Şimdi Ara

BOYUM 1 SENEDİR UZAMİYOR (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
9.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Yok hocam oyle birşey olsaydi 12 yasinda ergenlige girmis bir cocuk 21 e kadar 2 metre olurdu

• True Ogre T kullanıcısına yanıt
    Hocam nerede tehtid ettim sizi sabahtan beri boyumla yaşımla alay ediyorsunuz sonra da burada mızmız yapıyorsun boşa yaşıyorsun haberin ola

• az yüklen mala ,ben 17 yaşımdan sonra uzamadım bak söyleyim , buyum 1.88

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzzy222 -- 25 Eylül 2019; 20:2:12 >
  • 1.60 baba 1.52 anneye çok bile uzamışsın. 170 olursan kendini şanslı say. Büyüme hormonu da çok daha küçük yaşlarda alınırsa faydalı olur onun için bir 10 yaş geç kalmışsın.
  • ozzzy222 kullanıcısına yanıt
    Hocam geçen söz verdim sahip cikicam mala 😂 şaka bir yana testesteron uzamayı engelliyor

• Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    Hocam devlet hastanesine gitmiştik geçen babamın işi gereği sağlık raporu lazımdı 1.56 boyunda cıktı 1.60 degil genetik boyum 1.59 fakat ben 8 cm uzunum genetik boyumdan

• Benim 14 yaşında durdu gelişimim. Ne boyum uzadı ne de sakalım. Lise 1'de beddua mı etti kıskananlar nedir, yanaklar seyrek kalıyor uzayınca. Boyun ebeveynle çok büyük bir alakası olduğunu düşünmüyorum. Annem 1.65, Babam 1.73 ben 1.85'im. Annemin teyzesinin kızı ve eşi ikisi de 1.90'dan uzun oğulları 1.77. Şans ve beslenme işi biraz, belli olmuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 25 Eylül 2019; 21:41:37 >
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Hocam belki 20 den fazla yuzume sakal vurdum fakat şöyledir ki faul ve cevresine vurdugumda 20 vuruştan sonra cikmaya başladı fakar boyun çevresine vurmadim orada tüy bile yok sakallardan bildigim kadarıyla baban gibi sakallarin çıkarsa uzaman duruyor yine de dogru diyorsun belli olmaz

• Düzenli yemek ye, basketbol oyna, kafaya takma, bir bakmışsın uzayıp gitmişsin bende küçükken çok zayıf ve kısaydım babam 1.65 annemde ona yakın abim 183 bende 180 e yakın diyelim şimdi kısa değilim özetle. Basket oynasam veya spor yapsaydım daha uzun olabilirdim.
  • Valla hocam annem 1.60 vardır veya yoktur. Babam da 1.70 ben 1.90'ım şans işimidir bu bilemiyorum bence fazla takma kafana.
  • Gençler bugün doktora gittim ve doktorun bana dedikleri
    1--büyüme kikirdaklari sadece bir tahmindir ve kesinlik taşımaz
    2-her insanda kisa ve uzun boy geni bulunur onemli olan gelişim doneminde hangi genin vucudunda aktif olduğudur
    3-Boy Faktörü Yaşam kalitesi iklim şartları ve coğrafi konuma göre farklılık gösterebilir
    Gerçekten de boyum uzamış arkadaşlar hemde uzamazsın diyen doktora rağmen bunlari size paylaşmak istedim şuan hala boyumu olabildiğince uzatmaya çalışıyorum egzersizlerle falan

• berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Şuan boyun kaç bence Max 173 olmuşsun dur genetik el verdiği kadar bende 16 yım şuan 1 hafta SONRA gircem 172,5 falanim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • büyük ihtimal anası aile zoruyla falan evlendirilmiştir. kadın seçemeyince sonuç böyle oluyor işte hipergami aslında gerekli şey

• aican A kullanıcısına yanıt

1.68-69 arasıyım mesela sabah kalkıyom bazen 1.70 bazen 1.69 ama aksamlari 1.68 çikıyorum ben o dönemler çok takıntılıydım ama inan bana yaş ilerleyince geçiyor. Epifiz plakları kapandıktan sonra boy uzamıyor max 2 cm

• xxCrazyBoyxx01 kullanıcısına yanıt

Ahah hayir su an üniversite 1.sinifim okuyoruz daha var ya

• berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Eyw hocam cevap için bende öyle sabah kalkinca 175 ayakkabi da santim veriyor 176 177 okula gidiyoruz eve bir geliyorum 173,5 3 ayda 1 cm uzamisim yada 0,8 cm filan ölçümler tam doğru olmuyor yaşın 20 mi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.