Şimdi Ara

Boyum Daha Ne Kadar Uzar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim boyum 165 kilom 70 yaşım 15.10-15 kilo vereceğim yaza kadar.Annemin boyu 156 fln.Babamında 160 fln.Abimin 168 fln.Tam bilmiyorum boylarını ondan fln. diyom.Sizce boyum ne kadar uzar ? 180 cm olurmuyum 18 yaşına kadar? sigara içmiyorum.Alkolu arada bir kullanıyorum.Hafta içleri ve pazar günleri 12 ye kadar yatakta oluyorum.Cumartesi günü ya 3 e 4 e kadar yada sabaha kadar oturuyorum.Napmam gerek boyumun 180 olması için ? 180 boyunu istiyorum.Daha fazlada olabilir.Nasıl uzacam ? kiloyu vereceğim 10 kilo fln.Boyumda uzarsa iyi olur.

• Gece 3-4e kadar oturmayla boy uzaması arasındaki bağlantıyı çözemedim.Genlere bağlı demicem çünkü bnm anne 1.55 baba 1.67 ben 183 üm.Uzasan uzasan bi 10 cm daha uzarsın gibime geliyo(çok mu oldu ne).Ama tabi bi anda da boy atabilirsin.Neyse sen çok takma boyu değil işlevi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: heatran

Gece 3-4e kadar oturmayla boy uzaması arasındaki bağlantıyı çözemedim.Genlere bağlı demicem çünkü bnm anne 1.55 baba 1.67 ben 183 üm.Uzasan uzasan bi 10 cm daha uzarsın gibime geliyo(çok mu oldu ne).Ama tabi bi anda da boy atabilirsin.Neyse sen çok takma boyu değil işlevi.

Gen deyince sadece anne baba yokki dayı dede amca bunlarda çok önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Gece 3-4e kadar oturmayla boy uzaması arasındaki bağlantıyı çözemedim.Genlere bağlı demicem çünkü bnm anne 1.55 baba 1.67 ben 183 üm.Uzasan uzasan bi 10 cm daha uzarsın gibime geliyo(çok mu oldu ne).Ama tabi bi anda da boy atabilirsin.Neyse sen çok takma boyu değil işlevi.

Önemli ama benm ailemdeki en uzun kişi 1.78le dayım

• quote:

Orijinalden alıntı: Ownl

quote:

Alıntıları Göster
    hiç uzamayabilirsin fln. ama belki 1-2 cm uzarsın fln. ailen kısaymış fln. sen de çok uzamazsın sülalende uzun adam yoksa fln.

• quote:

Yaw derler yaa uyursan boyun uzar fln diye ondan dedim.180 olmazmı boyum yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jupik

Alıntıları Göster
    12.5 fln
  • quote:

Çok umutlanma derim.170 Ol bir nebze de olsa kurtarır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

12.5 fln

Bi boy konusunda da yapmayın şunu hadi şimdi ufaklığını da al git
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Metalwrath

12.5 fln

Bi boy konusunda da yapmayın şunu hadi şimdi ufaklığını da al git

Alıntıları Göster
    14 yaşımdayken 165ti boyum 17 yaşındayım 171 falan dahada uzamıyorum uzamayadabilirsin benim gibi
  • quote:

sende bu lafi gercek mi saniosun bu laf kucuk cocuklari(senin yasindakileri) gaza getirip yatirmak icin soylenir,
    bence boyun enfazla suanki boyun + aletinin boyu kadar olur:)
    saka bi yanaAaaa
    uzamak icin yatmak bi kenara dursun ZIPLAMAN GEREKIYO!!! cok istiosan her sabah ve aksam ewde bile olsa ellerini yukari kaldirarak duzenli zipla,kendine belirli bi nokta sec ona elinle dokuaya calis,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ewci

quote:

sende bu lafi gercek mi saniosun bu laf kucuk cocuklari(senin yasindakileri) gaza getirip yatirmak icin soylenir,
    bence boyun enfazla suanki boyun + aletinin boyu kadar olur:)
    saka bi yanaAaaa
    uzamak icin yatmak bi kenara dursun ZIPLAMAN GEREKIYO!!! cok istiosan her sabah ve aksam ewde bile olsa ellerini yukari kaldirarak duzenli zipla,kendine belirli bi nokta sec ona elinle dokuaya calis,

Alıntıları Göster
    Off yaa.Fazla uzamam yani.Geçen sene boyum 155 di 165 oldum.Ümitleniyordum seneye kadar 175 öbür sene 180 fln olur diye.Ama sunu söleyim.Babam abim amcam,dayım hepsi benim yaşlarımda sigara içtiler.Dayılarımın amcalarımın boyları benim boyumda yada benden biraz uzun.Teyzelerimden,halalarımdan uzunum.Dede anneanne babaannemin boylarını hatırlamıyorum.Küçüktüm zaten.Yani uzarlardı daha amcamlar dayımlar babam abim.Sigara içiyorlar benim yaşımda.Ben içmiyorum.Bu yüzden bi istisna olurmu ? fln. diye dalga geçmis arkadasım.Ne dalga geçiyosun yaw? kesin olarak bilmiyorum ondan fln. diyorum..

