Şimdi Ara

BÖYLE YÖNETİM OLMAZ OLSUN!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

quote:

Orijinalden alıntı: montanegro

ilk 4 hafta ligde 1 puan alırsa bu takım başarıdır.

Yok Deve.

hafta 1 sıfır puan. Bekle daha ne develer görücen..
  • Mübarek ayda küfür ettiriyolar adama.Böyle yönetimin
  • ilk 5 zor uyan artik yonetim gozunu sevemm uyan artik futboldandami anlamiyosun

okadar adam sattinnn 5 adam alcaz dedinn aldigin 2 adamda fason cikti

tek adam mehmet batdal gozunu seveyim lutfen artik duy sesimizi biz takima bukadar para harcarken yaptigimiz bu deil
  • oley ooley ooley oooooley oooley.

Sivas taraftarının paslasırken bizimle dalga geme tezahuratları.

Aferin yonetim daha ilk haftada bunlarıda gördük

• Adam haklı demiştim bu takım gecen senede böyleydi sen bütün saçma oynayanları tuttun iyileri sattın artık ilk 10 a oynarsin bu futbolla
  • Acınacak hale geldik bunların hiçbir amacı yok ne lig şampiyonluğu ne Avrupa da başarı sadece aza alalım çok paralara satalım bu mu sizin yönetim anlayışınız.Keita gitti gördük sağ kanat çökmüş bazıları tarafından dalga geçilen Sabrinin öenmi neymiş görülmüş oldu.Ayhanı Barışı kaç yıl oldu yollamadınız olduki yollasaydınız o zaman derdim yönetimin yaptığı en iyi iş diye forvette sıkıntı yok bu adamlarda izliyor maçı yaratıcı oyuncu yok ortasahada top döngüsü yok bu kadar zormu Adnanlar Gs başarısı ve taraftarı için ortasahaya adam akıllı oyuncular alıp bonservisi yüksek olsada 3 sene o bölgeye transfer yapmasan amorti edersin o parayı yine.Bu takıma acil bir kaleci ve ortasahaya dinamik teknik fizik gücü olan 2 adam almak bunlar olmadığı sürece Sivasspordan farkımız yok yazıklar olsun olan taraftara oluyor.Bu Ali Turan Sabrinin yedeği dahi olamaz koşamıyor daha nedense futbola yakışmıyor bu adam.

• geçen senemi gitti la. bu bu sene geri geldi yine
  • kabus gibiymiş
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.