Şimdi Ara

Boyum Daha Ne Kadar Uzar? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jupik
    Benim anlamadıgım su nokta var.Boy 18 e 20 e 22 yaşına kadar uzuyormus.Benim yasım 15.Nasıl 1-2 cm uzuyor nasıl 5 cm uzuyor yaa ? anlamıyorum bi türlü.Hem ergenlik döneminde asıl boy uzar.Sizler uzamaz diyosunuz.Dogru olabilir uzamayabilir sizin yasınız 19-20 ve daha üstü cünkü.Bilirsiniz ama ben böle biliyorum..

ooooolum sen yazilanlari okuyomusun? UZARSIN DIYORUZ.
  • Lan biz nerden bilelim ne kadar uzarsın? Git doktora ölçüm yapıyorlar parmaktan en fazla kaç olacağını hesaplıyor onlara sor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticfurkan

quote:

Benim anlamadıgım su nokta var.Boy 18 e 20 e 22 yaşına kadar uzuyormus.Benim yasım 15.Nasıl 1-2 cm uzuyor nasıl 5 cm uzuyor yaa ? anlamıyorum bi türlü.Hem ergenlik döneminde asıl boy uzar.Sizler uzamaz diyosunuz.Dogru olabilir uzamayabilir sizin yasınız 19-20 ve daha üstü cünkü.Bilirsiniz ama ben böle biliyorum..

Sen bence 10-15 uzarsin en az kesinlikle yuzmeye git;basket oyna.Dengeli protein al,sut ic kesinlik ASITLI ICICEKLER ICME VE ANI DIYETLER yapma.Umudunu yitirme yasin daha cok erken.5 sene daha uzama sansin var suanda en uzayabilecegin donemdesin.Yazlari bol bol denize git ve guneslen oda buyuk etken.Cok arastirdim bu yollari o yuzden lafimi cope atma bi donem ameliyat bile dusundum.Kesinlikle dediklerimi yap 15 cm uzarsin.

Yazın yüzme kursuna gidecem zaten.Ani değilde normal bi diyet yapacam kilo vermek için.Protein zaten hergün alıyorum.ewci arkadasım tmm kızma

• quote:

quote:

Sen bence 10-15 uzarsin en az kesinlikle yuzmeye git;basket oyna.Dengeli protein al,sut ic kesinlik ASITLI ICICEKLER ICME VE ANI DIYETLER yapma.Umudunu yitirme yasin daha cok erken.5 sene daha uzama sansin var suanda en uzayabilecegin donemdesin.Yazlari bol bol denize git ve guneslen oda buyuk etken.Cok arastirdim bu yollari o yuzden lafimi cope atma bi donem ameliyat bile dusundum.Kesinlikle dediklerimi yap 15 cm uzarsin.

10-15 uzamaz her yıl boy atar ama bunlar 1-2cmle sınırlı kalır .17 ye kadar 5-10 olabilirsin ama daha sonra üzgünüm boy uzması yavaşlayacak yavaşlayacak yavaşlayacak ve bi bakmışsın 173 klamışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: heatran

quote:

quote:

10-15 uzamaz her yıl boy atar ama bunlar 1-2cmle sınırlı kalır .17 ye kadar 5-10 olabilirsin ama daha sonra üzgünüm boy uzması yavaşlayacak yavaşlayacak yavaşlayacak ve bi bakmışsın 173 klamışsın

Hocam merak etme sen 15 yasindan sora 25 cm uzayan arklarim bile oldu ayrica arastirmadigim yer kalmadi 15 cm uzayabilir.Aile ile alakali dersen halam 1:60 esi 1:70 oglu 2:01 genetik diye umidinide kirma.Askerde 10 cm uzayan bile var.Hido 8 cm uzadi 23 yasindan sonra.Hido nasi uzadi o zmn 23 yasindan sonra?

• En uzun akrabanın boyu kaç. Uzunsa ümidini kesme derim. Bol süt iç ve çok geç yatmamaya çalış. Uyku süren 9 saat civarı olmalı. Büyüme hormonu uyurken salgılanır. Basket oyna omurlarında 3-4 cmlik açılmaya yol açar uzamana katkıda bulunur. Yaş işi belli olmaz lise 1 den beri uzamayan arkadaşım var bense 18 yaşındayım ve boyum uzamaya devam ediyor. Büyük kısmı genetik boy uzamasının. Kendin ancak 4-5 cm katkıda bulunabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam merak etme sen 15 yasindan sora 25 cm uzayan arklarim bile oldu ayrica arastirmadigim yer kalmadi 15 cm uzayabilir.Aile ile alakali dersen halam 1:60 esi 1:70 oglu 2:01 genetik diye umidinide kirma.Askerde 10 cm uzayan bile var.Hido 8 cm uzadi 23 yasindan sonra.Hido nasi uzadi o zmn 23 yasindan sonra?

Boy uzaması ergenliğin son evrelerinde giderek yavaşlar, kızlarda 16-18, erkeklerde 18-20 yaşlarında hemen hemen durur. Ancak 30 yaşa dek omurga büyümesinin bir miktar daha devam etmesi sebebiyle 3-4 milimetrelik bir artış gözlenebilir

• 1.80 olamazsın diye düsünüyorum.Ailen kısa olduğu için sende biraz daha uzayıp kalırsın.Basketbol vb. sporlarla ilgilenebilirsen durum değişebilir ama.Ben 16 yaşındayım 1.81 boyum var.Babam 1.85 annem 1.65 abim 1.83
  • quote:

Gece 3-4e kadar oturmayla boy uzaması arasındaki bağlantıyı çözemedim.Genlere bağlı demicem çünkü bnm anne 1.55 baba 1.67 ben 183 üm.Uzasan uzasan bi 10 cm daha uzarsın gibime geliyo(çok mu oldu ne).Ama tabi bi anda da boy atabilirsin.Neyse sen çok takma boyu değil işlevi.

tam ağzımdan aldın bende senin gibiyim imkanın varsa bol bol yüz ve fitness'a git işe yarayacaktır ben bir ayda 5 kilo verdim ama biraz vakit geçirmen lazım ben mesela 2 saat aralıksız yüzüyorum sonra koşuyorum falan
  • Ailemden en uzun kişi abim : 168 fln sülalemdende eniştem halam dayım vs. eniştem en uzun boyunu tam bilmiyorum ama kesin 175 in üstündedir.Bu boyumun uzaması genetiğe bağlı olmadıgını düşünüyorum.Çok kişi var babası annesi 160 olupta kendisi 190 olan.Onun için genetiğe bakmıcam.Uzarım insallah 180 e kadar.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.