Şimdi Ara

Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
816
Cevap
16
Favori
25.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olm şu adama bi yardım edin ya. çok içten yakarmış. kardeş ne alacağını söyle de bi bakalım
  • Arkadaşlar peki kazandığımız hopilerle yeni bir alışveriş yaparken tekrar hopi kazanabiliyormuyuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avantajix vermediğini nerden çıkardın. Geçen ay yaptığım,çek ve hopi kullandığım alışverişlerin iadesi onaylandı.

• Banada gelmemiş..
  • sepete gittik kampanyayı seçince olmuyor.
    indirimli ürün var diye mi kabul etmiyor bu. hopi kazanacağız diye kazık mi yiyelim arkadaş

• teşekkürler oldu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

sepete gittik kampanyayı seçince olmuyor.
    indirimli ürün var diye mi kabul etmiyor bu. hopi kazanacağız diye kazık mi yiyelim arkadaş

Aynı sorunu yaşıyorum sepetimde 330 tl lik ürün var ama indirimli ürün..
  • Arkadaşlar bana da gelmis hopi avantajı ama kullanamayacam. 5 gun önce 250 tl lik alışveriş yaptım.
    Isteyene kullandirabilirim

• Jack Jones montlarda geçerli değilmi aarkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: xman54

Arkadaşlar bana da gelmis hopi avantajı ama kullanamayacam. 5 gun önce 250 tl lik alışveriş yaptım.
    Isteyene kullandirabilirim

pm
  • İndirimli üründe geçerli olmadığı sürece hiç bir anlamı yok. Bu fiyatlarla sipariş vermemiz için boyner bizim bayağı salak olduğumuzu düşünüyor olmalı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Avantajix vermediğini nerden çıkardın. Geçen ay yaptığım,çek ve hopi kullandığım alışverişlerin iadesi onaylandı.

Hocam ben avantajix değil bonusbay kullanıyorum orada indirim oranları daha yüksek ve bonus ile başlatıyor. Eğer bonusunuzu aldıysanız lütfen bir ss ile gösterir misiniz? Çünkü benim için önemli, bu nedenle alışveriş yapmadım henüz.

Ek olarak: Hem çek hem de konuda anlatılan hopi kampanyasını nasıl kullanıyoruz? Önce hopiyi seçsem sonra kodu girsem indirim düşüyor ama sonra hopiye tıklayınca 'Bu alışverişte kullanmak istemiyorum' seçeneği işaretli geliyor önüme ne yapmalıyım?
     Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık

• quote:

Orijinalden alıntı: cosark

olm şu adama bi yardım edin ya. çok içten yakarmış. kardeş ne alacağını söyle de bi bakalım

Hocam bir ayakkabı beğendim indirimde değil o yüzden kampanyaya dahil olabiliyor sanırım ama en ucuz şekilde almanın hesabını yapıyorum.
    Ürün bu:http://www.boyner.com.tr/urun/nike-gunluk-ayakkabi-2210516-519948818006-0-0.html?FromBasket=1
    Yardım etmek isteyen olursa çok sevinirim.

• Hocam bana kalirsa bunlara para vermeyin. Goratex bi north face falan alin. Hb 30 liralik cekiniz varsa mobilde %15 indirimle adam akilli bi sey alin yillarca giyin. Haftasonu güzel seyler vardi hb fiyatlari yukari cekti. Ama yine denk gelir. Bosverin nike in suvet ayakkabisini. Tnf denk getirin.

• quote:

Hocam bana kalirsa bunlara para vermeyin. Goratex bi north face falan alin. Hb 30 liralik cekiniz varsa mobilde %15 indirimle adam akilli bi sey alin yillarca giyin. Haftasonu güzel seyler vardi hb fiyatlari yukari cekti. Ama yine denk gelir. Bosverin nike in suvet ayakkabisini. Tnf denk getirin.

Hocam aldığını yıpratan biri değilim zaten yıllarca giyeceğimi düşünüyorum şu an ayağımdaki 2 yıldır falan tık demedi sadece başka bir model bakıyorum. Nike'den memnunum şu ana kadar beni mağdur etmedi. Verebileceğim para maksimum 130-140 lira çeklerle falan bu ürün de o civara inse çok güzel olurdu. TNF falan daha dağ ayakkabısı gibi ben daha günlük bir şey bakıyorum. Ne öneririsiniz uygun fiyatlı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Winner-

quote:

Hocam bana kalirsa bunlara para vermeyin. Goratex bi north face falan alin. Hb 30 liralik cekiniz varsa mobilde %15 indirimle adam akilli bi sey alin yillarca giyin. Haftasonu güzel seyler vardi hb fiyatlari yukari cekti. Ama yine denk gelir. Bosverin nike in suvet ayakkabisini. Tnf denk getirin.

Hocam aldığını yıpratan biri değilim zaten yıllarca giyeceğimi düşünüyorum şu an ayağımdaki 2 yıldır falan tık demedi sadece başka bir model bakıyorum. Nike'den memnunum şu ana kadar beni mağdur etmedi. Verebileceğim para maksimum 130-140 lira çeklerle falan bu ürün de o civara inse çok güzel olurdu. TNF falan daha dağ ayakkabısı gibi ben daha günlük bir şey bakıyorum. Ne öneririsiniz uygun fiyatlı?

http://www.boyner.com.tr/urun/reebok-kosu-antrenman-ayakkabisi-1625211-519095561-7007-7007.html?gclid=CM2yifOpzcoCFUYTwwod7aoN3A

Hocam bunu dusunur musunuz hem karda kista su gecirmez? Numarasi var ise boyner15 ve hopi ile guzel seyler olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -Winner-

quote:

http://www.boyner.com.tr/urun/reebok-kosu-antrenman-ayakkabisi-1625211-519095561-7007-7007.html?gclid=CM2yifOpzcoCFUYTwwod7aoN3A

Hocam bunu dusunur musunuz hem karda kista su gecirmez? Numarasi var ise boyner15 ve hopi ile guzel seyler olabilir.

Hocam güzel ama şu an ayağımdakine çok benziyor, ben o attığım nike gibi bir model bakıyorum daha günlük, keten pantolonun vs altına daha rahat giyebileceğim bir şey.
    Yardım için Allah razı olsun.

• evet beyler önerileri alalım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hopi kampanyası herkese tanımlı değil o yüzden görünmüyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysakay -- 29 Ocak 2016; 15:54:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysakay

Hopi kampanyası herkese tanımlı değil o yüzden görünmüyordur.
     Boyner 50/25 150/50 300/100 hopi paracık

Hocam kampanya tanımlı, seçiyorum kampanyay hopiden. Sonra boyner15 çekini kullanıyorum. Sonra kontrol etmek için hopi butonuna tekrar tıkladığımda kendini ''Bu alışverişte kullanmak istemiyorum'' seçeneği çıkıyor. Sizde de öyle oluyor mu, bu normal midir?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.