Şimdi Ara

Boyner garantiye giden ayakkabımın hali

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm arkadaşlar 2 hafta önce ayakkabımın ön tarafında hafif deri açılmasından dolayı garantiye verdim çünkü ayyakkabı ne yağmurda giyildi nede makinada yıkandı üretim hatası olduğunu düşündüm fakat bugün ayakkabımı almaya gittiğimde ayakkabının hali resimdeki gibi
    ayakkabıyı verdiğimde bu şekilde değildi sadece çok az bir açılma vardı yarın tekrar gidicem boynere şikayet etmek için fakat ben bu ayakkabıyım bu şekilde vermediğime dair nasıl inandırıcam yardım olurmusunuz resmen dolandırıcılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacos18 -- 2 Aralık 2013; 17:37:17 >

• daha önce hiç aynı sorunla karşılaşan olmadı herhalde
  • Sert çıkacaksın kardeş gerekirse olay çıkaracaksın mağazayı ayağa kaldıracaksın böyle böyle oldu diye.100 liralık(sallıyorum) ayakkabı için boşa olay çıkarmaz bi insan.Dediğimi yap sen.Yoksa mahkemede görüşürüz de.
  • haklısın benim merak etttiğim hukuki işlem başlatmak için garantiye giden ürünün fotografı çekiliyormu
  • birşeyi ıspatlamana gerek yok ver fişi ellerinne alın ayakkabınızı yenisini istiyorum de eğer almalarsada tüketici mahkemelerinde görüşürüz de çık mahkemelerden korkma sakın avukat paran dahil hepsini boynerden avukatın tahsil eder dua et de almasınlar avukatlar çatır çatır alıyorlar
  • çok saolun şikayet sitelerinden birine şikayeti yazdım onlardan bir çözüm gelirmi acaba
  • Ben de dün verdim ayakkabıyı boynere. 3 hafta sonra biz arayacağız dediler.Çok ümitli değilim ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mihail Bakunin

Ben de dün verdim ayakkabıyı boynere. 3 hafta sonra biz arayacağız dediler.Çok ümitli değilim ama

hocam benim durum biraz daha farklı ayakkabıyı verdiğimde resimdeki gibi değildi resmen perte çıkmış ayakkabı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.