merhaba ben 15 yaşındayım boyum ise 192 bu normal midir doktora görünmeli miyim sizce?bi de bu yaşta kaç cm olmam gerekirdi sağlıklı olmak için?
korkma hacı daha uzarsın
yaş 16
Boy 1.70 kg 58
Sağlık acısından bisey olup olmadıgını bize deil doktora sorcaksın
quote:
Orjinalden alıntı: ju5763
merhaba ben 15 yaşındayım boyum ise 192 bu normal midir doktora görünmeli miyim sizce?bi de bu yaşta kaç cm olmam gerekirdi sağlıklı olmak için?
daha ne istiyorsun bende 15 yaşındayım boyum 1.65 falan
büyük sorun. normal yataklardan ayakların sarkcak yorgan yetmicek üşüyecen. çekyatlara sığmayacan. arabalarda en ufak kasiste kafanı tavana vuracan. ve en kötüsü kendi boyuna göre kız bulamıcan ben de 1.87yim bende bile bunlar varken senin işin çok zor. sayımmı daha.
bende 16 yasındayım boy 1.87 kafana takma derim Anne Baba ile ilgili bişi
Genetik Annen Ve Baban Uzunsa Normal Bile. Benimde 190 Boy 95 Kilom Var
læ azcık bana da verin ya her boy başlığına gaza gelip 16.5 yaşındayım 168 im demekten bıktım
dert ettiğin şeye bak 15 yaşında 1.65 boyum uzamıyo diye kafamı duvarlardan duvarlara vuruyorum nafile
Orta 3 te 192(bence daha uzun ama çocuk kısa söylüyo) boyunda komşunun oğlu var. Okul yürüyüşlerinde görmüştüm bi kere sap gibi çıkmış ufacık çocukların arasında gülesim geldi
benim de senin yaşında arkadaşım var 197 boyu var.. geçen sene 188 di.. yao ming 14 yaşındayken 180 miş..
ne olacak bende 197 boyunda 150 kiloyum ne varki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme