Şimdi Ara

Boyum anormal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben 15 yaşındayım boyum ise 192 bu normal midir doktora görünmeli miyim sizce?bi de bu yaşta kaç cm olmam gerekirdi sağlıklı olmak için?

• Gerçekten uzunmuşsun...
  • arkadaşım ben sağlığımdan şüphe ediyorum sen uzunmuşsun diyorsun uzun oldugumu ben de biliyorum yani çevrenizde böyle arkadaşlarınız var mı mesela fikir için sordum sağlık sorunu olanlar fln
  • bizim okulda 9. sınıfta 205 cm war
  • oha yuh sendeki boy basketbolcularda bile yoktur

SS alabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EterNaLFox_ -- 18 Şubat 2009; 20:04:50 >
  • Orta okuldayken 1.90 küsür civarı arkadaşım vardı...

100 kişiden 1-2 sine böyle oluyor canını sıkma..Belkide ailenin genlerinden dolayı böyledir.
  • kardeş doktora git birşeyin yoksa basket takımına yazıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boyum sizce nasıl ?
    13 yıl önce açıldı
    BOYUM NEDEN UZAMIYOR!
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafayımı yidin olm sen ne uzuyon o kadar

Benim yaş 18 1.74 boy var kafayı yicem az versene boyundan bana
  • Sizde her boyu uzunu basket oynayabilir sanıyosunuz asıl çok uzunlar oynayamaz hantal oluyolar.

Konuyu açan arkadaş alınma sözüm meclisten dışarı
  • Uzunsun ama bir anormallik yok. Bu arada basket oynamıyorum deme lütfen. O boyu kullan. 190 olup da boyalı alanda 170lik adamın savunmasından çemberi bulduramayan adamlar tanıdım. Allah'ın sana verdiği o nimeti kullan dostum, benim bile burdan içim yanıyor kullanmayanlara.
  • bilen birine, bir doktora sorabilirsin ama tahminimce birşeyin yoktur
    eğer kendini garip hissediyorsan basket oyna (tabi oynamıyorsan)
  • quote:

Orjinalden alıntı: ju5763

merhaba ben 15 yaşındayım boyum ise 192 bu normal midir doktora görünmeli miyim sizce?bi de bu yaşta kaç cm olmam gerekirdi sağlıklı olmak için?

boyu uzun olanın ...... da uzun olur aynn dewam kardes

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi2ophrene -- 18 Şubat 2009; 20:08:55 >
  • Arkadaşım ilk önce bi doktora görün.Bende Lise 1 öğrencisiyim ama okulda en uzun 1.85 falan.
  • Ben 9'dayken Bir Arkadas Vardı 150 Kg. 2,04'dü
  • Bende 1.98 uzun boylular ittifağına hoşgeldin!İlk tavsiyem sakın peugeot minibüslerine binme kafan yarılmadan çıkmassın.Ayrıca bende lise son.
  • Yaş 16, boy 176.
  • Yaşına göre 1.92 çok fazla
  • Doktora git hormonlarını ölçtür anlat derdini burda herkezden farklı laf cıkar yaşın cok genc ve boyun yaşına göre oldukca uzun ben 22 yaşındayım ve 193 boyum var
  • 18 yasındayım 1.97 boy var sorun etmiyorum ama dolmuslarda falan zor oluyor boyun agrısı
  • maşallah
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.