Bu sorun bir kaç senedir var, doktora da gittim film falan çekip yolladı. Bu meret günlük hayatımı çok etkiliyor gerçekten. Kitap okuyamıyorum, ders çalışamıyorum, tablettelefon kullanırken mecburen havaya kaldırıyorum. Gece yatması problem oluyor, yastıklar boynumu ağrıtıyor, yastıksız rahatsız bir durum. Bu sorunla ilgi bilgisi olan yazabilir mi? Gerçekten çare bulamıyorum bir türlü.
DİK DUR EĞİLME BU MİLLET SENİNLE
Sürekli eğmeye çalış Bende kollarımı havada birleştiremiyordum spor yapa yapa 4-5 ayda düzeldi Bir anda olmasını bekleme her gün egzersiz yap
quote:
Orijinalden alıntı: Trust.Me
Sürekli eğmeye çalış Bende kollarımı havada birleştiremiyordum spor yapa yapa 4-5 ayda düzeldi Bir anda olmasını bekleme her gün egzersiz yap
Yok yanlış anlaşılmış. Eğemiyorum derken eğince ağrı oluşuyor en fazla 2-3 dk. idare edebiliyorum. Doktorlar kas kaynaklı, yastığını yükselt, egzersiz yap demişlerdi. Ancak bir sonuç alamdım. Ben de hissediyorum kas kaynaklı olduğunu sırt ve boyun kaslarıyla alakalı sanırım da bu kas ağrıları nasıl geçer acaba? Bayağıdır var bu ağrılar bende.
acemivirtiözA
kullanıcısına yanıt
Hareketsizlikten kasların güçsüzleşmiş demekki Sabırlı ol spora devam et Ayrıca dumbell alıp sırt hareketleri çalışabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: Trust.Me
Hareketsizlikten kasların güçsüzleşmiş demekki Sabırlı ol spora devam et Ayrıca dumbell alıp sırt hareketleri çalışabilirsin
Kas gerginliği veya kasılması gibi bir şey var sanırım veya sertleşmesi. Kas güçsüzlüğü neden olur mu buna?