Şimdi Ara

BOYNUMDA ŞİŞLİK VAR. 2 TANEYMİŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
6.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tam çenem ile gırtlağım arasında top gibi bi beze var.Şişlikte denilebilir.Önceleri biraz daha küçüktü ama günden güne hafif hafif şişiyor.Annem vücudumdaki yağlanma sebebiyle yağ bezesidir demişti geçiştirmiştik.Ama acımaya başladı artık.Doktora gidecek kadar önemli birşey midir bu? Başına gelen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZincirlemeKüfürTamlaması -- 20 Ocak 2010; 17:37:36 >

• güncel
  • Ağzının içinde beyaz yaralar var mi, gece terliyor musun, uzun süren yorgunluk var mi, ishal belirtileri var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MartNisan

Ağzının içinde beyaz yaralar var mi, gece terliyor musun, uzun süren yorgunluk var mi, ishal belirtileri var mi?

2 gün önce sabah kan ter içinde uyandım.Uzun süren yorgunluk derken ben hep yorgun hissediyorum hem uyumak istiyorum,uyuyorum da zaten.Ağzım da yara yok,ishal yok.
  • quote:

Ağzının içinde beyaz yaralar var mi, gece terliyor musun, uzun süren yorgunluk var mi, ishal belirtileri var mi?

İshal hariç hepsi var. Neyin belirtileri bunlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidesen -- 20 Ocak 2010; 13:52:33 >
  • Bir an önce doktora git aynı şişlik abimde çıktı ve şuan kemoterapi görüyor.Troid kanseri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: disstortion-EP

Bir an önce doktora git aynı şişlik abimde çıktı ve şuan kemoterapi görüyor.Troid kanseri.

Abine çok geçmiş olsun... Onun şişliği nasıldı? Benim ki dokununca acıyor ve neredeyse 1 senedir var.
  • 2-3 hafta önce korunmasız ilişkin olduysa o zaman sıkıntılı bir durum. 3 ay geçsin ve test yaptır. Hiv + durumunun belirtileri.
  • quote:

2-3 hafta önce korunmasız ilişkin olduysa o zaman sıkıntılı bir durum. 3 ay geçsin ve test yaptır. Hiv + durumunun belirtileri.

Güncel.
  • bende küçüklükten beri var doktora gittim zamanında zararsız yağ bezeleriymiş bu aralar benimde şişti ne hikmetse
  • tükürük bezinin oldugu kısımdan bahsedıosan eger..benımde şişlik var..

ama bu sadece üsüdugum (özellıkle kışın hep şiş) ve fazlaca sıgara dumanı altında durdugum zaman şişio yutkunurken agrıo..

doguştan bademcıklerım yok benım genetk olarak..6-7 senedır hep bole..

yorgunluk hıssetmen sınav dönemındekı piskolojıdende olabılır..

ama yinede bi doktora görün..hem de meraktan cıkmıs olursun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: f_b_

tükürük bezinin oldugu kısımdan bahsedıosan eger..benımde şişlik var..

ama bu sadece üsüdugum (özellıkle kışın hep şiş) ve fazlaca sıgara dumanı altında durdugum zaman şişio yutkunurken agrıo..

doguştan bademcıklerım yok benım genetk olarak..6-7 senedır hep bole..

yorgunluk hıssetmen sınav dönemındekı piskolojıdende olabılır..

ama yinede bi doktora görün..hem de meraktan cıkmıs olursun..

