Şimdi Ara

Boyner’den aldığım parfüm bayat mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler çok sevdiğim bi parfüm olan bvlgari man extreme siparişi vermiştim boynerden. 519 tl den 389 a düşmüştü. Bugün elime ulaştı. İnternetten sorgulattığımda üretim tarihi 2015 yazıyor. 3 sene önce üretilmesi sorun olurmu acaba raf ömrü falan ? Şuan jelatinli bir şekilde duruyor açmadım eğer sorun oluyorsa geri göndereceğim. Bazıları ilk sıkıştan sonra 2 sene diyor bazıları üretim tarihinden sonra 2 sene diyor hangisi doğru lütfen yardımcı olun 400 tl bayıldım

Boyner’den aldığım parfüm bayat mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasim Ozan Kütahyalı. -- 29 Kasım 2018; 20:50:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eski üretim bende geçen alıcaktım bu indirimden baya parfümde yüzde 50 indirim vardı demek raf ömrü bitmiş parfümlermiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rasim Ozan Kütahyalı. kullanıcısına yanıt
    Saklama koşullarına bağlı olmakla birlikte, Üretim tarihi pek önemli değil, kapağını açıp kullanmadıkça, doğrudan ısıya-ışığa maruz kalmadıkça, parfümün ömründe bir değişiklik olmaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parfümlerin raf ömrü açılmadan öyle 2-3 senede biten bir şey değil. 10 yıl önce üretilip hala kullanılabilen parfümler var. Açılmadığı sürece sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.