmem neden al +20 rebite kadar yanmıyor hatta hatırladığım kadarıyla ise +21 e hiç durmadan basan bile var yani bunlar kolar iş yiyorsa direk +9 yapsaydıya avedon u
  • Bence Olay şu falcı kadında dönüyor... FaLcı eğer şanşLısın diyorsa. Karividis + Falcının şansı = Upgrade succefull. Tahminim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: IDasweTI

Bence Olay şu falcı kadında dönüyor... FaLcı eğer şanşLısın diyorsa. Karividis + Falcının şansı = Upgrade succefull. Tahminim :)

alakadan etkisinin yanından bile geçmez falcının tek hedefi 10 k yemek
  • quote:

Orjinalden alıntı: topalsolucanxD

quote:

Orjinalden alıntı: IDasweTI

Bence Olay şu falcı kadında dönüyor... FaLcı eğer şanşLısın diyorsa. Karividis + Falcının şansı = Upgrade succefull. Tahminim :)

alakadan etkisinin yanından bile geçmez falcının tek hedefi 10 k yemek

Oyunu Çok bildiğin İçin galiba Tears of karividis ile +20 rebirth e kadar yanmadığını hatta +21 e kadar durmadan basanların oldugunu söylüyorsun.Tabi senin şahsi görüşün ama Bence falci ile alakaLı .
  • tebrik ederim daha ben 1 kere +8 basabildim bunca sene boyunca :=)) nazar değmesin
  • bişeyleri bazılarına kanıtlamana gerek yok inanmayan ezikligiyle kalsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

tebrik ederim daha ben 1 kere +8 basabildim bunca sene boyunca :=)) nazar değmesin

Avedon geleli zaten en fazla 1 sene oldu.Bunca sene=1sene.
  • konunun en başında ezilen tarafa geçtim diyordun.
    ve merak ettim birşey sormak istiyorum
    resimlere baktıgımda bazen çok şey yaktığını bazen 2 - 3 şey yaktıgını gördüm
    bug yapmıyorum dıyorsun ozaman bize doğruluğuna inanmak düşer fakat
    şunu öğrenmeliyim ezilen tarafta + basarken bir şans artışımı oluyor? bukadar tutarlı bir şans çok dikkat çekici
    ya çok şanslısın yada ezilen tarafta şans artışı var gibi geliyor bana haksızmıyım

haksızsam hangi çeşit bal kullanıyorsun etkisi uzun sürüyor bende alayım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HighDamagE -- 1 Mayıs 2008; 8:58:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: EqArTiN

quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

tebrik ederim daha ben 1 kere +8 basabildim bunca sene boyunca :=)) nazar değmesin

Avedon geleli zaten en fazla 1 sene oldu.Bunca sene=1sene.

pff adam genel konuşuyo sende varya....
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.