Hala ötenazi istiyorum Abi naptın sen yaw... O değil şu avedon elindeyken bi resmini çeksene bi bakalım o şekline.. Eminim ben gibi senin charını da arşive koyan arkadaşlar vardır. Donanımhaber Ailesine bi hatıra olsun. Yap bi kıyak
don't try this at home!
HLL ßea Hacu ßi ara ßizim OrLara ßak ßea Hadi ßea HACU
İnanmıyorum Ben +18 Rebirt Olduğuna ..Harami Forumdasın Hala Bi Cvp Vermedin. Oyunda Göstericekmisin Bana Avedonu
Bu akdar ı yalan dicem artık +18 +21 yap gm sin dicem xdxd
quote:
Orjinalden alıntı: Natsukawa
Hala ötenazi istiyorum Abi naptın sen yaw... O değil şu avedon elindeyken bi resmini çeksene bi bakalım o şekline.. Eminim ben gibi senin charını da arşive koyan arkadaşlar vardır. Donanımhaber Ailesine bi hatıra olsun. Yap bi kıyak
Charimdan bir görüntü
quote:
Orjinalden alıntı: K3N6N
İnanmıyorum Ben +18 Rebirt Olduğuna ..Harami Forumdasın Hala Bi Cvp Vermedin. Oyunda Göstericekmisin Bana Avedonu
Eğer bu kelimende samimiyet varsa ve iyi niyetle söylüyorsan olur.
quote:
Orjinalden alıntı: KingHarami
quote:
Eğer bu kelimende samimiyet varsa ve iyi niyetle söylüyorsan olur.
Sen Samimiyetime Ve İyi Niyetime Güveniyorsan Sorun YoK.Ben İnanıyorum Ama Görmek istiyoruM
KingHarami Bu İtem AnviLe Atılırmı.. Senın Kafan Ho$$ Galiba
Tamam kenan forumdan bir tek sen göreceksin karussar ve star_war onlarda cyperda oynuyorlar onlar dahi buna nail olamadilar ilerleyen saatlerde presiz bir chardan göstericem riskli olsada samimiyetle söylediğini düşündüğümden bunu yapicam
quote:
Tamam kenan forumdan bir tek sen göreceksin karussar ve star_war onlarda cyperda oynuyorlar onlar dahi buna nail olamadilar ilerleyen saatlerde presiz bir chardan göstericem riskli olsada samimiyetle söylediğini düşündüğümden bunu yapicam
Peki İlerleyen Saatler Derken Ne Zaman:)
quote:
quote:
serverin presiz girişe elverişli olduğu bir saat
quote:
quote:
quote:
serverin presiz girişe elverişli olduğu bir saat
Tmm Bekliyorum
nie adamın ismini gizliyosun anlamyorum imzanda yazıyor kingharami diye youtubedada video var gizlemene anlam veremiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: imozzi
nie adamın ismini gizliyosun anlamyorum imzanda yazıyor kingharami diye youtubedada video var gizlemene anlam veremiyorum
Itemlerden dolayı ban riski varmış veya itemin silinme riski ondan.
Hahaha nerden buldun o resmi sirf o elemani geçme uğruna nelere katlaniyoz burada kalpden ölecem bu arada item +18 oldu
70m ye rebirth kardevs çektiğim elemana teşekkür ediyorum.
Ayrica inanmasi zor ama hhiç param yoktu 60 lvl itimi sattim 110m ye :) sirf bascam diye nasil olsa yanarsa oyunun bir anlami yok dedim 110m ye verdim direk kardevs çektim pazardan ya Allah ya bismillah +18
Küfür yicen ..
Şaka bi yana hayirli olsun kardesim
quote:
Orjinalden alıntı: L.J
quote:
Orjinalden alıntı: imozzi
Itemlerden dolayı ban riski varmış veya itemin silinme riski ondan.
ben direk ban diye biliorm cnk zor oldugundan illegal yollarla yapılıyormuş ama bunu bile nasıl yaptı anlamıyorum
@L.J
eyw saol bilgi için
adam hakkıyla basmış tabi bug mug bulmadıysa nie banlıolar ki sadece gmlerdemi olcak böyle itemler
Beni taniyan bilir bu itemi nasil bastiğimi illegalin galini bilmem bir köpek bugu öğrendim 60 lvl yapiliyormuş hayatimda denediğim ilk bugdu nasil yaptiysak 20 lvl köpekler 3 lvl e düşmüştü gerisini anlayin artik
quote:
Beni taniyan bilir bu itemi nasil bastiğimi illegalin galini bilmem bir köpek bugu öğrendim 60 lvl yapiliyormuş hayatimda denediğim ilk bugdu nasil yaptiysak 20 lvl köpekler 3 lvl e düşmüştü gerisini anlayin artik