Şimdi Ara

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !! +14 !! +15!! +16!! +17 GOOO +18 ???!!!!¿¿¿ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
485
Cevap
0
Favori
33.970
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hala ötenazi istiyorum Abi naptın sen yaw... O değil şu avedon elindeyken bi resmini çeksene bi bakalım o şekline.. Eminim ben gibi senin charını da arşive koyan arkadaşlar vardır. Donanımhaber Ailesine bi hatıra olsun. Yap bi kıyak
  • don't try this at home!
  • HLL ßea Hacu ßi ara ßizim OrLara ßak ßea Hadi ßea HACU
  • İnanmıyorum Ben +18 Rebirt Olduğuna ..Harami Forumdasın Hala Bi Cvp Vermedin.
    Oyunda Göstericekmisin Bana Avedonu
  • Bu akdar ı yalan dicem artık +18 +21 yap gm sin dicem xdxd
  • quote:

Orjinalden alıntı: Natsukawa

Hala ötenazi istiyorum Abi naptın sen yaw... O değil şu avedon elindeyken bi resmini çeksene bi bakalım o şekline.. Eminim ben gibi senin charını da arşive koyan arkadaşlar vardır. Donanımhaber Ailesine bi hatıra olsun. Yap bi kıyak

Charimdan bir görüntü

Böyle Upgrade Görüldümü +12 ! +13 !!  +14 !! +15!! +16!! +17  GOOO +18 ???!!!!¿¿¿

• quote:

Orjinalden alıntı: K3N6N

İnanmıyorum Ben +18 Rebirt Olduğuna ..Harami Forumdasın Hala Bi Cvp Vermedin.

Eğer bu kelimende samimiyet varsa ve iyi niyetle söylüyorsan olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: KingHarami

quote:

İnanmıyorum Ben +18 Rebirt Olduğuna ..Harami Forumdasın Hala Bi Cvp Vermedin.

Eğer bu kelimende samimiyet varsa ve iyi niyetle söylüyorsan olur.

Sen Samimiyetime Ve İyi Niyetime Güveniyorsan Sorun YoK.Ben İnanıyorum Ama Görmek istiyoruM
  • KingHarami Bu İtem AnviLe Atılırmı..
    Senın Kafan Ho$$ Galiba
  • Tamam kenan forumdan bir tek sen göreceksin karussar ve star_war onlarda cyperda oynuyorlar onlar dahi buna nail olamadilar ilerleyen saatlerde presiz bir chardan göstericem riskli olsada samimiyetle söylediğini düşündüğümden bunu yapicam
  • quote:

Tamam kenan forumdan bir tek sen göreceksin karussar ve star_war onlarda cyperda oynuyorlar onlar dahi buna nail olamadilar ilerleyen saatlerde presiz bir chardan göstericem riskli olsada samimiyetle söylediğini düşündüğümden bunu yapicam

Peki İlerleyen Saatler Derken Ne Zaman:)
  • quote:

quote:

Tamam kenan forumdan bir tek sen göreceksin karussar ve star_war onlarda cyperda oynuyorlar onlar dahi buna nail olamadilar ilerleyen saatlerde presiz bir chardan göstericem riskli olsada samimiyetle söylediğini düşündüğümden bunu yapicam

serverin presiz girişe elverişli olduğu bir saat

• quote:

quote:

quote:

serverin presiz girişe elverişli olduğu bir saat

Tmm Bekliyorum

• nie adamın ismini gizliyosun anlamyorum imzanda yazıyor kingharami diye youtubedada video var gizlemene anlam veremiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

nie adamın ismini gizliyosun anlamyorum imzanda yazıyor kingharami diye youtubedada video var gizlemene anlam veremiyorum

Itemlerden dolayı ban riski varmış veya itemin silinme riski ondan.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: undersoul

+19 A KADAR YOLU VAR

http://www.shareapic.net/content.php?id=7493604

Hahaha nerden buldun o resmi sirf o elemani geçme uğruna nelere katlaniyoz burada kalpden ölecem bu arada item +18 oldu

70m ye rebirth kardevs çektiğim elemana teşekkür ediyorum.

Ayrica inanmasi zor ama hhiç param yoktu 60 lvl itimi sattim 110m ye :) sirf bascam diye nasil olsa yanarsa oyunun bir anlami yok dedim 110m ye verdim direk kardevs çektim pazardan ya Allah ya bismillah +18

Küfür yicen ..

Şaka bi yana hayirli olsun kardesim

• quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: imozzi

nie adamın ismini gizliyosun anlamyorum imzanda yazıyor kingharami diye youtubedada video var gizlemene anlam veremiyorum

Itemlerden dolayı ban riski varmış veya itemin silinme riski ondan.

ben direk ban diye biliorm cnk zor oldugundan illegal yollarla yapılıyormuş ama bunu bile nasıl yaptı anlamıyorum
  • @L.J

eyw saol bilgi için

adam hakkıyla basmış tabi bug mug bulmadıysa nie banlıolar ki sadece gmlerdemi olcak böyle itemler
  • Beni taniyan bilir bu itemi nasil bastiğimi illegalin galini bilmem bir köpek bugu öğrendim 60 lvl yapiliyormuş hayatimda denediğim ilk bugdu nasil yaptiysak 20 lvl köpekler 3 lvl e düşmüştü gerisini anlayin artik
  • quote:

Beni taniyan bilir bu itemi nasil bastiğimi illegalin galini bilmem bir köpek bugu öğrendim 60 lvl yapiliyormuş hayatimda denediğim ilk bugdu nasil yaptiysak 20 lvl köpekler 3 lvl e düşmüştü gerisini anlayin artik

o kadar k.zmym dion yani onu bile yapamıosun
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.