Bildirim
Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet. Ykm de geçen yazdan kalma boynerler yılbaşı öncesine ait. Ss yi yanlış almışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam hopi kimliğini gir,50/25,150/50,300/100 hangisini kullanıcaksan seç ve boyner15 kodunu yazıp ödeme sayfasına geç. Orada zaten ödeme yapmadan yazıyor ne kadar hopi kazanacağını vs.
Arkadaşlar selam.
50/25 indirimli fiyat uzerinden olabiliyor mu?
Indirimli 60 tllik ürün alacam. Nasil bir kombinasyon yapabilirim.
Teşekkürler
Hocam şöyle söyleyeyim. Örneğin 100 tl üstü çizilip 70 lira yazılmış. Bu üründe hopi kampanyasından faydalanamazsınız.
quote:
Orijinalden alıntı: ysakay
Evet. Ykm de geçen yazdan kalma boynerler yılbaşı öncesine ait. Ss yi yanlış almışım
Gozumden bir sey kacmaz
Boyner konusunda iade geliyor ben aldim, SS eklemene gerek yok inanmayanlar inanmasin fazla dillendirme :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Edit : Sen yazarken yazmışım bile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 29 Ocak 2016; 15:53:40 >
Dedigim gibi SS eklemene gerek yoktu,iade geliyor ben 25inde odemeleri aldim bile bu ay. Her yazilan seye itimat edenler inanmasin bosver :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam md runner 2 modelinin lacivert haric tum renkleri ayakkabidunyasinda 135tl ama sadece sizin istediginiz lacivert rengi 209 tl. Isterseniz mavi rengine bi bakin. Sanirim ayakkabidunyasinda cek de vardi.
https://m.ayakkabidunyasi.com.tr/mavi-749794-411-nike-md-runner-2-sports_ID103079?departman=detay&departmentId=-1
Arkadaşlar bilgisizliğimden soruyorum BOYNER15 kodu tam ne işe yarar ne kadar indirim sağlar kişiye özel midir? Sonuç olarak bu kampanya ile birleşti mi
Son olarak hesabını kullandıracak var mı 200 TL alışverişim olacak. Gelecek hopi kadar para ödeyecek varsa hesabından işlemi yapalım. Kullanmayacaklardan ve hopicik kazanmak isteyenlerden cevap bekliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 29 Ocak 2016; 6:38:34 > -
foruma yardımcı olurum diye yazanlar var,mesaj atıyorsun cevap bile yazmıyor,böylelerini foruma sokmamak lazım -
Gecen kampanyadan ne guzel hopiler dururken bu kampanya gelmedi bize. Var mi hesabinda paracik olup bu kampanya gelen?
Arkadaşlar burada hemen istediğimiz gibi cevap alamayabiliyoruz tabi bazen. O yüzden en güzel deneme yöntemi siteden alışveriş yapıyor gibi sepeti oluşturup kodu ve hopi kampanyasını tanımlayarak denemek olur. Çünkü bir de bu kampanya diğer kampanyayla biraz farklı galiba indirimsiz ürünlerde gereli değilmiş falan. En güzel deneyip buradan bilgi paylaşmak. -
bana geldi. bu sefer sanırım çoğu kişi değerlendiremez. yalnızca indirimsiz ürünlerde geçerli ve indirimsiz ürün yok neredeyse. -
arkadaşlar boyner'den 330 liralık bot alıcam. hopi mopi yok telefonumda, daha önce hiç kullanmadım. nası çalışır bu meret. şimdi yüklesem faydalanabilir miyim? ürün de bu;
http://www.boyner.com.tr/urun/harley-davidson-bot-677876-516604759-100000297-500204.html
teşekkürler şimdiden. -
İndirimsiz alacak bir ürün bulamadım.
Hopi'yi bölüşmek kaydıyla yardımcı olabilirim isteyene.. -
hesabıma gelmış birşey almayacagım yardımcı olabılırım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTTOMAN_67 -- 30 Ocak 2016; 14:10:34 > -
150 sepetim var. Hopi kampanyası yok. Başka indirim var mı. Boyner15 kodu çalışıyor o da 7 Tl indirim yaptı.
Sana 300-100 geldimi gelen yok mu
Arkadaslar şimdi HOPI bilgisi gelmiş 300 üzeri alıs verişte 100 TL hopi kazan seklinde , boyner sitesinden 500 TL lik bir ürün alıcam ürünü sepete attıktan sonra Hopi ile ilgili kısma tıklayıp kimligi girip 100 Hopi kazan secenegini secip Ok diyorum buraya kadar tamam herhalde sonrasında indirim kodunu girip alısverisi yapıcam , alısverisi yaparken aynı zamanda kazanacagın hopi yi kullanmana izin vermiyor sanırım o hopiyi baska bir alısveriste kullanıyor olacagız.
O zaman ozetle su sekide ,
- Urunu sepete at ,
- Hopi kimligini gir ,
- Indirim cekini gir siparisi gec ...
Gelen 100 Hopi yi kullanarak baska alısveriş yap ...
Peki boyner sitesinden alısveriş esnasında kredi kartı puanı kullanabiliyormuyuz ? goremedim secenek ..
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X