Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 150/50 ya da 300/100 lazım arkadaşlar kullanmayacak varsa değerlendirmek için makul bir karşılıkla alabilirim. Ama uçuk şeyler söyleyip avantajı eziyete dönüştürmeyin yok yere alacağım ürün piyasadan şu haliyle hiç değilse 30-40 lira pahalı
  • 302 liralık sepet yaptım. Bir palto bir atkı. Ama kampanya şartlarını sağlamadığınız için bu kampanyadan yararlanamazsınız diyor...
  • Kontrol ettim ve hüsran.

Bana kişiye özel Marks & Spencer 50/10 hopi
    Network 250/50 hopi gelmiş
  • ne alırız boynerden

edit:

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık

300tllik bir sepetim var ve elektronik değil ama hopi kullandırmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 28 Ocak 2016; 3:26:17 >
  • indirimli ürünlerde hopi kazanılmıyor
  • Hopiyi kullanmak icin urunlerin indirimli olmamasi gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EE bu sitede herşey indirimli , bu işte çakallık var montlara bakıyorum diğer sitelerle aynı fiyat fakat yüksek fiyattan düştü denilmiş indirimli gösteriyorlar ve hopiyi kullandırmıyor

edit : resmen çakallık başka bişiy değil yaptıkları bakıyorumda 300-400tl bandındaki herşey sözde daha üst fiyatlıymışta indirimli olmuş , iş 500-600tl üzeri bişiye geldimi sözde indirim fiyat cizme yok.300e100 verecektide bizde kullanacaktık ne 300ü 600e100 ancak o da zor çakallara bak
    @Fantasticoo
    @LilTunechi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cokbaska -- 28 Ocak 2016; 11:58:04 >
  • iki ay önce yaptığı kampanya ile alakası yok zaten indirimsiz ürünlerin fiyatı aşırı yüksek , şu haliyle çöp kampanya belki sonrasında düzenleme yaparlar .
  • varmı bişeyler
  • indirimsiz sezon ürünlerinde geçerli

onun yerine etiketlerde yazan hopi teklifi daha mantıklı

50/ 25 bulmanız imkansız
  • Geçen kampanyada batmadıklarına dua etsinler. Akıllanmışlar. Dağılın beyler burdan iş çıkmaz...
  • Geçen kampanyada batmadıklarına dua etsinler. Akıllanmışlar. Dağılın beyler burdan iş çıkmaz...
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu elimde gift kart var sepetin bir miktarını onunla kalanını kredi kartıyla ödeyeceğim bu alışveriş için olumsuz bir durum söz konusu olur mu hopi kazanmada.. Herkese iyi alışverişler ola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 28 Ocak 2016; 13:18:55 >
  • Arkadaşlar merak ettiğim bir konu elimde gift kart var sepetin bir miktarını onunla kalanını kredi kartıyla ödeyeceğim bu alışveriş için olumsuz bir durum söz konusu olur mu hopi kazanmada.. Herkese iyi alışverişler ola..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 28 Ocak 2016; 13:19:12 >
  • jack jones alamadım :)
  • Çöp beyler dağılın gerek yok heyecana. Zaten Boynerde indirim kodu kullanınca avantajix de vermiyormuş avantajix sitesinde yazıyor. Çöp oğlu çöp kampanya. Elimizde bir tek 'Boyner15' var o da elimizde patlıycak zaten boyner en az %20 pahalı.
  • hopi ile boyner 15 de kullanılmıyor sanki.. boyner 15i giince hopi yi kabul etmedi.. Ben mi yanlış yaptım deneyen arkadaş var mı?
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Ben daha önce kullandım bi sorun yaşamadım, kazanırsınız puanları
  • cokbaska kullanıcısına yanıt
    Bana niye tepki gosteriyorsun birader ben mi yaptim kampanyayi. 50 25 kullanmak daha mantikli 3 kere kullaninca ayni yere cikiyor. Ben kendime 3 4 tisort sectim hopi ile de kazak alirim biter gider.
    Hopi ile boyner15 birlesir. Once hopi sonra kod ile oluyor galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DryWeather -- 28 Ocak 2016; 17:14:14 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • wesile kullanıcısına yanıt
    önce hopiyi bağla kampanyayı seç sonra boyner15'i uygula olur.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.