Şimdi Ara

BOYNU BÜKÜKLER (Kanal D-Yeni dizi) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
237
Cevap
2
Favori
11.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 23.15'te dediler saat olmuş 23.20 hala çıkmadı.

Kanal D zulmün adresi.

23.22'de çıkacak.

Son kez gülelim, eğlenelim
  • aynı kadroyla lise değilde üniversite dizisi çekseydiler belki bir umut kurtarabilirlerdi, espiriler iyi oluyordu dizide
  • Bu gozler kanal d'de uskudara gideriken gibi efsane bir diziyi kaldirdini gordu, boynu bukulermi sezon sonunu gorecekmis, sasarim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Reyting demişler bir de. Çalı kuşu 17. olurken 8. olan boynu bükükler kaldırılmış. Belli ki yaptıkları hiciv birilerine dokundu.
  • bitiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • isterse 1. olsun reytinglerde, bu saçma konu ve oyuncularla bitirilmesi en doğru karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: We are Oscar Mike

Reyting demişler bir de. Çalı kuşu 17. olurken 8. olan boynu bükükler kaldırılmış. Belli ki yaptıkları hiciv birilerine dokundu.

Bende böyle düşünüyorum ama diğer yandan da şöyle düşünüyorum:böyle olsaydı senaryoda değişiklik yapılmaz mıydı(yönetmen-senarist böyle kalsın diye ısrar etti de kanal d ile anlaşamadılar mı ki

Kısacası; sebep buysa siyasi göndermelerse kolaylıkla değiştirilirdi diye düşünüyorum, acaba başkaca bir sebep mi var ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Quard

quote:

Reyting demişler bir de. Çalı kuşu 17. olurken 8. olan boynu bükükler kaldırılmış. Belli ki yaptıkları hiciv birilerine dokundu.

Bende böyle düşünüyorum ama diğer yandan da şöyle düşünüyorum:böyle olsaydı senaryoda değişiklik yapılmaz mıydı(yönetmen-senarist böyle kalsın diye ısrar etti de kanal d ile anlaşamadılar mı ki

Kısacası; sebep buysa siyasi göndermelerse kolaylıkla değiştirilirdi diye düşünüyorum, acaba başkaca bir sebep mi var ki

Sen senarist olsan isine karisilmasindan hoslanirmiydin ? Oyle yazma boyle yaz diye emir alsan.. insanlarin belirli bir siyasi gorusu vardir ve bu kolay kolay deismez, senaryosunada yansiyabilir ama cagimiz bunu kaldiracak hosgorude deil. Siyasi duzen kendilerine baska fikir ve dusunce penceresinden bakilmasindan hoslanmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

quote:

Sen senarist olsan isine karisilmasindan hoslanirmiydin ? Oyle yazma boyle yaz diye emir alsan.. insanlarin belirli bir siyasi gorusu vardir ve bu kolay kolay deismez, senaryosunada yansiyabilir ama cagimiz bunu kaldiracak hosgorude deil. Siyasi duzen kendilerine baska fikir ve dusunce penceresinden bakilmasindan hoslanmiyor.

İşin içinde ekmek parası var mı, yok mu, tabii ki var.Yani işin içinde para kazanmak varsa o zaman fikirler, siyasi görüşler rafa kalkmalı. Kendini bir an için düşünürsen onca insana ihanet edersin. Ben bunu bilirim. Yeri geldiğinde ,para için, emek için, onca insanın ekmek parası için geri adım atmasını bileceksin. Hele ki günümüzde çok daha iyi bileceksin.
    Yok bilmiyorum diyeceksen ya siyasi güce karşı ayakta dik durabilen bir kanal geçeceksin ya da bu işi yapmayacaksın yoksa her yaptığın kısa ömürlü olur aynı bu dizi gibi.

(Sözüm size değil senariste,yapımcıya)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JessieJ

quote:

quote:

İşin içinde ekmek parası var mı, yok mu, tabii ki var.Yani işin içinde para kazanmak varsa o zaman fikirler, siyasi görüşler rafa kalkmalı. Kendini bir an için düşünürsen onca insana ihanet edersin. Ben bunu bilirim. Yeri geldiğinde ,para için, emek için, onca insanın ekmek parası için geri adım atmasını bileceksin. Hele ki günümüzde çok daha iyi bileceksin.
    Yok bilmiyorum diyeceksen ya siyasi güce karşı ayakta dik durabilen bir kanal geçeceksin ya da bu işi yapmayacaksın yoksa her yaptığın kısa ömürlü olur aynı bu dizi gibi.

(Sözüm size değil senariste,yapımcıya)

Benim benimsedigim ve mottom olan bir soz var; " insanı ayakta tutan iskelet ve kas sistemi değil prensipleri ve inançlarıdır " buda onun gibi birsey. Yonetmen icin konusuyorum, bazi insanlar icin para 2. 3. Plandadir. Oyle veya boyle bir sekilde para kazanilie.

• Rasim ozan kütahyalıya da gelişine bir tane salladılar arada
  • Bu nasıl bir dizidir yahuu :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalıkuşu bb den daha kötü reyting alıyor ama hala devam ediyor ilginç

• Hobaa çakma final, yani devam edecek , fake attilar : D

Başka kanala taşınacak büyük ihtimal...

• quote:

Orijinalden alıntı: Zodiac Killer

Bu nasıl bir dizidir yahuu :(

Her dakika siyasi gönderme yapıyorlar bizim de hoşumuza gidiyor

Mesela dizinin başında üzdüm mü seni patron göndermesini rte demirören ses kaydını dinlemeyen biri yakalayamaz diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Billy Pilgrim -- 13 Nisan 2014; 1:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Hobaa çakma final, yani devam edecek , fake attilar : D

aynen final sahnesi gibi olmadı, yeni hikaye geldi orda bıraktılar...
    bakalım yeni bir kanalla devam edecekler mi?
  • Hiç final bölümü gibi değildi zaten inşallah cesaretli bir kanal bu diziyi yaşatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Domates

Hobaa çakma final, yani devam edecek , fake attilar : D

Bende bir şey anlamadım final dediler "Son" demedi, bölüm sonu diye gördüm yanlış mı gördüm ki

İşlenen konuya ve konunun sonuna bakarsak ya burada devam edecek ya da bir kanalda çıkacak gibi..

Şimdi Kanıt dizisi aklıma geldi; onda da bölüm sonu dediler bir daha çıkmadı umarım böyle yapmazlar.

Bir duyum ama :Star tv nin adı geçiyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Rabia Del Pueblo

Hiç final bölümü gibi değildi zaten inşallah cesaretli bir kanal bu diziyi yaşatır.

Bilmiyorum ama Star tv falan alırsa(geçerse) içindeki siyasi göndermeleri bilemiyorum ama film olarak sezon sonuna kadar ömrü olabilir.

Dediğiniz gibi (umarım) her yönüyle cesaretli bir kanal bu diziyi alır ve yaşatır.
  • Klasik saçma türk dizisiydi iyi oldu bitmesi
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.