Şimdi Ara

Boynu Bükükleri izleyen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • normalde türk dizilerini sevmem ve uzun zamandır bir yerli diziyi takip etmiyordum.ilk bölümüne denk geldim ve beğendim.diyalogları başarılı.bana geniş aileyi hatırlatıyor.tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Out_of_Time -- 16 Mart 2014; 23:37:02 >

• Ben izliyorum evet geniş aileye benziyor sebebi yönetmenlerinin aynı olması :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaRaBükLü_94

Ben izliyorum evet geniş aileye benziyor sebebi yönetmenlerinin aynı olması :)

bunu bilmiyordum
  • izliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: rikiheyhey

izliyoruzhttp://forum.donanimhaber.com/m_86957444/tm.htm takip

görmemiştim ana konu varmış
  • ağır klişe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP

ağır klişe.

• İzlemiyorum. İzleyenlere de büyük bir hayretle bakıyorum. Sene 2014 ciddi ciddi bu diziyi izleyen var. Şükür ki kanal d geç kalmasına rağmen diziyi kaldırmış. Klişeden ölen var lan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihathalitt

İzlemiyorum. İzleyenlere de büyük bir hayretle bakıyorum. Sene 2014 ciddi ciddi bu diziyi izleyen var. Şükür ki kanal d geç kalmasına rağmen diziyi kaldırmış. Klişeden ölen var lan.

nerde yazıyor kaldırıldığı ?
  • quote:

İzlemiyorum. İzleyenlere de büyük bir hayretle bakıyorum. Sene 2014 ciddi ciddi bu diziyi izleyen var. Şükür ki kanal d geç kalmasına rağmen diziyi kaldırmış. Klişeden ölen var lan.

Kaldırıldığı diye net bir bilgi yok. Ekşi sözlükten mi duydunuz?
  • quote:

Kimin ne izleyeceginize neden karisiyorsunuz anlamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

quote:

Kaldırıldığı diye net bir bilgi yok. Ekşi sözlükten mi duydunuz?

hayır hocam. internet gazetesinden okudum. ilk önce günü değişmiş sonra kaldırılmış.
  • Gun degistirip kaldirmak ne sacma sey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Açıklama için teşekkürler.
  • aaa bence gayet eğlenceliydi absürttü ben gülüyordum yani izlediğim başka Türk dizisi de yoktu zaten neyse bakalım :/ zaten ne izlesem kaldırıyorlar muck, karakol, sınıf sonra da bu :(
  • quote:

Bende milletin ne izleyip izlememesine karışanlara hayretle bakıyorum. Tek kelime SANANE. Herkesin zevki rengi farklı SANANE ne karışırsın izleyenlere?
  • Kalktı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Su Torbası

Kalktı mı?

Kalkmadı.

Daha bir iki gün önce cumartesi saat 23.15'e alındı denildi(Kanal D tarafından)
    Bugünse, 7 Nisan Pazartesi saat: 20.00'ye alındı diyor(Kanal D tarafından)

http://www.kanald.com.tr/BoynuBukukler

BOYNU BÜKÜKLER ANA SAYFASI BURADA:

http://forum.donanimhaber.com/m_86957444/tm.htm

Her şeyi buradan takip edebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.