Şimdi Ara

Boyum nasıl uzar? Uzarmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaşım 16 boyum 170 kilom 67.179-180 olmasını istiyorum boyumun.olurmu ? Olması için gereken herşeyi yaparım.
    Gerçekten konu hakkında bilgi sahibi olanların yardımını bekliyorum.hertürlü programa uyarım.Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doktora git, doktor sana tahmini boyunu söyler.Biz senin genlerini bilmiyoruz yani yorum yapmak saçma olur.
  • 16 yaşındayım 1.93 tüm geçen sene şimdi sen tahmin et 😄 Küçüklüğümden beri spor yapıyorum 4 sene taekwondo 1 sene yüzme 2 sene basketbol spor yap sürekli artar özellikle basketbol sürekli çalış yazın geliştir kendini

• Sırtımdaki çatlakları görmen lazım öyle böyle değiller her şey azim ve çalışmayla oldu ama deri kaldırmadı tabi ben küçükken 1.40 falandım 9 yaşında ayı gibiydim afedersin yanakları falan görmen lazım işte spor 1 sene basketbol ardından 4 sene taekwondo 1 sene yüzme şimdi aktif olarak basketbol oynuyorum hala amatör arkadaşlar arasında ama kendimi geliştirmek için sürekli büyüklerle oynuyorum outdoor okul sahalarında tek şey biliyorum babama çok şey borçluyum kendisinin de gençliğinde shotokan karate yapmasının faydası var tabi yıllarca uğraşmış ama boyu fazla değil 1.70

• Çok merak ediyorsan kemik yaşı testi var ben olmadım ama biliyorum teyzemden bence girme moralin de bozulabilir sonuçta genlerinde yoksa ama spor yap sürekli sağlığın yerindeyken

• quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

16 yaşındayım 1.93 tüm geçen sene şimdi sen tahmin et 😄 Küçüklüğümden beri spor yapıyorum 4 sene taekwondo 1 sene yüzme 2 sene basketbol spor yap sürekli artar özellikle basketbol sürekli çalış yazın geliştir kendini

Hocam öncelikle fazlasıyla yardımseverliğin için çok saol.benim de vücudum çatladı çünkü çok vücut çalıştım bayağıda vardı vücudum sağlamdım ama çatlakların devamı olur diye endişelenip bıraktım boyumun acıkcası 1.93 olunca iyi olucagını düsünmüyorum 180 civarı yeterli bence benim için dediklerini yapmaya calısıcam deniz havuz buldugumda atlıyıcam direkt basketbolada zaman ayırmaya calısıcam.baska taviseyen varsa akıt gelsin

• Benim de yaş 16 boy 1.73
    14 yaşımda 1.65 tim
    15 yaşımda 1.71 oldum.
    16 yaşımda ölçtüğümde 1.72 olmuştum sadece.
    son 3 ayda yine uzamışım 1 cm. Doktora 1.71 ken gittiğimde 6cm uzarsın dedi kemiklere bakarak.
    Vücut geliştirme barfiks basketbol ve bisiklete abanıyorum yiyeceklere abanıyorum şu aralar 1.78 civarı boya ulaşmaya bakacağım ha 1.82 felan isterdima ma babam 1.66 annem 1.58.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nbacıshaquılle

Benim de yaş 16 boy 1.73
    14 yaşımda 1.65 tim
    15 yaşımda 1.71 oldum.
    16 yaşımda ölçtüğümde 1.72 olmuştum sadece.
    son 3 ayda yine uzamışım 1 cm. Doktora 1.71 ken gittiğimde 6cm uzarsın dedi kemiklere bakarak.
    Vücut geliştirme barfiks basketbol ve bisiklete abanıyorum yiyeceklere abanıyorum şu aralar 1.78 civarı boya ulaşmaya bakacağım ha 1.82 felan isterdima ma babam 1.66 annem 1.58.

Açıkçası kaderlerimiz çok benziyo çünkü babam 168 annem 158.bu kemik testimidir nedir ona randevu falanmı alıyoruz nasıl oluyor bi yardımcı olursan çok sevinirim

• B00STER kullanıcısına yanıt
    Aslinda endokrinoloji bakiyor ama istanbulda cok az hastanede var bulman cok zor ortopedi doktoru da anlar gidip sorarsin film ceker yalniz biraz hastaymis gibi boyunnun uzamasi durdu gibi davran ki ilgilensin.

• quote:

Aslinda endokrinoloji bakiyor ama istanbulda cok az hastanede var bulman cok zor ortopedi doktoru da anlar gidip sorarsin film ceker yalniz biraz hastaymis gibi boyunnun uzamasi durdu gibi davran ki ilgilensin.

Hersey icin cok saol sakaryada oturuyorum ist gittiğimde görünicem doktora

Hemşehrimsin Ben de Akyazılıyım İstanbul endokrinoloji için ben bakırkoye gidiyordum ama yikildi orasi bezmi alemde felan var diye biliyorum netten bakarsan ve ya halkali hastanesinde de olmali. Onceden randevu alip gidersin cok iyi olur kemik yasini olcuk kendi yasinla kiyaslama felan da yapiyolar.

• quote:

Hemşehrimsin Ben de Akyazılıyım İstanbul endokrinoloji için ben bakırkoye gidiyordum ama yikildi orasi bezmi alemde felan var diye biliyorum netten bakarsan ve ya halkali hastanesinde de olmali. Onceden randevu alip gidersin cok iyi olur kemik yasini olcuk kendi yasinla kiyaslama felan da yapiyolar.

Hemserim olmana bi hayli sevindim.bize bizden baska faydası olan yokmus demekki tesadüf bile olsa gitmeye calısıcam istanbula cok tesekkür ederim yardımların için

Rica ederim.

• Z.İbrahimovic10 kullanıcısına yanıt
    boyun kaç şuan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam son zamanlarda hiç ölçülme fırsatım olmadı şimdi şu kadarım desem sallamış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alman Hayranı Adam

boyun kaç şuan

Hocam 173 yada 174 ya yanlıs ölçmüşüm bi öncekini

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.