Şimdi Ara

BOYUM 1 SENEDİR UZAMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
1
Favori
9.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba gençler 7 ağustos 2003 dogumluyum an itibariyle 16ıma ayak bastım boy 1.63 cm dedemin boyu 2.03 amcam 191 babam 1.60 annem 1.52 hipokalsemi hastaligi falan da gecirdim 14 yasimdayken el bileklerimdeki plaklar acikti o zamanlar bu aralar boya cok taktim ben süt iciyorum yogurt yiyorum her yararli seyi tuketiyorum ickim sigaram falan da yok 1 senedir uzamiyorum en son gecen yaz 5 cm uzamistim 158 den 163 olmustum cok takiyoeum cok uzuluyorum herkes benden uzun 16 yaşında olupta boyu uzayan varmı? Sanırım uzamayacak bıyıklarim biraz herif gibi var ama diger sakallarim cok az yani 1 2 ayi birak 5 ay olmasam traş kimse fark etmez o derecede sizce uzarmiyim?

GÜNCELLEME: Fiziksel uygunluk testinde 167 çıktım 4 cm uzamışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkanttoksozzz -- 25 Eylül 2019; 18:0:5 >

• Güzel kardeşim 16 yaşındasın takılma böyle şeylere gençliğin ergenliğin keyfini çıkart
  • Benim kadar süt içen birisini görmedim şimdiye kadar hiçbir işe yaramadı.Ama basketbol yüzme vs denemedim onları dene bir de eve barfiks al o işe yarar belki.Ama ne yaparsan yap genetiğin neyse o olursun genelde çok takılma.Ben 22 yaşındayım 1.71 im mesela
  • Bol bol güneşlen delikanlı et,peynir,yumurta tüket hep c vitamini bakımından zengin yemekleri ye erken yat
  • Boy uzaması tamamen genetik diye biliyorum. Annen baban kaçsa onun ortalaması bir şey olursun. Ben babamın boyunu çok az bir şey geçebildim mesela. Kendini annenle ve babanla kıyasla ve ona göre bir değerlendirme yap.
  • Babanın boyunu geçmişsin daha ne istiyorsun. Genetik mesele biraz bu. Tamam dedeler maşallah uzun boyluymuş ama baban da annen de 1.60 seviyesinde ise çok da boylanmıyorum diye üzülmezdim ben. Onbeş yirmi yıl sonra hayatın yükü omuzlara binince boy da baban gibi 1.60'a iner. Takma, gençsin, hayatını yaşa, sosyalleş, önünde daha çok güzel günler var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keira-

Boy uzaması tamamen genetik diye biliyorum. Annen baban kaçsa onun ortalaması bir şey olursun. Ben babamın boyunu çok az bir şey geçebildim mesela. Kendini annenle ve babanla kıyasla ve ona göre bir değerlendirme yap.
    Maksimum 164 falan olursunuz diyorlar ama benim hayalim hep 188 falan olmuştu tamam 188 olmam demek Messinin Galatasarayda Oynama ihtimalı kadar onu kabul ediyorum ama 1.70 olsaydım fena olmazdı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum 8-9 aydır uzamiyor
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

Babanın boyunu geçmişsin daha ne istiyorsun. Genetik mesele biraz bu. Tamam dedeler maşallah uzun boyluymuş ama baban da annen de 1.60 seviyesinde ise çok da boylanmıyorum diye üzülmezdim ben. Onbeş yirmi yıl sonra hayatın yükü omuzlara binince boy da baban gibi 1.60'a iner. Takma, gençsin, hayatını yaşa, sosyalleş, önünde daha çok güzel günler var...
    Abi Boyum Kısa Haliyle Özgüvende de düşüş olabiliyor mesela kızlar hep uzun boylu bir erkekle çıkmak istiyor sevdiğim kız boyumu beğenmiyor 1 seneye aşkındır boy uzamam durdu neredeyse endokrin doktoru oldum sayılır su boy konusunda bütün hormonlari ezberledim

• berkanttoksozzz B kullanıcısına yanıt
    Takma derken işte o kızları vs. de içine alarak takma demiştim ben. Takma! Çıkmak istiyor, vakit geçirip belki arada vurdurmak için. Ama ciddi bir yanı yok yani. Kızlarda da boy farklı mesela, uzun boylular da var kısa boylular da. Uzun boylu güzel kızlar da var, ama kısa boylu ama çok tatlı sevimli bal gibi kızlar da. Bunlardan hangisini eş olarak seçeceğin tamamen kişilik ve çevresel koşullara göre değişiyor. Sen uzun boylu kızlarla çıkmaya ısrar ediyorsan da önce aynaya bak sonra kendi boyuna uygun kızlara bak diyeyim. Şaka maka dert etme bunu. Boyum kısa deyip devam edersen bir süre sonra iyice uzaklaşırsın olaydan, hoşlanacak kızdan da beni beğenmez der uzak durursun. Bahane üretme kendine. Sosyalleş, iyi bir arkadaş çevresi edin, eğitimini iyi bir şekilde sürdür, başarılı ve mutlu ol. Sosyal ilişkilerde bir şekilde güzel kız arkadaşların olur, tanışır edersin bir şeyler, dert etme...

• Valla aynaya bakınca ben böyle tipin diye başlıyorum sonunu sen düşün
  • Gençler Şu Buyume Hormonu Alan varmi anabolik steroid buldum internette kacak satiyorlar güvenilir mi boy uzatma garantisi varmış
  • Kardesim ben de 18 yasindayim boyum da 1.62 falan. Yani seni anlıyorum. Senin yasindaykende gene bu civarlardaydim. Gercekten zor bi sey. Cevredeki insanlar da cok durumumuzu anlamazlar. Şahsi olarak konusursam ben de daha bu kısa olma meselesini atlatamadim, kendimle barışık olamadim. Sevgilim falan da olmadı. Sana seni iyi hissettirecek bir tavsiye veremicem çünkü ben de iyi degilim ama mumkun oldugunca kafani uzak tut. Derslerine konsantire ol. Gene kimse bana bakmaz falan diye düsünme. Bakadabilirler
  • shortmannn kullanıcısına yanıt
    Kardeşim Bazıları Bizi Hor Görüyor Boyumuzu Falan cüce diyor yani zoruma gidiyor yoksa açmazdım bu konuyu 16 yaşindayim 2 3 sene uzamaya çalışacağım inşallah uzarım sende uzarsın umarim
  • hocam 19-21 yaş aralığında epifiz plağı kemikleşir. o zaman kadar uzama şansın var.kafaya takma. olmazsa da olmaz. anormal bir boy uzunluğuna da sahip değilsin.
  • Hocam Epifiz plağim kemikleşmiş değil fakat doktor ziplama falan yap dedi belki Uzarsın dedi su 2 haftadir yogurt süt ekmek evde ne pişerse onu yiyorum hindistan cevizi yagi ve limon da hgh arttiriyormuş kullanmakta fayda var bakalım uzayacakmı boy çok takıyorum hocam ya kısa kalmak nedir bi biz biliriz
  • UP UP Bılenler varmı?
  • Konu Aktiftir Uzun boylu olupta önerisi olan varmı
  • Pilates yap kardeşim bu yaşta başlayıp düzenli yaparsan omurganında dikleşmesiyle 5 cm hatta daha fazla uzarsın. Eğer maddi durumunuz iyiyse iyi bir reformer pilates hocası bulmanı tavsiye ederim, değilse de internetten egzersiz methodları araştır
  • Güncel Boy:1.63
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.