Şimdi Ara

boyner.com.tr 200 TL ye HOPİ' den 100 Paracık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
116
Cevap
7
Favori
5.994
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    beden değişimlerinde normalde hopi geri alınmaz. ancak iki kez başıma geldi birinde geri aldılar, diğerinde almadılar. sonra çok uğraştım yanlışlık olmuş deyip tekrar yüklediler.
  • metehan_bera M kullanıcısına yanıt
    200TL lik alışveriş yaptığımızda 100tl hopi + 18TL %9 avantajix + 40tl denizbank bonus + 40tl %20 iade kampanyasından gelir 200-40-40-18-100=2TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerazzı -- 9 Eylül 2016; 17:05:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simerazzı

200TL lik alışveriş yaptığımızda 100tl hopi + 18TL %9 avantajix + 40tl denizbank bonus + 40tl %20 iade kampanyasından gelir 200-40-40-18-100=2TL

Hopi olursa avantajix %2 oluyor galiba. %20 iade dediğiniz hangisi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: reinanapster

300 tllik alisveris yapsak 50tl hediye ceki kazanir miyiz?

Ben de bunun için gelmiştim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: realistspary

quote:

Orijinalden alıntı: soulforever

Alışverişlerinizi Sanal Kart ile yapmaya özen gösteriniz.

Neden hocam? Bir sıkıntı mı oluyor ?

duymuştum forumda bir yerlerde. bu aralara kredi kart bilgilerini çalıyorlar. dikkatli olmakta fayda var.
  • alisverisi orjinal kartla yaptim, ektrede birisi karta 200tl yatirmis. Ulan bu boyner robin hood mudur nedir. bizim karta gelince fazla para var :-D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: promil06

Urun degisimlerinde hopi geri alinir diyo acaba beden degisimleride dahilmi buna

Ayakkabı numarası değiştirirken gelen paracığı geri aldılar.Sonra aradım düzelttiler.
  • quote:

quote:

quote:

duymuştum forumda bir yerlerde. bu aralara kredi kart bilgilerini çalıyorlar. dikkatli olmakta fayda var.

Benim daha yeni worldcardimi patlattilar cogu kisi ayni dertten agliyor dikkatli olun

Hirsiz Allahsizlar trendyoldan alisveris yapiyolar ama Allahsiz trendyol yetkilileride bu kisileri sakliyor.bilgi vermiyorlar ve mahkemeye git diyorlar

Size tavsiyem sanalkart kullanin kendi kartinizla temazsiz kart , yapikredi cuzdan vs ozellikli kartlari kullanmayin sakin.

• simerazzı kullanıcısına yanıt
    40tl denizbank bonus hangi kampanyadan geliyordu, lütfen acil cvp rica ediyorum
  • Aldığım gömlekler hâlâ dolap beliyor, sıcak olur giyilmez, soğuk olur giyilmez!

• quote:

Orijinalden alıntı: agtr

Aldığım gömlekler hâlâ dolap beliyor, sıcak olur giyilmez, soğuk olur giyilmez!

• quote:

Orijinalden alıntı: incitmemeli

Simdi degisim
    İade olunca hopi geri aliniyor diyorsunuz peki ya hopiyi harcamissak?

Beden değişimi yaparken kasiyere hopiyi okutursanız hopi silinmiyor. Okutmasanız da mh den talep oluşturuyorsunuz ama zaman alıyor.

Başka ürün ile değişim hiç yapmadığımdan onu bilmiyorum ama aldığınız üründen daha ucuz bir ürün olmadığı sürece sorun olacağını sanmam.

Hopi harcanmış ise ve ürünü iade ederseniz kredi kartına eksi bakiye yansıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fantasticoo -- 9 Eylül 2016; 18:34:53 >
  • https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/6375775/

• quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

quote:

quote:

Benim daha yeni worldcardimi patlattilar cogu kisi ayni dertten agliyor dikkatli olun

Hirsiz Allahsizlar trendyoldan alisveris yapiyolar ama Allahsiz trendyol yetkilileride bu kisileri sakliyor.bilgi vermiyorlar ve mahkemeye git diyorlar

Size tavsiyem sanalkart kullanin kendi kartinizla temazsiz kart , yapikredi cuzdan vs ozellikli kartlari kullanmayin sakin.

Superonline tellcom dan biride benim kartimdan 120 tl.cekim yapti..bankaya basvurdum iade aldim kartida degistim..artik guvende degiliz malesef.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fantasticoo

quote:

Simdi degisim
    İade olunca hopi geri aliniyor diyorsunuz peki ya hopiyi harcamissak?

Beden değişimi yaparken kasiyere hopiyi okutursanız hopi silinmiyor. Okutmasanız da mh den talep oluşturuyorsunuz ama zaman alıyor.

Başka ürün ile değişim hiç yapmadığımdan onu bilmiyorum ama aldığınız üründen daha ucuz bir ürün olmadığı sürece sorun olacağını sanmam.

Hopi harcanmış ise ve ürünü iade ederseniz kredi kartına eksi bakiye yansıyor

Sanal karttan nasil tekrar cekim yapabilir? Limit 0.

Hatta karti iptal edip yeni numarali sanal kart olusturulabilir.

Ben sanal kart olayını hiç düşünmemiştim.. :)

• Bir kişi hayrına bana kısaca bu hopiyi anlatabilir mi? Gerçekten geçenlerde araştırdım ve hiç uğraşmak incelemek istemedim. Boyner'den nakit parayla alışveriş yapınca hopi yükleniyor,

e hangi ürünlerde yükleniyor?

ve yüklenenler hangi ürünlerde kullanılıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alienbold

forumdan bazı kişilerin kredi kartından boyner ve ykm alışverişinden sonra bilgileri dışında harcama yapılmıştı, konusu vardı . ben geçen yıl alışveriş yapmıştım böyle bir durumla karşılaşmadım ama sanal kart kullanmakta fayda var

Konusuna baktım ama bulamadım ben de . Merak ettim açıkası nasıl bir sorun olabilir ki... Kocaman holding sonuçta.

ben o konuyu açmıştım ama sonradan silindi.
    yeni açılan sanal kartımı başka bir yer öğrenemeyeceğinden teknosa ve boynerden şüphelenmiştim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuiNatioN

Bir kişi hayrına bana kısaca bu hopiyi anlatabilir mi? Gerçekten geçenlerde araştırdım ve hiç uğraşmak incelemek istemedim. Boyner'den nakit parayla alışveriş yapınca hopi yükleniyor,

e hangi ürünlerde yükleniyor?

ve yüklenenler hangi ürünlerde kullanılıyor?

akıllı telefon varsa uygulamayı indirmekle başlayın gerisini hemen anlarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: :)

quote:

Orijinalden alıntı: ÇöÇan

quote:

quote:

quote:

Superonline tellcom dan biride benim kartimdan 120 tl.cekim yapti..bankaya basvurdum iade aldim kartida degistim..artik guvende degiliz malesef.

Siz gene iyi kurtarmissiniz benden 1500 civari cekim yapildi 120 gun bekleyin diyolar sizinki kac gunde iade oldu

• ÇöÇan kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun..dikkat edelim.teknoloji arttikca guvenligimiz zayifliyor.
    Itiraz ettikten 1 gun sonra iade aldim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.