Şimdi Ara

BOYUM 1 SENEDİR UZAMİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
1
Favori
9.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güzel kardeşim daha 16 yaşındasın ve gelişim devam ediyor. Boy olayına takılma. Spor ile belirli bir derecede uzama olabilir. Genetik bir olay. Amcan ve deden uzun boylu fakat o gen sende aktif olmayabilir. Kafana takma boy olayını. Bilemezsin bir anda boy atabilirsin. Üzme kendini bu tür şeylerle. Spor ile ilgilenmen güzel bir olay. Kitap oku, kendini daima bilgi ile besle. Boy, bıyık, sakal vs herhangi bir rahatsızlıkla ilgili olmadığı sürece can sıkılmaması gerekilen şeyler. Eğer her insan aynı olsaydı ne anlamı kalırdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar TAPDI Buca Tıp Özel Hastanesine Gittim Endokrim Bölümüne epifiz plaklarim kapanmiş adam oturma boyun uzarsin 7 8 cm maksimum dedi 170 171 olabilirmisim 21 yaşima kadar 16 yasindaysaniz sizinde durumunuz benim gibi olabilirmiş bu konuyu burada kapatıyorum ben eğer olurda yillar sonra birisi bu konuyu okursa aklında bulunsun kendinize maximum 10 cm bi boy hedefi belirleyin ona gore 5 senede yilda 2 cm uzasaniz fayda vardır iyi forumlar

• Deden amcan 2 metreyken baban nasil 1.60 ta kaldi ben onu merak ettim?

• Alarak kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyleki babam ergenlik cagina girdiginde boyu 1.45miş o zamanlar yaşi 12 dedem de subaydı maalesef kıbrıs savaşında şehit olmuş zaten tüm babamin kardeşleri 20 25 yasindaymis o zamanlar almanyaya gitmisler iş için bi babannem bide babam kalmış geçinme sıkıntısı yaşamislar babam 12 yasindan sonra gidip işlerde calismis terzidir getir götür hamballik falan derken boyu pek gelişmemiş zaten beslenmesi de düzgün degilmiş fakat hep tekstilde müdürlük yapti kariyeri oldukca güzel ornek alabilecegim bir hayati var hic üzülmedim acikcasi doktor genetiginde var diye sonucta ben annemin veya babamin kisa olmasindan dolayi hicbir zaman onlardan utanmadim mesela bugun max 10 cm uzarsin dediklerinde babama sarsılmıştım en azindan 173 olurum diye oda çok sevinmisti ben olamadim sen ol diye

• berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam utanilcak bir sey yok zaten

• Bugün Fiziksel uygunluk testi oldu ve ciplak ayakta 167 boyunda çıktım Gunde 5000 kcal ve baskete basladim genç trabzonda 4 cm uzamışım çok şaşkınım doğrusu yanlış olçmesi geldi aklima fakat herkesin boyunu hoca doğru ölçtü yani bi benimkimin yanlis olucak hali yoktur ya

• boy çift senelerde uzar.
  • Ben 16 yaşında 1.99'dum şimdi 24 yaş boy 2.02. 4-5 cm uzayan arkadaşlar oldu.

• Gemeo kullanıcısına yanıt
    Sen neymişsin be

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • True Ogre T kullanıcısına yanıt
    Gainer Kullanıyorum 900 Kcal
    3 ekmek yiyorum 700x3 2100 kcal
    2 ülker cikolatali gofret 500 kcal
    5 paket kraker 600 kcal
    3 paket ayran iciyorum günde 200 kcal
    Günde 2 kez 100 g olucak sekilde nesquik tuketiyorum 400x2 800 500 ml süt 350 kcal
    Ve evimde ne pişerse ondan da yemeye çalışıyorum 1 saatte bir yemek yerim gunde 7 8 öğün neyi kandıracağim ? :D

• Doktora gittim uzamazsin dedi 4 cm uzamışım nasıl olur hala şaşkınım bu imkansiz yasima gore 1 ayda 4cm uzayamam ben ama uzamışım

• berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Bende 24 temmuz 2003 dogumluyum . Egenliğe 13 yaşında girdiğimde boyum 165 ti . Şuan 16 yaşıma gireli 2 ay oluyor ve 178 boyundayım . Babamın boyu 182 annem 165 . O işler genetiğe bakıyorlar filan diyorlar ama , arkadaşım babası 1.70 annesi 155 , çocuk 16 yaşında 185 190 arası .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • True Ogre T kullanıcısına yanıt
    Hocam nedir bu aşşağilamanızın sebebi? Siz insansınız da biz hayvan mıyız bir de 10000 kcal alırmiş benim ekonomik durumum iyi Allaha şükür kendi fiziğimi gelistirmek icin yiyorum sen burada benim fiziksel özelliklerimle dalga geçerek bir yere varamazsın.

• Hocam konuyu ilk açtığım zamanlar dizimde halsizlik gibi bir ağrı vardı bende boyumun uzadigindan şüphelenmiyordum değil fakat uzamazsın lafını duyunca pes etmedim baskete başladım kaloriye basladim 5000 aliyorum 2000 sporda yakıyorum hocam 2 saat antreman baya tempolu koşarak zıplayıp basket atmaya falan çalışıyorum fayda gördüm yani insallah 170 gormekte nasip olur 6 ay sonra tekrar test var o zamanda boyumu yazarım buraya hocam belki birilerine umut ışığı olurum

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.