Şimdi Ara

BOYNU BÜKÜKLER (Kanal D-Yeni dizi) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
237
Cevap
2
Favori
11.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Captain obvious

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

çok fazla dizi izlemem dizeden beklentimde entrika falan değil iyi zaman geçirmek. misal scrubs, big bang teori gibi. İlk bölümü izlerken herşey çakma gibi duruyordu ama son iki bölümdür yerlere yatıyorum umarım geniş aile gibi günden güne sürükleyip grubun diğer kanalına transfer etmezler.

can sıkıntısından bir bakayım dedim 1 bölümüne , aklıma direk geniş aile geldi. kelime oyunları felan.

Çünkü senaristi aynı kişi

• Kalkmasin yav izliyoruz biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izliyoruz dokunmayın bu diziye birde resimler için
  • Ekşi sözlüğe bakarsak, ki hiç memnun değiller, kaldırıldı deniliyor. Ama genel olarak net bir bilgi yok.

Perşembe günleri Kurtlar Vadisi'ne rakip için Galip Derviş'i aynı saatte koymuşlardı o da başarılı olmayınca kaldırıldı derken yayın saati ve günü değişti.

Umarım Boynu Bükükler'in sadece günü değişmiştir. Mesela cumartesi günleri çıksa çok iyi olur.

Eğer kaldırılırsa inşallah sabırlı ve ısrarcı bir kanal(tv) alır da izleriz.

Kanal D ye dizinin devam etmesi için mail vs gönderelim olmazsa dizi kaldırılırsa başka bir kanal tarafından alınması için twit atalım, facebook sayfası açalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 30 Mart 2014; 0:15:51 >
  •  BOYNU BÜKÜKLER (Kanal D-Yeni dizi)

BOYNU BÜKÜKLER (Kanal D-Yeni dizi)

sarı ile de şişkoyu yapacaklar galiba...
  • DUYURU!

Boynu Bükükler, yeni bölümleri ile Cumartesi 23:15'te ekranlarda olacakmış.

Bu yazıyı okursanız iyi olacak:

http://blog.milliyet.com.tr/_BOYNU_BUKUKLER__NEREYE_/Blog/?BlogNo=455170

Ben cumartesiye falan alsalar demiştim herhalde duymuşlar...
  • cumartesi 23 15 de izleyenmi kalir o saatten sonra 3 adam kim o makina kafa gibi programlar var millet talk show izler salı günü olsa bari 20.00 da
  • Yazık oldu diziye en fazla 2 3 bölüm daha sürer artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

Önemli yerlerin altını çizdik ,önemsiz yerlerin üstünü çizdik .

bunun ben de altını çizmistim

dizide çok şık detaylar var bence. ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pazartesi 20.00 ye alınmış arkadaşlar
    http://www.kanald.com.tr/BoynuBukukler burada belirtilmiş

Boynu Bükükler'de parti zamanı
    Ersen, Miray’a okul sınırları içerisinde yazılamadığı için parti vermeye ve evde yazılmaya karar verir. Partiye, Boynu Bükükler’den kimseyi davet etmez. Fakat kızlar Ersen’le aynı fikirde değildir.

Öğretmenler bir belge bulurlar. Vakıf, personelden ya da öğretmenlerden iki kişinin işten çıkarılmasını istemektedir. Çıkarma yetkisi ise Fuat’a verilmiştir, bütün personel ve öğretmenlerin Fuat’a karşı bakış açısı değişir.

Miray, Ersen’in partisine Selim ile gitmek ister. Selim, coşku ve sevinçle bunu kabul eder, her şey Selim’in istediği gibi giderken, Selim hayatını bir anda tepetaklak edecek bir haber alır.

• Birkaç gün geçmeden cumartesiden pazartesiye aldıklarına göre dizinin sonu "yolcudur Abbas bağlasan durmaz..." olacak

Mutlaka bu kanaldan çıkmalılar başka bir kanal(tv) ile anlaşmalılar.

Bu haftayı es geçmiş olduk. D bizi bu hafta uyuttu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 2 Nisan 2014; 21:19:51 >
  • Quard kullanıcısına yanıt
    Perşembe günü bunu izliyodum, izleyecek bişey kalmadı mı şimdi
  • bitmesinde izlerin her türlü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

Perşembe günü bunu izliyodum, izleyecek bişey kalmadı mı şimdi

İzlenilecek bir dizi var ama bakar mısınız bilemiyorum.

"Aramızda Kalsın" Star tv de her perşembe 20.00 de çıkıyor. Boynu Büküklerin yerini tutmaz ama bu dizinin içinde her şey var.
    Arkasından "Kardeş Payı" çıkıyor. Sanırım "Kardeş Payı"na bakıyorsunuz.

Bende isterdim perşembe günleri çıkmasını ama Knl D böyle uygun görmüş. Hangi akla uydu da cumartesiden pazartesiye aldı onu tam bilemiyorum.

Boynu Bükükler hem bitirilmediği hem de saçmalamadığı sürece ne zaman olsa izleriz diye düşünüyorum

Pazartesi günleri sevdiğiniz bir dizi varsa da yoksa da artık Boynu Bükükler yer alacak.

• Son bölüm yine iyiydi, hak ettiğini alamayan bir yapım
  • Dünkü bölüm komiklikten biraz uzaktı daha çok duygusallık vardı. Böyle olunca izlenme dibe vurur diye düşünüyordum ki haklı çıktım.

07.04.2014 Tarihli Rating Tablosu (TOTAL) : 14- BOYNU BUKUKLER KANAL D 19:59:38 22:15:08 ***3,33(RATİNG)** 7,98(Share)

07.04.2014 Tarihli Rating Tablosu (AB) : 19- BOYNU BUKUKLER KANAL D 19:59:38 22:15:08 ***2,10(RATİNG)** 5,42(Share)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Dünkü bölüm komiklikten biraz uzaktı daha çok duygusallık vardı. Böyle olunca izlenme dibe vurur diye düşünüyordum ki haklı çıktım.

07.04.2014 Tarihli Rating Tablosu (TOTAL) : 14- BOYNU BUKUKLER KANAL D 19:59:38 22:15:08 ***3,33(RATİNG)** 7,98(Share)

07.04.2014 Tarihli Rating Tablosu (AB) : 19- BOYNU BUKUKLER KANAL D 19:59:38 22:15:08 ***2,10(RATİNG)** 5,42(Share)

Toparlanır bence biraz zamana ihtiyacı var ama kanal d zaman vermez.
  • bozcan kullanıcısına yanıt
    6.bölüm bile reyting için iyi gibiydi ona rağmen kaldırılacak, kaldırıldı derken günü değişti sonra yine günü değişti.

Kanal D sabırsız ve reytinge göre hareket eden bir kanal. Bu haftayı atlatırsa, gelecek hafta yine aynı sonucu alırsa; bence kanal D de son günü olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 8 Nisan 2014; 17:35:18 >
  • güzel bölümdü bence
    ayrıca miray
  • Selim le o Kaptan Kardeş mi ne ayni resimler var annelerinin
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.