Şimdi Ara

boyum uzar mı? :S lütfen yardım edin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ocakta 18 e giricem boyum 1.63 cok kısayım boyumun uzaması mümkün mü?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt_kk5l -- 8 Kasım 2009; 19:14:21 >

• sanırm uzar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5gladio

sanırm uzar
    Benimde Boyum 1.76 17 Yaşındayım Daha Uzarmıyım ?
    Baba Boy ( 1.73) Anne Boy (1.55)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurorasun

Alıntıları Göster
    abi yeter 5125123513 tane boy konusu oldu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: aurorasun

Alıntıları Göster
    boyunun uzayacağı sporlarla ilgilen basketbol, yüzme gibi faydasını göreceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Boy uzaması yanlış hatırlamıyorsam %80'i genetiğe, geriye kalan %20 lik dilim ise beslenmeye ve spora bağlıdır.

Sorduğun sorunun cevabını bu yazdığım cümlede arayabilirsin.

%60 % 40 diye biliyorum

%40 0-7 yaş arası dengeli besine diğer kalanı genetiğe

Arkadaşa gelince sanırım 2-3 cm uzarsın daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: nP4BlacK0uT

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    18 den sonra pek uzamadım malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: J-Smoove

18 den sonra pek uzamadım malesef

Alıntıları Göster
    allah yardımcın olsun.21 yaşına kadar küçük bi ihtimal uzayabilir.Kalsiyum magnezyum vitaminlerini bol miktarda al.Fosfor almandada fayda var.

bu balıklar:
    *palamut balığı
    *kefal balığı
    *uskumru
    * torik
    bu balıkları herzaman bulamayız diyorsanız mevsiminde balıkçıdan alın ,temizletin ve derin dondurucuda 1 yıl boyunca özelliğini kaybetmeden saklayabilirsiniz bu balıklarında en faydalı kısmının ,sırt kısmında kuyruk bölümüne doğru bir siyahlık olduğunu ,esas yenmesi gereken bu kısmıdır ve haftada en az 3 kere tüketilmesini gerekiyor. eğer haftada 4 yada daha fazla tüketilecek olursa da büyüme daha hızlı olur.bu balıkları ızgara olarak yada buğulama olarak tüketin.

işine yarar sa bana bol dua et... (şahsen benim boyumda kısaydı senden daha kısaydı şuan daha hızlı uzuyorum daha 21e girmedim bu şekilde beslenirsen 21 yaşına kadar uzarsın) ayrıntılı konuşmak istersen PMMM at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WsYin -- 11 Kasım 2009; 16:49:54 >

• 1.73 olsa "neyse" dicemde 1.63 de çok kısa be hacı
  • quote:

Orijinalden alıntı: WsYin

allah yardımcın olsun.21 yaşına kadar küçük bi ihtimal uzayabilir.Kalsiyum magnezyum vitaminlerini bol miktarda al.Fosfor almandada fayda var.

bu balıklar:
    *palamut balığı
    *kefal balığı
    *uskumru
    * torik
    bu balıkları herzaman bulamayız diyorsanız mevsiminde balıkçıdan alın ,temizletin ve derin dondurucuda 1 yıl boyunca özelliğini kaybetmeden saklayabilirsiniz bu balıklarında en faydalı kısmının ,sırt kısmında kuyruk bölümüne doğru bir siyahlık olduğunu ,esas yenmesi gereken bu kısmıdır ve haftada en az 3 kere tüketilmesini gerekiyor. eğer haftada 4 yada daha fazla tüketilecek olursa da büyüme daha hızlı olur.bu balıkları ızgara olarak yada buğulama olarak tüketin.

işine yarar sa bana bol dua et... (şahsen benim boyumda kısaydı senden daha kısaydı şuan daha hızlı uzuyorum daha 21e girmedim bu şekilde beslenirsen 21 yaşına kadar uzarsın) ayrıntılı konuşmak istersen PMMM at

Alıntıları Göster
    Br numaralı boy uzatma yönetim; Basketbol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Br numaralı boy uzatma yönetim; Basketbol.

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: SouljaBoy

Alıntıları Göster
    Bana pm at özel bir şey söyleyecem.Boyun kesin uzar.

• quote:

Orijinalden alıntı: SouljaBoy

Alıntıları Göster
    Dürüst olmak gerekirse çok fazla boy atacağını düşünmüyorum. Eğer şanslıysan, çok iyi beslenirsen maksimum 1.70 olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: barman

Dürüst olmak gerekirse çok fazla boy atacağını düşünmüyorum. Eğer şanslıysan, çok iyi beslenirsen maksimum 1.70 olur.

Alıntıları Göster
    bize sağlık bilgisi hocamız "annenin ve babanın boyunun ortalamasını al. eğer kızsan eksi 10 yap eğer erkeksen artı 10 ekle" dedi. "boyun o civarda olur" dedi..

ama saçmaladı bence ya hadi neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

bize sağlık bilgisi hocamız "annenin ve babanın boyunun ortalamasını al. eğer kızsan eksi 10 yap eğer erkeksen artı 10 ekle" dedi. "boyun o civarda olur" dedi..

ama saçmaladı bence ya hadi neyse

Alıntıları Göster
    WsYin

herkezle paylaş kardeş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: 5gladio

WsYin

herkezle paylaş kardeş :D

Alıntıları Göster
    17 aşındayım 1.75i geçtim 18de 1.80ni bulurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadLy92

Alıntıları Göster
    çamaşır gibi asıl barfisk demirine...bol bol barfisk çek basketbol oyna,imkanın varsa yüz ve bu sürede beslenmenede dikkat et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadLy92

Alıntıları Göster
    Maalesef en fazla 1.65 olursun.
    O da şanslıysan
  • quote:

Orijinalden alıntı: crafty25

çamaşır gibi asıl barfisk demirine...bol bol barfisk çek basketbol oyna,imkanın varsa yüz ve bu sürede beslenmenede dikkat et...

Alıntıları Göster
    Gnetiğe bağlı , dedenin boyu falanda etkileyebilir mesela benim kuzenimin boyu 1.90 annesinin 1.68 babasının 1.73 ama dedesi uzunmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kestane Korkusu

Gnetiğe bağlı , dedenin boyu falanda etkileyebilir mesela benim kuzenimin boyu 1.90 annesinin 1.68 babasının 1.73 ama dedesi uzunmuş

Alıntıları Göster
    Süt iç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.