Şimdi Ara

BOYNER Kasım indirimi rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 13.11.2020 günü Kasım indirimi adı altında BOYNER mağazasının İnternet sitesinde harley davidson marka botun indirimli olduğunu görüp almak istedim. Botun internette görünen indirimli fiyatı 489.30₺ idi fiyatı uygun olduğu için almak istedim daha sonra ödeme yaptığımda kartıma yansıyan tutarın 699₺ olduğunu gördüm. Yanlış yaptığımı düşünerek tekrar siteye girip ayakkabının fiyatına baktığımda fiyatın gördüğüm gibi 489.30₺ olduğu yazıyordu hemen ekran resmi aldım. Aynı gün mesai saatleri içerisinde boyneri arayarak durumu izah ettim ekran görüntülerini de içeren durumla ilgili yazı yazmamı istediler. Talebimi dedikleri gibi fotoğraflarla birlikte info@boyner.com.tr adresine e-posta olarak gönderdim. Araya hafta sonu girdiği için hafta içi konuyla ilgili dönüş yapacaklarını bildirdiler. 16.11.2020 pazartesi günü sabah ilk işim firmayı arayıp konunun vehametini öğrenmek istedim fakat bana konunun çözülüp kapatıldığı söylendi. Bunun üzerine şikayet var adresine durumu anlatan bir şikayet yazısı yazdım hemen boynerden arayıp konuyla ilgileneceklerini söylediler. Arayan bayan şahıs bana telefonuma gelen kredi kardı 3d secure mesajındaki fiyata bakmam gerektiğini söyleyip pişkin pişkin benim suçlu olduğumu ima etti lanet olsun deyip siparişimi iptal etmelerini söyledim bu gün itibariyle kargonuz yola çıktı mesajı alıyorum. Resmen insanları Kasım ayı adı altında kazıklayıp, kendi hataları olmasına rağmen hatayı tüketiciye yükleyip bir de ürünü zorla dayatma yapan firma. Bir daha BOYNERden alışveriş yapmamam gerektiğini öğretti bu süreç bana.

BOYNER Kasım indirimi rezilliği BOYNER Kasım indirimi rezilliği BOYNER Kasım indirimi rezilliği

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Kardeşim dert ettiğin şeye bak. Kargo gelince sistemden iade kodu al gönder. Bu kadar basit. Paran da geri iade olur. Ayrıca o ayakkabı geçen sene kış bitmeye yakın 340a kadar düşmüştü boynerde. Sen 489a indirim mi diyorsun. Hata evet senin çünki 489 verilmez o ayakkabıya. Bekle biraz 3 4 ay sonra 400ün altına düşer.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.