Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • boyner iyice çakallık yapıyor kelebek ürünlerinde gece 3de 20tl olan ürünler şimdi 40 tl olmuş 40lıklar 79 falan güya indirmişler hiç bilmeyen de indirdiler sanacak son tarih 31 ocak yazmasına rağmen artmış fiyatlar
  • 4 limon tişört + kom pijama maliyet 58 TL yine boyner kıyak geçti bana

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: demores

4 limon tişört + kom pijama maliyet 58 TL yine boyner kıyak geçti bana

kaçtan 58 e indi hocam ?
  • whatismatrix W kullanıcısına yanıt
    Önce 4 tişört alfım ordan 25 hopi o hopi ile kom tekrar 25 hopi

• bu kampanyadan kazanılan paracıklar alt limitsiz kullanılabiliyor mu, yoksa genel kampanyalardaki paracık kullanımı gibi mi kullanılabiliyor. Ayrıca indirimsiz ürün yok nerdeyse ne alacağız. hem de 3 kere faydalanma hakkı vermişken.
  • Özel 300-100 gelen var mı 50-25 değil

• 2 tane gelmiş 50tl üzeri 25 paracık..bir de 100 paracık'a kadar kazan diye..hiç anlamıyorum ben de neye yarar paracık öğrenmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: demores

Özel 300-100 gelen var mı 50-25 değil

Bana geldi 300 e 100 150 50 50 ye 25

• 1 adet verildi bir adet daha var almak isteyen varsa yardımcı olunur
  • 150 tl üzerine % 10 indirim ve 150 tl ye 50 hopi birlikte geçerli.. önce hopiyi sonra indirimi uygulayın..

• Hopi ve indirim ceki beraber kullanilabiliyor mu arkadaslar? En son denedigimde olmuyordu. Tesekkurler..

• kubilayturk K kullanıcısına yanıt
    boyner %15 çalışıyor %5 arttıralım
  • Bu kampanya ilk geldiğinde indirimli ürünlerde kullandırmamıştı. Dün öyle bir deneyeyim dediğimde indirimli ürünlerde de geçti. Ama en çok istediğim kaban bitmiş ona üzüldüm :( 300 ve 310 liralık 2 alışveriş yaptım hiç yoktan. Bana kampanya demeyin kötü oluyorum :D

100tl hopi + boyner 15 + axess sevgililer günü ( 2 farklı kartla) kombolarını yaptım. Uyguna geldi aldıklarım. Bir de olur da avantajix gelirse değmeyin keyfime :)

300TL örnek harcama:

300 - 45 (boyner15) - 100 (hopi) - 36,75 (axess) - 21,24 (avantajix) = 97,01 TL :)

NOT: Arkadaşlar 3 kere kullanılabiliyor, hakkım kalmadı. Mesaj atmayın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inishmore -- 11 Şubat 2016; 20:30:00 >
  • inishmore İ kullanıcısına yanıt
    benim hopide öle bişi yoktu hocam dün boyner15 i kullandıktan sonra 305 tl lik bi alsıverişim oldu ama hopide 100 tl kazanamk için herhangi bir sık yoktu maalesef :(
  • 109tl lik alisverisim olacak boynerden. Kaca alabilirim hopi ile?

• çıkalı beri ilk kez hopi kullandım

150 üstü 50 paracık geldi

yüzde 10 indirim de vardı .. hesapta

bu konuyu unutmuşum yüzde 15 olurdu aslında

paracık işleri bayağı karlıymış ama geç girdim sektöre

ilerde Migros da 2 kat değerli paracık filan yaparlarsa çok iyi olur.. 50 hopi 100 olur bir anda
  • Önceden indirimli ürünlerde gerçiyordu şuan geçiyor üstelik boyner15 koduyla kombo da yapılıyor

bir adet 300 100 hopi hakkım duruyor isteyene kullandırırım

edit: hopi hakkımı kullanandan 20 hopi alacağım 80 hopi sizin olacak
    acele edin son 2 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 8 Şubat 2016; 1:03:24 >
  • Merakımdan soruyorum, hopi transfer etmek mümkün mü? Nasıl alacaksınız o 20 hopiyi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak235

benim hopide öle bişi yoktu hocam dün boyner15 i kullandıktan sonra 305 tl lik bi alsıverişim oldu ama hopide 100 tl kazanamk için herhangi bir sık yoktu maalesef :(

önce hopi kimliği tanıtılacak ondan sonra çek girilecek. 300e 100 herkese gelmedi. Ben kendim, annem ve babamın adına 3 hopi açmıştım sadece birine geldi.
  • Benim hopi haklarım da duruyor..8 hopi paracık bana 92 hopi paracık size :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi master21 -- 8 Şubat 2016; 8:46:11 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.