Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.495
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=114654803

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150/50 alırım

• Hopi için yardımcı olacak arkadaş var mı?
  • merhaba elinde 500/150 boyner kodu olan varsa yardımcı olursanız çok sevinirm.
  • Hopi 50/25 yardimci olabilecek varsa cok sevinirim.
  • Kampanya devam ediyormu ?

• boynerden 2 spor ayakkabı bir esofman altı alayım dedim.netten 14 subatta sipariş verdim.4 gun sonra aradılar 1 ayakkabı haric diğer urunler yok dediler.ucreti iade ettiler. bugun mesaj atmıslar diğer ayakkabıyı da bulamamıslar 9 gun sonra.onun parasını da iade edeceklermiş.nasıl bir urun yonetim sekli almamadım.cok güvensiz bir yaklasım.boyner ın bu tutumunu görunce soğudum. alısveris yapanlara sabırlar dilerim.
  • Bunların son kullanma tarihi ne acaba?
  • aldığım ayakkabı 8-9 gündür ayakkabı bekliyorum. dün siparişi iptal etmişler ama ayakkabıyı hala satıyorlar. sorsan büyük firma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopi kampanyasını telefon numarası ile başka hopi hesabına gönderen arkadaşlar var.
    Bu nasıl yapılıyor?
    Bütün kampanyalarda böyle bir şey yapmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

aldığım ayakkabı 8-9 gündür ayakkabı bekliyorum. dün siparişi iptal etmişler ama ayakkabıyı hala satıyorlar. sorsan büyük firma

Aynı sorun ben de de var. 2 adet ikizlerim için ayakkabı aldım. Aynı numaradan 1 adeti varmış da diğeri yokmuş. Hopi hesabını bi açtım baktım 50 paracığı da almışlar birini iptal etmişler kafalarına göre.

Bu nasıl bir firma anlamadım. 19 unda siparişi verdim sözde 2-4 gün arasında kargolanıyormuş ürünler. Bu saçma bir iş. Acaba bilerek mi yapılıyor anlamadım. Bu paracıklardan dolayı mı ağırdan alıyorlar acaba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarot73

boynerden 2 spor ayakkabı bir esofman altı alayım dedim.netten 14 subatta sipariş verdim.4 gun sonra aradılar 1 ayakkabı haric diğer urunler yok dediler.ucreti iade ettiler. bugun mesaj atmıslar diğer ayakkabıyı da bulamamıslar 9 gun sonra.onun parasını da iade edeceklermiş.nasıl bir urun yonetim sekli almamadım.cok güvensiz bir yaklasım.boyner ın bu tutumunu görunce soğudum. alısveris yapanlara sabırlar dilerim.

Yuh artık. Bu internet stoklarının hepsi yalan ya da bunlar bu paracıkla alışveriş yapanlara karşı bunu yapıyorlar. Eğer kaldırmıyorsa sistemin yapma böyle kampanya. Yazık gerçekten. Ben de bir tek ben varım dedim ki konuda yukarılara doğru çıktıkça benim gibi bir çok kişinin olduğunu farkettim.
  • Boyner bunu hep yapıyorki. Normal bir durumu neden burada şikayet olarak yazıyor millet anlamıyorum.
    Birazdan bi kampanya daha yapsa millet yine saldırır. Dolayısıyla Boyner hizmet kalitesini arttırmış arttırmamış ne farkeder. Onlarda uğraşmıyor zaten .. Suç tüketicide !
  • kaanrevan kullanıcısına yanıt
    toplam sepet tutarı 150 tl idi. 50 hopi verdi. siparişin 110 tllik kısmı iptal ettiler kendileri ama hopiyi silmediler benim. dün baka bi ayakkabı siparişi verdim hopi kullanarak. bakalım bu sefer ne kadar bekletecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenkozgen

toplam sepet tutarı 150 tl idi. 50 hopi verdi. siparişin 110 tllik kısmı iptal ettiler kendileri ama hopiyi silmediler benim. dün baka bi ayakkabı siparişi verdim hopi kullanarak. bakalım bu sefer ne kadar bekletecekler.

Benim anında silmişler hopiyi.
  • Bu 150 ye 50 300 e 100 kampanyası sadece internet üstünden mi oluyor ? Mağazadan da oluyor mu acaba ?
  • Dun hopi konusuna yazdığım mesaj

Şimdi ikidir başıma şu durum geliyor ykm den 150/50 hopi kullanarak adidas duramo 6 aldım 43 numara 150 lira 5 gün bekledi daha sonra mh. aradı işte temin edemedik iptal etmek zorundayız, mırın kırın ettim anlayışla karşıladım eyvallah dedim, daha sonra aynı ayakkabının bu sefer farklı rendini aldım yine 5 gündür sipariş hazırlanıyor diyor büyük ihtimal yarın yine temin edemedik diye arayacaklar gibime geliyor. Var mı bu kadar çok bekleyen benden başka.

• 250 ye 75 kodu olan ve kullanmayacak olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  • bynoun kullanıcısına yanıt
    Ayın 12 sinde verdiğim kaban ve mont siparişi hala gönderilecek. Kış bitti. Kaç kere aradım hala ses yok. Muhtemelen iptal edilecek..

• Arkadaşlar ben 2 kere alışveriş yaptım. 50 hopi kazandım. İlkini iptal ettim 50 paracığı geri aldılar hesaptan. İkinciyi de mağazadan başka ürünle değiştiriyim dedim o da gitti.

Size şunu sormak istiyorum. Ben şimdi değiştirmeden önce 50 paracığı harcasaydım nasıl geri alacaklardı? Böyle bir durum yaşayan var mı? Şimdi keşke harcasaydım diyorum 50 paracığı.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.