Hocam tükürük bezi nerdeki?
  • Hocam aynısı banada oldu ben senin tarif etmek istediklerini anladım. Bende ilk olduğunda soğuktandır diye geçiştirdim atkı taktım sıcak tuttum hep. Geçen sene kış aylarından bitanesiydi. Ancak geçmek bilmedi. Doktora gittim baktı kontrol etti evet şişmiş dedi ama neden olduğunu öğrenmek için kan testi istedi. Kan testini yaptırdım herşey normal bişi bulamadılar. Sıcak tut dediler tamam dedik bizde. Gene geçmek bilmedi bu seferde diş iltihabı falanmı oldu acaba dedik dişlede pek alakası yok diye düşündüm ama ne olur ne olmaz gösterelim dedik. Gösterdik filmler falan yok hiç bişi yok diştede. Ardından uzman bi doktora gittik baktı kontrol etti falan antibiyotik verdi. Augmentin diye bi antibiyotik var. Ondan verdi. 10 gün sabah akşam kullandım. 10 Günün sonunda hafifledi geçti çok az kalmıştı sonra 5gün lük olandan gene verdi 5gün daha kullandım komple indi gitti 1senedir bi daha olmadı olmaz inş bi daha. Ben lenf kanserinden falan da çok şüphelendim ruh sağlışım bozuldu. Sende bi doktora git yardımcı olsunlar bişi bulamazlar ise augmentin kullan 10-15 gün eğer sendede bendekiden olduysa geçer inş

• arkadaşın başına geldi iltahap kapmış kist olmuş gailba şişmişti bayağı bişey olmaz diyodu arkadaş.. nefes borusunu kapatmış iç taraftan bi gece acile kaldırdılar boğazını delmişler nefes alabilmesi için..
  • ZincirlemeKüfürTamlaması

çene altı ile gırtlak baslangıcı arası..bogazın baslagı yer..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend.

Hocam aynısı banada oldu ben senin tarif etmek istediklerini anladım. Bende ilk olduğunda soğuktandır diye geçiştirdim atkı taktım sıcak tuttum hep. Geçen sene kış aylarından bitanesiydi. Ancak geçmek bilmedi. Doktora gittim baktı kontrol etti evet şişmiş dedi ama neden olduğunu öğrenmek için kan testi istedi. Kan testini yaptırdım herşey normal bişi bulamadılar. Sıcak tut dediler tamam dedik bizde. Gene geçmek bilmedi bu seferde diş iltihabı falanmı oldu acaba dedik dişlede pek alakası yok diye düşündüm ama ne olur ne olmaz gösterelim dedik. Gösterdik filmler falan yok hiç bişi yok diştede. Ardından uzman bi doktora gittik baktı kontrol etti falan antibiyotik verdi. Augmentin diye bi antibiyotik var. Ondan verdi. 10 gün sabah akşam kullandım. 10 Günün sonunda hafifledi geçti çok az kalmıştı sonra 5gün lük olandan gene verdi 5gün daha kullandım komple indi gitti 1senedir bi daha olmadı olmaz inş bi daha. Ben lenf kanserinden falan da çok şüphelendim ruh sağlışım bozuldu. Sende bi doktora git yardımcı olsunlar bişi bulamazlar ise augmentin kullan 10-15 gün eğer sendede bendekiden olduysa geçer inş

Çok teşekkürler doktora gideceğim.

quote:

arkadaşın başına geldi iltahap kapmış kist olmuş gailba şişmişti bayağı bişey olmaz diyodu arkadaş.. nefes borusunu kapatmış iç taraftan bi gece acile kaldırdılar boğazını delmişler nefes alabilmesi için..

Çok saol hocam yani

quote:

ZincirlemeKüfürTamlaması

çene altı ile gırtlak baslangıcı arası..bogazın baslagı yer.

Anladım hocam.

Bu arada 2 taneymiş beyler birtanesi çenemin altında.O acıyor ama diğeri acımıyor.

• www.hekimce.com
    Lenf Bezlerinin Büyümesi - Hekimce
    http://www.hekimce.com/index.php?kiid=572
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vavra22

www.hekimce.com
    Lenf Bezlerinin Büyümesi - Hekimce
    http://www.hekimce.com/index.php?kiid=572

Saolun ama ordaki hiçbir hastalık uymuyor bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.