konunun en başında ezilen tarafa geçtim diyordun. ve merak ettim birşey sormak istiyorum resimlere baktıgımda bazen çok şey yaktığını bazen 2 - 3 şey yaktıgını gördüm bug yapmıyorum dıyorsun ozaman bize doğruluğuna inanmak düşer fakat şunu öğrenmeliyim ezilen tarafta + basarken bir şans artışımı oluyor? bukadar tutarlı bir şans çok dikkat çekici ya çok şanslısın yada ezilen tarafta şans artışı var gibi geliyor bana haksızmıyım
haksızsam hangi çeşit bal kullanıyorsun etkisi uzun sürüyor bende alayım
Hiçbir zaman önden item basmiyorum olay şöyle oluyor ;
dread shield +7 ye +8 basiyorum yada onun değerinde bir unique item basiyorum geçmeyince sinirlenip avedonuda anvile koyuyorum olay bu önden nadir olarak shell +7 felan basarim. Ufak bir ip ucu vereyim madem konu açildi 5-6 tane ezik itemle anvile gidin ama +6 +7 olsun eğer bastiğinizda hepsi yanarsa kendi iteminizi basmayin anvilin günü değil o gün demektir baktiniz ki bir kaç item geçti anvilin sevinçli günü o gün, işin esprisi tabiki anvilin de gününde oldugu gün var olmadiği gün var siz o şekilde deneme yaparak iyimi kötümü gününde oldugunu anlamiş oluyoruz ona görede basacağimiz itemi basiyoruz. (sakin bu söylediklerime bakarak item basip gelip yandi felan demeyin anvil bu ne yapacaği belli olmaz sorumluluk kabul etmiyorum )
@KingHarami
Helal olsun kardeş.
aVNİL: Colugumu Cocugumu yedi doymadı bea
Bu arada king harami 10 tane +6+7 karisik chitin vardi bastim +6 lar +7 ye gecti +7 ler yandi :D +7 ye yeni gecenleri denedim hepsi yandi shard +3 e bus la bastim oda yandı :D
AVnilin icine ziya kacmis olabilirmi :D
+19 a Deneme lütfen.Bütün içtenliğimle söylüyorum
valla yapmıssan helal olsun yapmamıs tbl ile +18 gösteriosan yazıklar olsun
UP ULEN UPPPP Efkarlandim aralansin PErdesi MAZİNİN
İşi gücü yok onlamı ugrasıcak
ben o itemi kullanmaya kıyamam adam gözü kapalı yakıyo
Ben şahsen bunun doğru olduğuna inanmıyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: ZehirZemberek
Ben şahsen bunun doğru olduğuna inanmıyorum.
hastamısın? reb 18 avedonu videoyla 19 a deneyip yaktı bukadar. konuyu takip etme sonra inanma. artis
şansını fazla zorlamışsın be kardeşim sende +18 awedon ne demek belkide knight tarihinin en yüksek ap li warrioru olacaktın neyse geçmiş olsun bu bir oyun
Yukarıı .. Yeniler azcık upgrade görsün.
hadi cenım sende olurmu böyleşey yeni eskiler görsunde ... olsun
Konudan gaza geldim bankada bronz premiumun verdiği karivdis duruyodu gittim rb +1 glacier erenionu rb +2 denedim geçti
İtem yandı mı duruyo mu bilmiyorum ama :p
+19'a basamaz ki basamaz ki
Güzel item.. :)
MASALLAH İYİ SANS VAR
hangı bug'un faydaları bunlar:D
helal olsun ne dıyeyyım ben cesaret edemem sahsenn...