Şimdi Ara

Boyum için yardım edermisiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iyi forumlar yaşım 15 boyum 185 hayalim profosyonel bir pivot oyuncusu olmak annem 175 babam 179 sizce 2 metreyi geçemiyim pivotta olmasa olur uzun forvette oynarım süt yoğurt peynir boy uzatıcı maddelerin hepsini yiyorum yüzmüyor sadece ama spor salonuna gidip boyumu etkilemiycek şekilde kas çlaışıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• Bilen yokmu???

• Nereden bilebiliriz ki biz ? Çalışmaya devam et sen. Beslenmene de. Uzarsan uzarsın.

• Kardes pivotlugu unut hatta bence forveti bile unut genlerinde yoksa olamazsin 1 2 3 numara arasında tercih yap zaten bir 3 numara bile en az 2 metre 208 de 4 numara 5 ler zaten 213 211 216 120 kilo değişiyor benimde hayalim pivottu Uzamam devam ediyor ama biraz yavaşladi gibi 2.10 kapılara sacim değiyor göreceğiz

• Kardeş boyun yavaşladıysa sıkntı sende demekki genlerin bozuk gibi neyse 2 cm daha uzadim 187 oldum bu kişdqn sonrasa 195 olurum annem ve babamda genetik olarak el veriyor gibi 2 metrenin üstu olmam icin zaten uzun forvet oynarik olmadi 2-3 senede 2 metre üstü olsa yeter ve nbade 2 metre 1 cm uzun forvet oynayan draymond green ve milwakee bucksda 2 metre 11 cm guardvsr adini unuttum bakabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheHighFive -- 1 Ağustos 2016; 20:24:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheHighFive

Kardeş boyun yavaşladıysa sıkntı sende demekki genlerin bozuk gibi neyse 2 cm daha uzadim 187 oldum bu kişdqn sonrasa 195 olurum annem ve babamda genetik olarak el veriyor gibi 2 metrenin üstu olmam icin zaten uzun forvet oynarik olmadi 2-3 senede 2 metre üstü olsa yeter ve nbade 2 metre 1 cm uzun forvet oynayan draymond green ve milwakee bucksda 2 metre 11 cm guardvsr adini unuttum bakabilirsin

Antetokounmpo'yu o normalde sf, oynuyordu ama fundamentali acayip bir şekilde gelişince oldu ama senin yeni konuna bakınca 16 yaşındasın fundamental çalıştırmamışlar. Green zaten kalıbından ve hızından dolayı pf oynuyor. Senin kalıbın boyun pf yetmez şuan yetebilir ama ileride yetmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.