• quote:

Off yaa.Fazla uzamam yani.Geçen sene boyum 155 di 165 oldum.Ümitleniyordum seneye kadar 175 öbür sene 180 fln olur diye.Ama sunu söleyim.Babam abim amcam,dayım hepsi benim yaşlarımda sigara içtiler.Dayılarımın amcalarımın boyları benim boyumda yada benden biraz uzun.Teyzelerimden,halalarımdan uzunum.Dede anneanne babaannemin boylarını hatırlamıyorum.Küçüktüm zaten.Yani uzarlardı daha amcamlar dayımlar babam abim.Sigara içiyorlar benim yaşımda.Ben içmiyorum.Bu yüzden bi istisna olurmu ? fln. diye dalga geçmis arkadasım.Ne dalga geçiyosun yaw? kesin olarak bilmiyorum ondan fln. diyorum..

ya sen okumuyomusun niye karamsarsin ki? tum basketciler uzun mu doguyo ,istersen uzarsin,genetik oldugu dogru ama vucuduna bakarsan meyvasini alirsin,al basket topunu hergun yarim. saat oyna zipla yasin kucuk daha coook buyursun,uzulme

• quote:

Orijinalden alıntı: ewci

quote:

ya sen okumuyomusun niye karamsarsin ki? tum basketciler uzun mu doguyo ,istersen uzarsin,genetik oldugu dogru ama vucuduna bakarsan meyvasini alirsin,al basket topunu hergun yarim. saat oyna zipla yasin kucuk daha coook buyursun,uzulme

Zıplamak doğru bi yöntem olabilir.Git evin kapılarının üstüne tavana değmeye çalış.

• Hormon tedavisi harici uzaman imkansiz.Endrokrine gittiimde vermedi kanser riski var diye ama kendim almayi dusunuyorum ilaci en kotusunden kas kutlem artar.Riski goze aliyorum yani ben ilaci ariyorum suanda.Umudunu yitirme hidayet turkoglu 23 yasindan sonra 6-8 cm arasi uzadi.Olumlu dusun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franticfurkan -- 7 Mart 2011; 21:24:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franticfurkan

Hormon tedavisi harici uzaman imkansiz.Endrokrine gittiimde vermedi kanser riski var diye ama kendim almayi dusunuyorum ilaci en kotusunden kas kutlem artar.Riski goze aliyorum yani ben ilaci ariyorum suanda

Impossible is nothing.15 yaşında birinin bundan sonra uzaması olağan bişey.Şimdiki boyuyla arasında dağlar olmasa da 5 cm rahat uzar bence imkansız olarak kestirip atmak doğru değil.
  • quote:

Hormon tedavisi harici uzaman imkansiz.Endrokrine gittiimde vermedi kanser riski var diye ama kendim almayi dusunuyorum ilaci en kotusunden kas kutlem artar.Riski goze aliyorum yani ben ilaci ariyorum suanda

cuce misin? niye uzamak imkansiz olsun? uzamak dogal normal biseydir, body e iskelet olarak baslayan sadece calisarak okuz gibi olan adamlar tanirim,
  • Not yasim 19 o yuzden 15 yasinda olsam direk basket yuzme yapardim koladan uzak durur vaktinde yatardim ama is isten gecti.Boyum 172 normal ama ben daha uzun olmak istiyorum
  • quote:

Not yasim 19 o yuzden 15 yasinda olsam direk basket yuzme yapardim koladan uzak durur vaktinde yatardim ama is isten gecti.Boyum 172 normal ama ben daha uzun olmak istiyorum
    Benim anlamadıgım su nokta var.Boy 18 e 20 e 22 yaşına kadar uzuyormus.Benim yasım 15.Nasıl 1-2 cm uzuyor nasıl 5 cm uzuyor yaa ? anlamıyorum bi türlü.Hem ergenlik döneminde asıl boy uzar.Sizler uzamaz diyosunuz.Dogru olabilir uzamayabilir sizin yasınız 19-20 ve daha üstü cünkü.Bilirsiniz ama ben böle biliyorum..
  • quote:

Benim anlamadıgım su nokta var.Boy 18 e 20 e 22 yaşına kadar uzuyormus.Benim yasım 15.Nasıl 1-2 cm uzuyor nasıl 5 cm uzuyor yaa ? anlamıyorum bi türlü.Hem ergenlik döneminde asıl boy uzar.Sizler uzamaz diyosunuz.Dogru olabilir uzamayabilir sizin yasınız 19-20 ve daha üstü cünkü.Bilirsiniz ama ben böle biliyorum..

Sen bence 10-15 uzarsin en az kesinlikle yuzmeye git;basket oyna.Dengeli protein al,sut ic kesinlik ASITLI ICICEKLER ICME VE ANI DIYETLER yapma.Umudunu yitirme yasin daha cok erken.5 sene daha uzama sansin var suanda en uzayabilecegin donemdesin.Yazlari bol bol denize git ve guneslen oda buyuk etken.Cok arastirdim bu yollari o yuzden lafimi cope atma bi donem ameliyat bile dusundum.Kesinlikle dediklerimi yap 15 cm uzarsin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.